Ernæringsassistentelev eller caterelev til centralkøkkenet i Vestre Fængsel, Institution Københavns Fængsler - Krimin...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København SV

Finder du glæde ved at lave mad? Ønsker du at fordybe dig i arbejdet med sund hverdagsmad til mange? Har lyst til at arbejde med forskellige typer af kolleger og indsatte, så har vi en ledig elevplads 1. august 2023.

Om uddannelsen og jobbet
Udover at fremstille og anrette varme og kolde måltider med det rette ernæringsaspekt, bliver der lagt vægt på et højt hygiejneniveau.

I køkkenet arbejder 12 ansatte med forskellig køkkenfaglig baggrund. Desuden er der tilknyttet ca. 15 indsatte, der arbejder i køkkenet.

Vestre Fængsels køkken har til opgave at lave mad til ca. 750 personer dagligt. Vi benytter Master Cater-systemet, og producerer vores mad som Cook Chill.

Arbejdsopgaverne består blandt andet af:

  • tilberedning af kold og varm mad i samarbejde med indsatte
  • pakning af maden
  • levering til modtagesteder
  • tilberedning af forskellige retter til personalets kantine
  • opfyldning mv. af automater i kantine
  • rengøring mv.
  • administrative opgaver.

Vi stræber efter at være en god arbejds- og læreplads, hvor du har mulighed for at være med til at forme din egen hverdag.

Du har hos os muligheden for at blive en rigtig dygtig ernæringsassistent eller cater. I de seneste år har flere af vores elever fået guld- og sølvmedaljer til deres afsluttende svendeprøve.

Du vil i forbindelse med ansættelsen gennemgå en grundig sikkerhedsinstruktion i forhold til arbejdet med indsatte. Derudover vil blive tilknyttet en fast uddannelsesansvarlig igennem hele dit uddannelsesforløb.

Om dig
Vi forestiller os, at du har bestået grundforløbet på levnedsmiddelområdet, og har opnået erfaring fra storkøkkendrift, men det er absolut ingen betingelse.

Vi ser gerne, at du har noget livserfaring, som giver et godt afsæt i dit samarbejde med indsatte. Det er derfor vigtigt, at du er god til at samarbejde med andre, da du skal kunne fungere sammen med de øvrige ansatte og indsatte i køkkenet.

Vi lægger vægt på tolerance og evnen til at mestre en positiv dialog med både kollegaer og indsatte. Du skal kunne sætte dig i respekt, når det er nødvendigt.

Vi ser også gerne, at du er stabil, ansvarsbevidst, initiativrig og i besiddelse af et godt humør. Ligesom psykisk og fysisk robusthed, vedholdenhed og fleksibilitet er ligeledes nøgleord, som passer på dig.

Din nye arbejdsplads
Grundlaget for vores arbejde på Københavns Fængsler er at bringe de indsatte bedre videre til et liv uden kriminalitet.

Vi har fokus på ”Opgaven i Centrum” – den professionelle indsats og det samlede arbejdsmiljø, og du vil få en masse kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Desuden vil du få et job, hvor du:

  • har stor selvstændighed i arbejdet
  • har mange varierende arbejdsopgaver.

Arbejdsstedet er Vestre Fængsel, hvortil der er gratis parkering og gode offentlige transportmuligheder.

Som medarbejder på Vestre Fængsel kan du også gøre brug af vores sundhedsordning, motionsrum, personaleforening med mere.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og vilkår sker i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og CO10 (LC/CO10-fællesoverenskomsten,) og organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV.

Elevstillingen ønskes besat pr. 1. august 2023

Elevstillingen er på 37 timer om ugen, og arbejdstiden er i dagtimerne.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til en af de ledige stillinger.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 28. april 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Nærmere oplysninger om jobbet kan fås hos enhedsleder Anne Birgitte Kruuse på tlf. 72 55 18 08 eller teamkoordinator og elevansvarlig Janus Agerbo-Hvid på tlf. 72 55 18 18

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, UngeKriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • København SV
  • Fredag den 28. april 2023

Lignende jobs