Energiteknisk rådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Kundeorienteret energiteknisk rådgiver

Sted: Neogrid Technologies A/S, Niels Jernes 10, Aalborg Øst

Har du erfaring med energioptimeringer og er du kundeorienteret? Brænder du for at bidrage til den grønne omstilling? Så er det måske netop dig vi søger.

Vi søger en kollega med fokus på energirådgivning og i forbindelse med nye og eksisterende energioptimeringsprojekter og varmeinstallationer. Vi leder efter en passioneret kollega, som vil være en del af at understøtte driften af vores intelligente energistyringsløsning og -service, PreHEAT, til boligsektoren, institutioner og kontorbygninger.

Dine primære opgaver

Neogrid er en virksomhed i udvikling og med fokus på innovation. Derfor vil dine arbejdsopgaver være varierede og spænde bredt, med gode muligheder for at lære nyt og udvikle din profil.

  • Du bliver en nøgleperson ift. at overvåge driften af vores installationer via vores webapp og håndtere eventuelle uhensigtsmæssigheder sammen med udviklere, interne og eksterne teknikere samt kunden
  • Du kommunikerer løbende med kunder om deres eksisterende installationer og behov samtidigt med at du åbner op for mersalg
  • Du vil løbende have kommunikation og sparring med vores samarbejdspartnere og leverandører, omkring f.eks. dataudveksling og indhentning af målerdata

Om dig

Du har en uddannelsesbaggrund som vvs-teknikker, gerne med en overbygning som energimanager, og med flere års erfaring inden for rådgiverbranchen. Derudover lægger vi vægt på, at du har kompetencer og erfaring med flere af følgende punkter:

  • Du har indsigt i fjernvarme- og ventilationsinstallationer hertil gerne viden om termodynamik, ventilation samt bygningskonstruktion
  • Du besidder solide kommunikationsevner der sikrer at kunden får en god oplevelse
  • Du finder glæde i at finde løsninger til gavn for den enkelte kunde
  • Du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt
  • Du kan koordinere arbejdsopgaver med både interne og eksterne ressourcer

Som person trives du med at være i et uformelt miljø. Du er struktureret og går gerne forrest i samarbejde med både kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Du er erfaren inden for flere af ovenstående områder og det falder dig naturligt at være serviceminded og ansvarsfuld. Derfor er du som person udadvendt og god til at kommunikere på flere niveauer og god til at dokumentere dialogen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med gode professionelle og personlige udviklingsmuligheder. Vi er en relativ ung virksomhed med en udpræget iværksætterkultur, hvor du har mulighed for at få en stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver og din egen arbejdsdag, indenfor rammerne af vores opgaver. Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø og praktiserer frihed under ansvar.

Om Neogrid Technologies
Neogrid Technologies er etableret i 2011 med henblik på at kommercialisere viden opnået gennem deltagelse i en række forsknings- og demonstrationsprojekter.

Med baggrund i videnskabelige teknologier, udvikler vi intelligente visualiserings- styrings- og overvågningsteknologier, der automatisk analyserer og sparer energi i store og små bygninger.

Spørgsmål og Ansøgning

Stillingen er på 37 timer og vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Tiltrædelsesdato er hurtigst muligt.

Har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder Line Schøn på tlf. +45 2069 4734 eller via [email protected].

Vi afholder samtaler løbende, så send din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt til [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Aalborg Øst
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Blikkenslager i Hele Danmark

    Har du flere års erfaring med projektering af VVS- installationer? Har du en relevant uddannelse og ballast inden for VVS-faget? Er du struktureret og serviceminded? Så er du måske den kandidat, so..
    • Blikkenslager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Blikkenslager i Aalborg

    Er du en dygtig og erfaren rørlægger eller kloakmester på udkig efter nye udfordringer? Her er din mulighed for at blive en del af et velrenommeret team i en stor virksomhed beliggende i Aalbor..
    • Blikkenslager
    • Aalborg
    Få mere info
  • Blikkenslager i Aalborg SV

    Service og reparationer hos kunden Med reference til servicelederen og med udgangspunkt fra din egen bopæl eller afdelingen i Frejlev ved Aalborg bliver det dit ansvar at udføre service og repare..
    • Blikkenslager
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Blikkenslager i Aalborg SV

    Multi-Byg A/S søger 1 jord-/kloakmedarbejder til tiltrædelse hurtigst. Vi forventer: at du har rørlæggerbevis at du kan køre minigraver at du er kvalitetsbevidst og fagligt dygtig at du er..
    • Blikkenslager
    • Aalborg SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0