Håndværker med tjek på automatikken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

DFP HI, FlexPen montage i Hillerød søger en dygtig håndværker med ”tjek på automatikken” til vedligeholdelse af vores højteknologiske montagelinje. Stillingen er fast. Om afdelingen: Vi er en afdeling i konstant udvikling, og har stor efterspørgsel på vores produkt ”FlexPen”. Du kommer til, at arbejde med den daglige drift og vedligeholdelse, samt med systematisk problemløsning på vores automatiske linjer. Vi har brug for dit engagement og dine kompetencer for, at vedligeholde og optimere vores produktionslinjer til, at være blandt de bedste i verden. Om jobbet: Vi har fokus på Lean Manufacturing, løbende forbedringer, procesoptimering samt systematisk problemløsning, der udgør en vigtig del af dagligdagen i vores produktionsmiljø. Der stilles krav til vores medarbejdere om stor forandringsparathed og evne til, at se muligheder frem for begrænsninger.
Udfordringerne er mange, hvorfor du forventes at bidrage med din positive ånd, så vi i fællesskab når i mål. Vi træner dig i vores linje og du skal have lyst til at medvirke til løsning af tekniske problemstillinger og forbedringer, både selvstændigt, i team og ikke mindst med andre faggrupper. Vi producerer på skiftehold, dag-aften-nat (også i weekenderne) hvorfor det vil være en fordel, at du har erfaring fra skiftehold. Kvalifikationer: Vi forestiller os, at du er uddannet automatikmekaniker/ eller - automatiktekniker, elektriker, maskinemekaniker, flymekaniker eller har en anden relevant uddannelse. - Det er en fordel hvis du har interesse, og kompetencer indenfor el, automatik og styring. - Vi ser det som en fordel hvis, du har kendskab til fejlfinding på automatiske anlæg. Ligeledes er mekanisk forståelse og erfaring værdsat. - Det er nødvendigt, at du er fortrolig med PC-arbejde, da brug af disse danner grundlag for en stor del af vores processer - Det er vigtigt, at du har god kvalitetsforståelse, da vi arbejder indenfor ISO/GMP. Vi ser gerne, at du er fleksibel, med stor ansvarsfølelse og en god portion gå-på-mod.
Du er en teamplayer og en god kollega, der altid er parat til at give en hånd med, hvis det bliver nødvenidgt. Endvidere lægger vi vægt på, at du har ordenssans, samt et godt humør. Hvad tilbyder vi? Du bliver en del af et dynamisk produktionsmiljø. I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for, at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger i en stærk automaticeret fabrik, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt: Har du yderligere spørgsmål til stillingen, så kontakt Associate Manager Frank Poulsen på telefon 30750128 mellem 0800-1400. Vi afholder samtaler løbende, og tiltrædelse er hurtigst muligt. Ansøgningsfrist: d. 19. Marts
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Øvrige (vikar) i Hillerød

    Tilkaldevikarer til PostNord HillerødBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som omdeler pakker i bil. Vi ringer til dig, når vi har brug for hjælp til .
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Hillerød

    Do you have what it takes to be part of identifying and driving the right initiatives for us to reach our ambitious goals? Are you able to build strong relations to key stakeholders in our producti..
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Hillerød

    Are you passionate about effective communication and have a knack for visual presentation? If you're seeking a student assistant position, we have the perfect opportunity for you. Apply now and bec..
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Lynge

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 3540 Lynge
    • Øvrige
    • Lynge
    Få mere info