Forskningsassistent til sygeplejefaglig forskning i Klinisk Onkologisk afdeling og Palliative Enheder, Sjællands Univ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Forskningsassistent til sygeplejefaglig forskning i Klinisk Onkologisk afdeling og Palliative Enheder, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Er du sygeplejerske og er du forsknings- og udviklingsinteresseret? Har du en sundhedsfaglig kandidatuddannelse? Så er det måske dig, vi søger til den ledige stilling til at assistere med igangværende projekter med forskningsfokus på personcentreret tilgang ved behandling og palliation af kræftpatienter.

Vi søger en sygeplejerske med sundhedsfaglig kandidat uddannelse til at indgå i et samarbejde omkring vores sygeplejefaglige forskningsprogram, Komplekse interventioner og patientoplevelser.

Det er vores intention at stillingen som forskningsassistent vil lede til en efterfølgende ph.d.-stilling. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling foreløbigt for 1 år. Ansættelse snarest muligt eller senest 1.5.2023.

Ansættelsen indebærer:

I et tæt samarbejde med den sygeplejefaglig forskningsleder samt de øvrige forskere og klinikere, gennemfører vi flere forskningsprojekter under den fælles overskrift Komplekse interventioner og patientoplevelser.

  • I funktionen som forskningsassistent vil du skulle medvirke i forskningsprogrammets studier og varetage administrative opgaver i forbindelse med forskningsledelse.
  • Vi forestiller os, at du deltager i alle studie faser fra udvikling til publicering af resultater. Stillingen vil dog blive tilpasset ansøgers erfaringer og kvalifikationer og du vil få tæt sparring og vejledning undervejs.
    • Som udgangspunkt er stillingen fuldtid som forskningsassistent, men hvis du har erfaring indenfor det onkologiske felt og et ønske om at bevare tæt tilknytning til kliniskpraksis, kan vi finde en løsning.
    • Stillingen er tidsbegrænset til 1 år men med mulighed for en karrierevej i afdelingen.


Forskningsprogram

Forskningsprogrammet Komplekse interventioner og patientoplevelser fokuserer på patienter og pårørendes liv med alvorlig sygdom og deres oplevelser i forbindelse med pleje, lindring og behandling. Det overordnede tema er personcentreret praksis, og vi undersøger komplekse interventioner. Forskningsprogrammet rummer flere projekter i afdelingen, forskningssamarbejder på tværs af afdelinger på SUH, på tværs af regioner, internationalt samarbejde og funktioner knyttet til Syddansk Universitet. I studierne, hvor vi undersøger patienter, pårørende og sundhedsprofessionelles oplevelser af personcentreret praksis og erfaringer med pleje og behandling, anvender vi en bred vifte af metoder.

Har du en ph.d. spire i maven, og opnås der finansiering og fungerer du godt i stillingen, vil du kunne ansøge om stillingen som ph.d.-studerende i afdelingen efter den tidsbegrænsede stilling.

Du vil blive tilknyttet Onkologisk afdeling og Palliative Enheder, ansat af Afdelingsledelsen. Faglig ledelse vedr. projektdelen vil være lektor, leder af sygeplejefaglig forskning, Elizabeth Rosted.

Personcentreret praksis og evidensbaseret sygepleje

I Onkologisk afdeling og Palliative Enheder, arbejder vi dedikeret med udviklingen af personcentreret og evidensbaseret sygepleje og vores referenceramme er personcentret praksis. Til at inspirere os har vi tilknyttet Professor Brendan McCormack i samarbejde med Hæmatologisk afdeling.

Hvad kan vi tilbyde:

Du vil indgå i tæt samarbejde med lederen af den sygeplejefaglige forskning i et forskningsmiljø, som arbejder personcentreret og med implementering af personcentreret praksis.

Selvstændigt arbejde indenfor igangværende forskningsstudier.

Deltagelse i afdelingens årlige temadag og andre relevante seminarer.

Kompetent vejledning og støtte i hele forløbet.

En afdeling som prioriterer samarbejde, det gode arbejdsmiljø og tillidsbasseret ledelse. Vi har en uformel tone og værdsætter at alle bidrager ind i en afdeling med mange muligheder og højt til loftet.

Dine faglige kvalifikationer:

Du har en sundhedsfaglig kandidatuddannelse.

Du har dokumenteret projekterfaring og erfaring med kvalitative og/eller kvantitative forskningsmetoder.

Du er sygeplejerske med klinisk erfaring og det falder dig naturligt at tale med alle sundhedsfaglige i klinisk praksis og patienter. Erfaring med onkologisk eller palliativ sygepleje kan være en fordel.

Du skal være interesseret i inddragelse af patienter, pårørende, samt plejepersonale, og have interesse for mennesker der lever med en kræft sygdom.

Du besidder gode engelskkundskaber.

Ansøger skal være indstillet på, at der vil blive indhentet referencer. Din ansøgning skal indeholde

1) motiveret ansøgning, 2) CV med oplysninger om universitetsgrad og hidtidige ansættelser 3) oplysninger om evt. tidligere forskningserfaring 4) kopi af eksamensbeviser samt 5) vedlagt dit fulde kandidatspeciale.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål før du søger:

Lektor, leder af sygeplejefaglig forskning Elizabeth Rosted [email protected] mobil 47 32 49 09

Chefsygeplejerske Helle Gert Christensen [email protected] mobil 21 46 07 29

Ansøgningsfristen 31.3.2023

Ansættelsessamtaler afholdes d. 12. april 2023.

Om Sjællands Universitetshospital

Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Roskilde
  • Fredag den 31. marts 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Havdrup

    Har du flair for både administrative og kommunikative opgaver? Kunne du tænke dig et job, hvor du meget konkret kan se dit bidrag til at nå virksomhedens mål, og hvor du får et stort selvstændigt a..
    • Forsker
    • Havdrup
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University in Slagelse, Denmark is offering a postdoctoral position as entomologist in Arable Crops, starting 1st January 2025. The position will be availabl..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, is offering a fulltime postdoctoral position in remote sensing for agroecosystem sustainability, starting September 1st, 2024, or as soo..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Roskilde

    Ph.d.-studerende til forskningsprojekt om partnerstøttet fysisk aktivitet til gravide med graviditetsdiabetes. Vi søger en kandidat til et fuldt finansieret 3-årige Ph.d.-projekt ved Sjælland..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 11
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 10
9. april 2024 9
8. april 2024 9
7. april 2024 9
6. april 2024 9
5. april 2024 12
4. april 2024 11
3. april 2024 10
2. april 2024 10
1. april 2024 12
31. marts 2024 12
30. marts 2024 12
29. marts 2024 12
28. marts 2024 12
27. marts 2024 12
26. marts 2024 12
25. marts 2024 12