Akademiker med tabletproduktionserfaring til Manufacturing Development

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Vil du være en del af en afdeling i rivende udvikling? Og har du erfaring med GMP-produktion? Så vil vi meget gerne høre fra dig.
I Oral Development and Finished Products (ODFP) satte vi os det ambitiøse mål at være først på markedet med en tablet, der indeholder GLP-1. Det lykkedes, og vores første GLP-1 baserede tablet er nu blevet godkendt i flere lande og flere nye tablet produkter er på vej. Vi søger derfor nye kolleger til GMP-kampagner og produktionssupport i vores afdeling, Manufacturing Development Bulk Operations i Måløv.
Om jobbet
Dit primære fokusområde er at forberede og supportere tabletproduktioner i vores GMP-facilitet til kliniske studier. Dette kan indebære kendte processer såvel som variationer af disse - eller helt nye processer. Sammen med et team af dygtige kollegaer skal du sikre at produktionen af tabletterne sker i overensstemmelse med den udviklede proces under fuld GMP.
Dit primære ansvar vil være at forberede og planlægge kampagnerne til kliniske produktioner. Dette omfatter opgaver så som udarbejdelse af produktionsforskifter, batch dokumentation og SOPer. Under afvikling af GMP bulk-produktion, er du med til at supportere teknikerne og operatørerne hvis udfordringer skulle opstå. Behandling af almindelige afvigelsessager og ændringssager samt koordinering af større afvigelser ligger ligeledes i stillingen.
Du skal i dit daglige arbejde være med til at sikre, at vi kan opretholde en kontinuerlig produktion, der lever op til de krav, der er sat. Det gælder både, når vi taler om afvikling efter planen, men også når det kommer til GMP samt regler og regulativer. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger i samme facilitet, og hos os er alle dage forskellige, da vi møder nye udfordringer hver dag. Du skal have evnen til at kunne rumme mange forandringer og informationer i hverdagen samt arbejde i et miljø med mange stakeholders og samarbejdspartnere i forskellige afdelinger.
En del af jobbet bliver også at se på, hvordan vi fremadrettet kan optimere og forbedre det produktionssetup vi har i dag. Det betyder, at du vil være med til at udarbejde og drive forbedringsforslag samt løse de udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Kvalifikationer
For at blive en succes I rollen er det vigtigt, at du har følgende:
- Du har en kandidatgrad indenfor farmaci, kemi, biologi eller lignende relevant uddannelsesbaggrund.
- Yderligere har du gerne 2-5 års GMP-erfaring indenfor GMP produktion.
- Du foretrækker at arbejde i et dynamisk miljø og formår at træffe hurtige beslutninger uden at kompromittere kvalitet eller aftalte leverancer.
Derudover ser vi gerne at du er:
- Du er struktureret, målrettet, har et godt overblik og arbejder godt selvstændigt.
- Du er i stand til at supportere en gruppe af operatører og teknikere og er ikke bange for at gå foran og tage ansvar og kommer med løsningsforslag, hvis der opstår problemer.
- Du har et solidt GMP-mindset og arbejder naturligt efter LEAN-principper.
- Som person er du forandringsklar, vant til at håndtere flere sager på samme tid samt at søge løsninger indenfor de givne GMP-rammer.
Gode kommunikationsevner og samarbejdsevner er en forudsætning i denne stilling, da du samarbejder med forskellige medarbejdergrupper såsom teknikere, kemikere, operatører og ledere på tværs af organisationen. Om afdelingen
Manufacturing Development Bulk Operations består af 75 dedikerede medarbejdere fordelt på fem teams. Afdelingen er ansvarlig for forberedelse og eksekvering af tablet produktion til fase 3 kliniske studier af både eksisterende og nye produkter. Dette involverer optimering, opskalering og transfer af produktionsprocesser.

Kontakt
Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og CV allerede idag.
Vi vil bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og tilsvarende vil vi invitere til interview løbende. Derfor vil vi opfordre til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.
For yderligere informationer venligst kontakt afdelingsleder, Lone Krogh +45 3075 8471.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere
Ansøgningsfrist
19.03.2023
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Måløv

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. april 2024 34
24. april 2024 37
23. april 2024 34
22. april 2024 37
21. april 2024 37
20. april 2024 37
19. april 2024 36
18. april 2024 32
17. april 2024 31
16. april 2024 29
15. april 2024 31
14. april 2024 31
13. april 2024 33
12. april 2024 29
11. april 2024 26
10. april 2024 28
9. april 2024 27
8. april 2024 29
7. april 2024 40
6. april 2024 41
5. april 2024 39
4. april 2024 38
3. april 2024 36
2. april 2024 44
1. april 2024 50
31. marts 2024 53
30. marts 2024 53
29. marts 2024 51
28. marts 2024 48
27. marts 2024 48
26. marts 2024 45