Filialdirektør, Helsingør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Job ID: 15524

Drømmer du om at gøre en forskel for kollegaer og kunder? Vi søger en Filialdirektør til Helsingør afdeling, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser, høj medarbejdertilfredshed og et flot regnskab for Nordea.

Hos Nordea er du med til at hjælpe både enkeltpersoner, familier, små nystartede firmaer, store virksomheder og institutioner. Du vil opleve, at vores valg – store eller små – virkelig betyder noget. Og vi har brug for netop dine kompetencer, din passion for kunderne og dine erfaringer for at levere fremtidens finansielle løsninger. Hos os bliver du en del af et inspirerende team og får rig mulighed for at udvikle dig og sætte dit aftryk på noget større.

Om jobbet

Velkommen til Nordea Helsingør - Som Filialdirektør i Helsingør bliver du ansvarlig for filialens kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed og regnskab. Der arbejdes tæt sammen i filialen for at opnå de fastlagte målsætninger, så vi hele tiden flytter os fremad og får mere tilfredse medarbejdere og kunder. Vi tager altid afsæt i filialens forretningsplan og bankens fokusområder som rettesnor for vores handlinger.
Vi forventer, at du har en baggrund fra den finansielle sektor og relevant ledelseserfaring.

Som Filialdirektør spiller du en afgørende rolle med henblik på, at skabe gode lokale resultater, vinde markedsområdet både på boligområdet og savings-området og lede et team af både erfarne og nye medarbejdere – som hver dag brænder for at gøre en forskel og skabe et godt arbejdsmiljø.

Det du skal lave:
Du bliver en del af et team på 27 dedikerede kollegaer. Dit arbejdssted vil være i Helsingør.

Om dig

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er de værdier, vi bruger som pejlemærker til at blive den bank, vi ønsker at være – og som vi forestiller os, du deler med os.

For at få succes i denne rolle forestiller vi os, at du:
Din erfaring og baggrund:
Hvis det lyder som dig, så kontakt os!
Næste skridt

Send din ansøgning senest 24/03/2023. Interviews vil blive afholdt løbende i ansøgningsperioden.
Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Deputy Regionsdirektør Thomas Pedersen på email: [email protected] eller telefon +45 25158005.

I Nordea ved vi, at en inkluderende arbejdsplads er en bæredygtig arbejdsplads. Vi er overbevist om, at vores forskellige baggrunde, erfaringer, egenskaber og personligheder gør os bedre til at hjælpe kunderne og bidrage til de samfund, vi er en del af. Så kom, som du er.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør