Assisterende værkstedsleder til Hjulkøretøjs- & Containerværkstedet i Nørresundby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Søger du ledelsesmæssige udfordringer, personlig og faglig udvikling, og kan du arbejde på et værksted med en omskiftelig hverdag? Så er det dig, vi søger.

Om os

Hjulkøretøjs- & Containerværkstedet består af 42 rutinerede medarbejdere, der varetager eftersyn, vedligeholdelse, reparation, montageopgaver og opgraderinger af forsvarets specialiserede hjulkøretøjer.

Hjulkøretøjsværkstedet udfører reparationer på komponenter som motorer, gearkasser, bremsedele, mv.

Værkstedet har desuden et sadelmager-, motorcykel-, bremse-, generator- og plade-værksted tilknyttet.

Containerværkstedet udfører vedligeholdelse, reparation og opbygning af forsvarets containermateriel samt CSC certificering af containere.

Om stillingen

Som assisterende værkstedsleder er du værkstedslederens stedfortræder og sparringspartner, der bistår værkstedslederen med planlægning, tilrettelæggelse og kontrol af arbejdsopgaver relateret til værkstedets opgaveportefølje.

Som assisterende værkstedsleder har du ansvar over den daglige drift og udvikling af værkstedet. Du leder og fordeler arbejdsopgaverne i koordination med værkstedslederen, ligesom du indgår i det tværgående samarbejde i Vedligeholdelsesområde Vests ledergruppe under områdechefens ledelse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
• Assistere værkstedsleder med fordeling af arbejdsopgaver, herunder kompetenceudvikling af værkstedet.
• Medvirke til planlægning, tilrettelæggelse og kontrol af pålagte opgaver, under hensyntagen til de aftalte prioriteringer og leveringsterminer samt KPI´er.
• Assistere værkstedslederen i sikring af værkstedets arbejdsmiljøsikkerhed samt efterlevelse af kvalitetskrav i relation til opretholdelse af ISO-certificeringen for kvalitetsledelse og miljøledelse samt arbejdssikkerheden.
• Sagsbehandling inden for værkstedets virkeområde.

Du bidrager til kalkulation af arbejdsopgaver inden for værkstedets virkeområde, således at det udføres i et helhedsorienteret perspektiv, hvor teknologisk udvikling og økonomisk bevidsthed er med i processen.

Endvidere skal du i samarbejde med det øvrige ledelsesteam forestå LEAN-arbejdet på værkstedet, herunder gennemføre løbende værdistrømsanalyser af interne arbejdsprocesser med henblik på procesoptimering.

Om dig

Vi forestiller os, at du er en erfaren værkmester med relevant erhvervsfaglig uddannelse f.eks. som mekaniker, gerne suppleret med en teoretisk mellemlang uddannelse som f.eks. produktionsteknolog og en akademiuddannelse i ledelse.

Hvis du på ansøgningstidspunktet ikke har en akademiuddannelse, skal du være indforstået med at gennemføre uddannelsen.

Du har et indgående fagligt kendskab til konstruktion, tegningslæsning og er vant til at kunne begå dig i en forretningsorienteret ISO certificeret virksomhed, på alle niveauer. Det vil en fordel, at du har kendskab til pansrede køretøjer.

Det forudsættes, at du har en solid ledelseserfaring, gerne i Forsvaret og gerne fra en af Hærens 1. echeloner, et godt kendskab til IT, og det er ønskeligt, at du er rutineret bruger af SAP systemet.

Du er en udadvendt og struktureret leder, der ved, at relationer skaber resultater både ift. kunderne og internt på værkstedet. Du trives med en travl hverdag og bevarer overblikket med varierende arbejdsopgaver, hvor fleksibilitet, fornyelse og kvalitet til tiden er i centrum.

Du har gode kommunikative evner på dansk og engelsk i såvel skrift som tale, og du har en positiv og optimistisk tilgang til arbejdet.

Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort til kategori B.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes som værkmester i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for Stampersonels forhandlingsområde (tidligere Forsvarets Civil-Etat). Basislønnen udgør pr. måned 30.436,36 kr. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat på Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos værkstedsleder Michael Andersen på telefon 25 23 91 35. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 728 19143.

Ansøgningsfristen er 19. marts 2023, vi forventer at afholde samtaler umiddelbart herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Nørresundby
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Mekaniker i Frederikshavn

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Frederikshavn tilbyder et job med grundig oplæring og relevant..
    • Mekaniker
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg SØ

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Aalborg Syd tilbyder et job med grundig oplæring og relevante ef..
    • Mekaniker
    • Aalborg SØ
    Få mere info
  • Mekaniker i Nordjylland

    Entreprenør-maskinemekaniker/lastvognsmekaniker – Vi søger dig, som er ”tusind kunstner” til at lave og vedligeholde maskiner inden for entreprenør og landbrug.Du skal kunne se dig selv lave mange .
    • Mekaniker
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg

    Quickpoint søger mekaniker til Aalborg som kan og vil udvikle sig sammen med os! Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af superligae..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7
26. marts 2024 7