Rekrutteringsfirma

Regnskabschef (nyoprettet stilling)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Trives du i en uformel og uhøjtidelig kultur? Motiveres du af at være en del af en virksomhed i vækst og hvor de ansattes kompetencer ses som deres vigtigste aktiv?

Vil du være med på rejsen hos Advania, hvor målet er at blive Nordeuropas foretrukne leverandør af IT til virksomhedsdrift og -udvikling?

Hos Advania er det tydeligt, at værdien i IT-branchen skabes af mennesker for mennesker. Deres ansattes kompetence er deres vigtigste aktiv, og de er opsatte på at tiltrække, udvikle og fastholde deres medarbejdere.

I et miljø præget af stort kundefokus og frihed under ansvar, bliver det ekstra vigtigt at bygge stærke teams bestående af ydmyge stjerner. At arbejde i et rummeligt miljø, med individer, der er eksperter og kunder, der ønsker at udvikle sig, giver Advanias ansatte mulighed for at trives og have det rigtig sjovt på arbejdet.

Din hverdag og dit team


Økonomiteamet hos Advania i Herlev ser frem til at byde dig velkommen som deres nye regnskabschef. Du vil få det ledelsesansvar for en kreditor- og en debitorbogholder. Med reference til Advanias CFO, vil du derudover få ansvaret for:

  • Kvalitetssikring af regnskab og bogholderi
  • Moms
  • Periodiseringer
  • Månedsluk- og rapporteringer
  • Rapporteringer til Copydan, Danmarks statistik, Intrastat m.m.
  • Lønkørsel
  • Deltagelse i diverse projekter

Om dig


Du har erfaring fra en lignende stilling og du vil trives i en ambitiøs virksomhed der fortsat vækster. Du har derfor en god parathed i forhold til forandringer.

Du kan genkende dig selv i følgende beskrivelse:

  • Rutineret i Excel
  • Erfaring med Business Central
  • Erfaring i at arbejde på engelsk
  • Erfaring med at optimere og effektivisere
  • Velkommunikerende og god til at formidle kompleksitet
  • Som leder er du anerkendende, velkommunikerende og med et positivt mindset
  • Det er ikke afgørende, at du tidligere har arbejdet med løn

Hvem er Advania


Advania leverer komplette IT-løsninger til virksomheder, der forenkler og hjælper deres kunder med at vækste. Med fokus er på langvarige relationer og at levere markedets bedste service. Ved brug af førende teknologi, platformsløsninger, services og strategiske partnerskaber tilbyder Advania nøje udvalgte løsninger, der er skræddersyet til hvert enkelt kundebehov.

På kontoret i Herlev vil du møde 62 engagerede og dygtige kolleger. Derudover vil du få lidt over 4200 kolleger fordelt på kontorer i Sverige, Norge, Finland, Island og England. Advania er vokset med mere end 100 % det sidste år. Målet er at blive Nordeuropas foretrukne leverandør af IT til virksomhedsdrift og -udvikling.

Du tilbydes


At blive en del af en ambitiøs virksomhed i vækst. Et godt og uformelt fællesskab med plads til sjov. Gode personaleforhold og en løn der matcher dine kompetencer.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Senior Rekrutteringskonsulent Anne Nyvang, på mobil 4121 1327 / [email protected]

Actief Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København
  • Tirsdag den 21. marts 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København S

    Are you passionate about finance and building high performing teams? If so, you might be our new Head of Finance. As our Head of Finance, you will be responsible for ensuring the accuracy and .
    • Økonomichef
    • København S
    Få mere info
  • Økonomichef i Frederiksberg

    Gør en forskel i finansverdenen. I EY CFO Advisory får du muligheden for at lede, påvirke og transformere finansfunktionerne hos nogle af Danmarks største finansielle virksomheder. Jobbet I..
    • Økonomichef
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i København over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. april 2024 11
18. april 2024 11
17. april 2024 11
16. april 2024 12
15. april 2024 12
14. april 2024 12
13. april 2024 12
12. april 2024 12
11. april 2024 11
10. april 2024 9
9. april 2024 9
8. april 2024 9
7. april 2024 10
6. april 2024 10
5. april 2024 10
4. april 2024 11
3. april 2024 11
2. april 2024 10
1. april 2024 13
31. marts 2024 13
30. marts 2024 13
29. marts 2024 13
28. marts 2024 13
27. marts 2024 13
26. marts 2024 12
25. marts 2024 12
24. marts 2024 12
23. marts 2024 12
22. marts 2024 12
21. marts 2024 10
20. marts 2024 10

Værd at vide når du søger job som økonomichef i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer