IT-operations specialist – dit arbejde sikrer, at Danmark kører

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

  • Vil du spille en helt central rolle i IT med indflydelse på mange tusinde bus- og letbanepassagerer hver dag?

  • Har du mod og potentiale til konstant at udvikle dine færdigheder over en bred portefølje af opgaver og teknologier?

  • Vil du være en central person i Keolis’ digitaliseringsrejse med fokus på effektivisering, forretningsudvikling og grøn omstilling?


Så stig ombord i verdens 3.-største leverandør af kollektiv trafik og få fuld ret til at trykke på den digitale speeder.

Velkommen til IT-afdelingen i Keolis Danmark

Keolis Danmark er leverandør af kollektiv trafik – og den 3. største i verden. Du bliver en del af en franskejet koncern med ca. 1.500 medarbejdere i Danmark og 68.500 kolleger verden over. I Danmark har vi 8 busanlæg med egne værksteder samt driftskontrakt på letbanerne i Aarhus og Odense. Du kan læse mere om os på www.keolis.dk.

Du kommer til at arbejde fra vores nyopførte danske hovedkontor i Glostrup tæt på offentlig transport og motorvej. Du vil endvidere være på vores forskellige lokationer i forbindelse med implementering af diverse projekter i løbet af året.

Med reference til IT- og Digitaliseringschefen vil du blive en del at et mindre team, hvor dine opgaver vil være et miks af drifts- og projektopgaver. Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag, hvor du i høj grad får mulighed for at sætte dit præg på vores digitale transformation. Vi samarbejder og sparrer omkring opgaverne løbende, så vi kan levere sammen som et stærkt hold.

Central figur i en ambitiøs IT- & digitaliseringsafdeling

Du vil være go-to-personen, når det drejer sig om applikationsdrift og infrastruktur. Vi søger derfor en proaktiv og serviceminded kollega, som kan styre egne og driftsleverandørers opgaver og samtidig formår at sætte sig ind i forretningsprocesser og nye teknologier. Kan du det, vil du til gengæld blive en særdeles central person, hvor potentialet for din faglige og personlige udvikling kun er begrænset af dine egne ambitioner.

Mere specifikt kommer din hverdag til at bestå af:

  • Ansvaret for den daglige driftsafvikling af Azure cloud infrastruktur, netværk og tilhørende services selvstændigt og i samarbejde med driftsleverandører.

  • Eksekvering og koordinering af Azure-baserede opgaver og projekter i samarbejde med Keolis’ Group IT i Frankrig. En vigtig del af Keolis’ Danmarks digitaliseringsstrategi er en løbende migrering af vores løsninger til Microsoft Cloud teknologier.

  • Håndtere hændelser og problemer samt involvere relevante personer i forretningen når nødvendigt.

  • Følge op på systemer og fejlmeldinger samt proaktivt elimere gentagende incidents.

  • Identificere forbedringsmuligheder i IT-driften.


  • Udarbejde og vedligeholde driftsdokumentation.


”Du bliver en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet samt gode muligheder for at påvirke og implementere eksisterende og nye IT-teknologier/infrastruktrur. Din hverdag vil være en del af et lille team, hvor dine opgaver får stor indflydelse på vores fælles succes,” fortæller Peter Herzberg, IT- & Digitaliseringschef.

Selvkørende og ambitiøs team player

Vi anser det for helt naturligt, at du er åben og en teamplayer. Du skal kunne give og modtage konstruktiv feedback og være glad for at hjælpe dine kolleger i hverdagen. Du har sans for detaljen og er kvalitetsbevidst. Det falder dig naturligt at dokumentere dine løsninger – så du selv kan holde fri med ro i maven.

Du skal være klar på at holde dig opdateret på nye teknologier og måder at arbejde på. Vi giver dig selvfølgelig tid til at lære, hvad enten det er selvstudie eller kurser.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra en lignende rolle. Er du nyuddannet og har ambitioner om at lære og udvikle dig, så søg stillingen så vi sammen kan se, om der er et match på noget af nedenstående:

  • Rygraden i vores infrastruktur er baseret på Cisco Meraki, Microsoft 365/Intune og Microsoft Azure og vi ser gerne, at du har erfaring med disse teknologier.

  • Har arbejdet operationelt med IT sikkerhed (antivirus, firewall, DNS, VPN m.v.)

  • Interesse for powershell scripting, automatisering og optimering af processer.

  • Bred erfaring fra IT-drift (AD/AAD, printserver, filserver, GPO’er m.v.)

  • En uddannelse som f.eks. datamatiker, datatekniker med speciale i infrastruktur eller lignende. Det afgørende er dog ikke din uddannelse, men at du har erfaring og kan se dig selv i rollen.


  • Godt humør der bidrager til et godt socialt arbejdsmiljø

  • Du har kørekort - egen bil er en fordel, men ikke et krav.


  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.


Stillingen giver dig et tæt samarbejde med IT- og Digitaliseringschefen, lokale ledelser, Group IT i Paris og eksterne IT-leverandører.

DU BLIVER EN DEL AF NOGET STØRRE

Hos Keolis bliver du en del af et selskab, hvor vi hver dag gør vores bedste for at bringe passagerer sikkert på arbejde, i skole eller til fritidsaktiviteter.

Her er en fantastisk mulighed for at blive en del af holdet bag en af de største bus- og letbaneoperatører i både Danmark og resten af verden. Keolis leverer kollektiv transport af høj kvalitet med fokus på passagerer, sikkerhed og miljø.

Keolis Danmark består i dag af en central ledelse og stab med 25 kolleger placeret i Glostrup. Dertil kommer 11 driftssteder i hele Danmark med lokal ledelse og ansatte.

Vi arbejder struktureret på at blive bedre, og vi deler gerne vores viden både internt og eksternt i vores stræben herefter. Vi gør derfor en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil føle dig velkommen fra dag et. Du vil derfor også få et struktureret og spændende introduktionsforløb, fordi vi ved, hvor meget en god start betyder.

Vi stræber efter at være en mangfoldig arbejdsplads, som er tiltrækkende for såvel nuværende som kommende medarbejdere.

Det er vigtigt for os, at såvel passagerer, trafikselskaber som vores kolleger er glade, og derfor behandler vi hinanden godt, holder hvad vi lover – og går aldrig på kompromis med sikkerhed, servicekvalitet og den gode drift.

HVIS DET LYDER SOM NOGET FOR DIG

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send gerne ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet vores nye kollega. Hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT- & Digitaliseringschef Peter Herzberg på tlf. 2465 9893 eller [email protected].

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger via søg-knappen her på siden. Vi behandler naturligvis alle ansøgninger fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
24. april 2024 41
23. april 2024 41
22. april 2024 41
21. april 2024 39
20. april 2024 40
19. april 2024 39
18. april 2024 43
17. april 2024 40
16. april 2024 41
15. april 2024 40
14. april 2024 42
13. april 2024 41
12. april 2024 44
11. april 2024 43
10. april 2024 44
9. april 2024 41
8. april 2024 41
7. april 2024 43
6. april 2024 42
5. april 2024 42
4. april 2024 43
3. april 2024 39
2. april 2024 39
1. april 2024 39
31. marts 2024 41
30. marts 2024 39
29. marts 2024 41
28. marts 2024 41
27. marts 2024 43
26. marts 2024 41
25. marts 2024 40