Software Ingeniør - med ERP-erfaring og interesse for test

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Software Ingeniør - med ERP-erfaring og interesse for test

Brænder du for tværgående forretningssystemer, og har du lyst til at arbejde med løbende optimeringer og opgraderinger?

På Palsgaard står vi overfor en fordobling af vores produktionskapacitet over de kommende år. Vi har fuld fart på og kigger ind i en ambitiøs vækststrategi, der stiller betydelige krav til optimering af vores globale forretningsprocesser. Et led i strategien er derfor at implementere nyt ERP-system, Microsoft Dynamics 365 F&SCM.

Du bliver en central person ift. at sikre kvalitet og fremdrift i udvikling, test og implementering af ændringer i eksisterende forretningssystemer, herunder D365.

Samtidig får du en udadvendt rolle i relation til gennemførelse af forandringer og implementering af fælles arbejdsprocesser på tværs af Palsgaard globalt inden for release og change management.

”Dette er en fremragende mulighed for at være med i opbygning af en ny global ERP-installation. Du får en nøglerolle i at løfte metoder og processer for sikring af test og release, så vi kan fastholde en løbende udvikling og ibrugtagning af videreudviklingen fra Microsoft”, siger Kim Meldgård Andersen, Global IT Director.

Du bliver del af vores globale IT-afdeling, der er geografisk placeret i Juelsminde og består af 15 kolleger. Her vil du opleve en fleksibel hverdag med mulighed for hjemmearbejde. Vi lægger stærk vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi løser opgaverne i fællesskab og udvikler os løbende. I det daglige refererer du til Kim Meldgård Andersen.

Dine primære ansvarsområder/opgaver vil være at:

  • Være ansvarlig for test (teststrategi, testgennemførelse, ressourceplaner og testdokumentation).
  • Implementere succesfulde testprocesser og værktøjer til automatiseret test af D365 cloud ERP.
  • Opbygge og vedligeholde test og release processer for D365 cloud ERP og integrerede systemer som eks. MES, D365CE, ROB-EX og fuldautomatisk WMS-løsning.
  • Holde overblik og løbende planlægning, kontrol, opfølgning, logning og dokumentation af change/test/release i forretningsapplikationer.
  • Koordinering mellem eksterne og interne ressourcepersoner, der bidrager i test og release.
  • Risikoevaluering og styring af change, inklusiv integrationer.
  • Alt efter kompetencer vil der være mulighed for involvering i andre opgaver.

Kandidatprofil:

Vejen til denne stilling kan være mange, men som udgangspunkt har du en relevant teknisk eller IT-rettet uddannelse på minimum bachelorniveau og gerne nogle års erfaring med ERP-systemer – gerne erfaring med test og automatiseret test, men det kan også være som udvikler, konsulent eller andre IT-funktioner.

Som person er du struktureret og trives med selv at være en del af maskinrummet. Du kan forholde dig kritisk til tingene og tør udfordre status quo samtidig med, at du får afsluttet dine opgaver og kørt tingene i mål.

Derudover kræver rollen, at du befinder dig godt i snitfladen mellem IT-afdelingen og vores interne stakeholders, og at du formår at begå dig bredt i organisationen og med eksterne samarbejdspartnere globalt.

Af faglige kompetencer forventer vi, at du har erfaring med:

  • ERP-systemer (gerne D365) og tilhørende arbejdsprocesser (f.eks. inden for økonomi, salg, supply chain, produktion).
  • Kendskab til systemer/arbejdsprocesser i andre forretningsapplikationer som f.eks. MES, CRM, dokumentstyring, kvalitetssystemer mv.
  • Kendskab til DevOps, script development, cloud testing, test automation og test service management
  • Uddannelse i f.eks. projektledelse, ITIL og Scrum er en fordel, men ikke et krav.

Vi er en global virksomhed, så stillingen forudsætter, at du mestrer dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, sundhedsforsikring, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
  • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.
  • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
  • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Vi glæder os til at høre fra dig

Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet vores nye kollega. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte global IT Director Kim Meldgård Andersen, tlf. nr. +45 6197 2383.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, dyrefoder og kosmetik. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnåede CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder, bl.a. Nexus A/S, i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 400 medarbejdere og ca. 300 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services essential to the business? Do you dream of being part of a skilled and passionate team that .
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skanderborg

    Are you passionate about embedded software development? Do you want to take part in the creation of future technical solutions, enabling the energy sector in the green transition? Are you up for th..
    • Softwareudvikler
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Viby J

    Brænder for at skrive software i høj kvalitet, sikre god arkitektur og holde kodebasen i god stand? Får du energi af at bygge software der gør en reel forskel? Så er du måske den softwareudvikler, .
    • Softwareudvikler
    • Viby J
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Your primary role will be to develop and integrate components in our system landscape. You will design systems and tools and close collaboration with the architect and the rest of the team.Conc..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0