Kontorelev med speciale i offentlig administration til Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen (Cyberdivisi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ballerup

Cyberdivisions koordinationsafdeling søger en kontorelev pr. 15. august 2023

Vil du være det lille tandhjul, der er med til at sikre tryghed i Danmark såvel som internationalt? Trives du både i selvstændige opgaver og teamarbejde? Så er du måske vores nye kontorelev med speciale i offentlig administration.

Om os

Cyberdivisions koordinationsafdeling
Vi arbejder med ledelsesbetjening, administrativ og strategisk HR og arbejdsmiljø, da vores team fungerer som et ledelsessekretariat for direktionen. I Cyberdivision har vi et tæt samarbejde med resten af organisationen, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI).

Som kontorelev hos os, vil du derfor være i dialog med mange forskellige faggrupper og personligheder i hverdagen. Det er derfor vigtigt for os internt i teamet at have fokus på samarbejde om opgaver og sparring. Vi vægter en god balance på arbejdspladsen, hvor faglige og personlige kompetencer styrkes. Vi løfter opgaver selvstændigt, men har også stor holdånd, fordi vi tilsammen har en vigtig administrativ rolle i Danmarks Forsvar.

Om stillingen

Som kontorelev i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse får du en bred og alsidig administrativ uddannelse, der veksler mellem skoleophold og den praktiske del af uddannelsen på arbejdspladsen. Du bliver klædt på til opgaverne ved grundig oplæring fra dine hjælpsomme kollegaer. Vi støtter dig i alle alsidige opgaver. Når du er klar, vil du få ansvar for egne arbejdsopgaver.

Der vil være rig mulighed for at styrke dine faglige og personlige kompetencer som kontorelev i Cyberdivision. Du vil også i høj grad have mulighed for at påvirke dine opgaver ud fra dine kompetencer, dit engagement og din nysgerrighed.

Du vil få erfaring med:
• Administrativ og strategisk HR
• Arbejdsmiljø
• Besvarelse af henvendelser
• Lettere sagsbehandling
• Intern kommunikation
• Kalenderstyring
• Referater
• Behandling af faktura
• Og meget, meget mere

En tidligere elev udtaler
"FMI er en stor arbejdsplads, og gennem min elevtid har jeg fået mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige arbejdsgange, afdelinger og kollegaer.

Gennem mit toårige forløb har jeg opnået et godt kendskab til de enkelte afdelingers arbejdsområder og tilegnet mig kompetencer, der har bidraget til afdelingernes opgaveløsning. Det har været et godt udgangspunkt for at indkredse mit egentlige interesse- og kompetenceområde.

Som elev i FMI bliver du en del af et stort elevnetværk med ugentlige frokoster, elevmøder og elevansvarlige med interesse i, at du får en god elevtid. For mig har de andre elever fungeret som sparringspartnere, hvis sparring har højnet min faglighed og socialt har styrket min arbejdsglæde.

Bedst af alt var kollegaerne meget søde og hjælpsomme. Jeg fik al den støtte jeg havde brug for til at udvikle mine kompetencer igennem hele elevforløbet. ”

Kontorelevuddannelsen
Skoleopholdet er fordelt på de 2 år, hvor du er elev hos os. Undervisningen foregår på Niels Brock i København. Du vil blive undervist i kommunikation, lovgivning, politik, økonomi og organisation. Der er også en studietur til Bruxelles inkluderet i uddannelsen. Du afslutter din kontorelevuddannelse ved at skrive en fagprøve om et valgfrit emne.

Om dig

Kan du se dig selv i følgende?
• Imødekommende, udviser stort engagement i arbejdet og har lyst til at lære
• Mødestabil, servicemindet og sætter en ære i at følge dine opgaver til dørs med bedst mulige resultat
• Arbejder selvstændigt, og er ikke bange for at tage ansvar for opgaverne, men kan også lide at samarbejde med andre
• Realistisk omkring dine kompetencer og ved, hvornår du skal spørge om hjælp
• Motiveret af at indgå i en større elevgruppe, og det er naturligt for dig at bidrage og tage initiativer, der sikrer et godt sammenhold og elevnetværk hos Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Uddannelseskrav
• Du har bestået/består et af følgende
• EUX Business
• STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS forløb
• HHX
• HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer bestået før 1. august 2015

Er du 25 år eller derover, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis ikke du har en realkompetencevurdering, kan du få udarbejdet denne på en skole, som udbyder uddannelsen.
Hvis du ikke kan nå at få udarbejdet en realkompetencevurdering, kan du tage den med til en eventuel samtale, alternativt kan skolen udarbejde en, til en mulig ansættelse.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere. Er du 18 år vil lønnen, det første år, være på 14.598,00 kr. pr. måned. Er du 25 år vil lønnen være 21.119,08 kr. pr. måned.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Er du nysgerrig?
Hvis du ikke har fået nok oplysninger her i annoncen, og har du spørgsmål, må du endelig
kontakte Heidi Kürstein Jensen på 7281 6017 eller Julie Ea Jenssen på 2177 5709.
Det samme gælder hvis du har spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår. Her er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Liv Malene Rasmussen på mail [email protected].

Du skal søge stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis og eventuel anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi har ansøgningsfrist den 19. marts 2023. Vi afholder 1. samtaler i uge 15 og anden samtale i uge 16.
Derudover ønsker vi at tage imod dig den 15. august 2023.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper. Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup. Du kan læse om Forsvaret og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.forsvaret.dk og www.fmi.dk eller find os på IG: @fmi_dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Ballerup
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media søger en udadvendt og teknisk stærke piccoline/piccolo. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Greve

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Som kontorelev i værkstedsadministrationen er du bindeled mellem kunden og mekanikeren på værkstedet. Du har personlig og telefonisk kundekontakt, og du..
    • Kontorassistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Greve

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb I Customer Service afdelingen administrerer vi alle de produkter og services, der kommer efter bilen er solgt - også kaldet eftermarkedet. Vi skal gøre .
    • Kontorassistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kontorassistent i Søborg

    Leder du efter et meningsfuldt og udviklende job i dit sabbatår? Og er du servicemindet, positiv og ansvarlig? Så kom og bliv en del af holdet i [xxxxx] Vi søger lige nu en piccoline/p..
    • Kontorassistent
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3
23. marts 2024 4
22. marts 2024 2
21. marts 2024 2
20. marts 2024 2