Rekrutteringsfirma

Quality & Business Process Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Støvring

Med fokus på det internationale Defense & Security-marked udvikler, producerer og markedsfører Sky-Watch A/S højteknologiske droneløsninger til militær anvendelse. Der er tale om ubemandede systemer, avanceret integreret styringssoftware, integreret industrielt design og intuitive brugergrænseflader, som Sky-Watch udvikler på baggrund af virksomhedens kompetencer indenfor Systems Engineering, radioteknologi, avionics/hardware, mekanik, aerodynamik, kompositmaterialer, software mv. Alle disse discipliner mestres på internationalt topniveau.
Sky-Watch, der blev grundlagt i 2009, har kontor i Støvring og beskæftiger cirka 40 medarbejdere. Kulturen hos Sky-Watch er båret af passionerede og dygtige medarbejdere, som er drevet af ønsket om at skabe teknologi af højeste kvalitet samt en nysgerrighed, der sikrer en konstant produktudvikling og værdiskabelse. Virksomheden er i dag amerikansk ejet.
Virksomheden er på en meget ambitiøs vækstrejse, og fokus er aktuelt på de muligheder, som ligger i relation til konflikten i Ukraine, men også på øvrige nationalmarkeder, hvor særligt NATO-landene har fået øjnene op for Sky-Watch droner.
Grundet vækst og en øget efterspørgsel søges nu en proaktiv
Quality & Business Process Manager KPI’er - BI - Vækst - Droner
Vil du være en del af en international og ambitiøs virksomhed, der arbejder med avancerede højteknologiske løsninger? Og kunne du tænke dig en ansvarsfuld og central rolle, hvor du kan gøre en forskel i forhold til at optimere og strømline tværorganisatoriske processer og kvalitetsstandarder? Det får du mulighed for som Quality & Business Process Manager, hvor du får en vigtig rolle i at opgradere og bearbejde virksomhedens interne processer og sikre kvaliteten i den skaleringsproces virksomheden er i.
Du får en indflydelsesrig rolle i en spændende virksomhed i rivende udvikling, hvor du kommer til at referere til Sky-Watchs CEO. Som Quality & Business Process Manager får du det overordnede ansvar for at sikre kvaliteten på et tværorganisatorisk niveau, hvor du bidrager til at strømline virksomhedens processer og sikrer, at virksomheden lever op til standarder indenfor industrien, herunder løbende recertificering af virksomhedens ISO 9001. Din rolle består i at arbejde med virksomhedens interne processer med henblik på forbedringer, ligesom du medvirker til at systematisere, beskrive og allokere ansvar for processerne til relevante personer i organisationen. Du spiller derfor en væsentlig rolle ift. at bidrage til skaleringen af forretningen og en forøget disciplin og legitimitet omkring vedtagne processer og kvalitetsstandarder. Det er derfor også dig, der er sikkerhedsansvarlig for selskabets faciliteter. Du arbejder ligeledes med definering af KPI’er og rapportering heraf, og du bidrager til styring og design af forskellige testaktiviteter for at sikre produktkvaliteten. Din rolle består ligeledes i at arbejde med BI samt stakeholder management, hvor du videreudvikler på designet, implementeringen og brugen af Power BI-rapporter i samarbejde med stakeholders og virksomhedens BI-leverandør.
For at få succes i rollen har du en relevant teknisk uddannelsesbaggrund, som f.eks. ingeniør eller lignende og kommer fra en tilsvarende stilling, hvor du har opnået erfaring med ISO 9001. Alternativt kan du komme fra en stilling, hvor du har arbejdet med procesoptimering og effektivitet, og har derigennem opnået erfaring med procesbeskrivelse og dokumentation. Det forventes, at du har kendskab til BI-systemer, og at du har erfaring med at omsætte tal og data til organisatoriske tiltag. Det er en fordel, hvis du ligeledes er certificeret intern auditor. Det anses som en fordel, hvis du har din erfaring fra en virksomhed med egen produktudvikling og produktion. Det forventes, at du har kendskab til ERP-systemer og en stærk IT-forståelse, ligesom du har erfaring med kvalitetssystemer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Business Central og Power BI. Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.
Som person har du et stort drive og er proaktiv, ligesom du er selvstændig og formår at arbejde tværorganisatorisk og kommunikere på forskellige organisatoriske niveauer. Du har en god forretningsforståelse, ligesom du er løsningsorienteret og vedholdende. Du er nytænkende og ansvarsfuld, og arbejder systematisk med et godt overblik for helheden såvel som detaljen.
Er du den nye Quality & Business Process Manager til Sky-Watch i Støvring? Så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på tlf.: 61 80 90 91. For yderligere information om Sky-Watch se www.sky-watch.com
Vær opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Støvring.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Støvring

Lignende jobs

  • Projektleder i Hirtshals

    Fri kontakt
    Can you develop and implement process systems at Biomega's two biorefineries? Do you have relevant process experience from the food sector? Are you motivated by transforming Engineering projects to best practice? Is your time put to best use at the factory and not just behind the desk?
    • Projektleder
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Projektleder i Løgstør

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 9670 Løgstør
    • Projektleder
    • Løgstør
    Få mere info
  • Projektleder (praktik) i Aalborg

    <p><strong>VI SØGER DIG! </strong></p><p>Vi søger en ambitiøs, dygtig og engageret praktikant til [xxxxx]s kontor i Aalborg/Aarhus til efteråret 2024. Er du vores ko..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    <p><strong>Senior Project Manager – Ports and Marine</strong></p><p>We invite you to bring your expertise within ports and marine into play when you become part of Ram..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info