/ad/vil-du-have-fagligt-ansvar-som-ssa-om-aftenen-ansvarshavende-ssa-soges-til-aften/kboo5q

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Studerer du landskabsarkitektur, landskabsdesign, urbant design eller lignende, og har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i forhold til konkrete og spændende udviklingsprojekter? Så leder Ringsted Kommune efter dig!Om jobbet
Hos os vil du blive tilknyttet vores erfarne landsskabsarkitekt. Du vil få viden om, hvordan det er at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor vi arbejder for noget der har direkte indflydelse på borgernes hverdag.
Din primære opgave vil være at udvikle et grønt mødested for børn og ældre. Et område beliggende i Ringsted By mellem ældreboliger/plejecenter og en daginstitution.
Herudover opstarter vi til efteråret arbejdet med at udarbejde af en grøn strukturplan for bymidten, med afsæt i byens gamle parker. Formålet er, at det grønne skal komme til at skabe en sammenhæng i byen, og samtidig skabe rammerne om en bymidten som – på trods af varmeø-effekter – også er rar at opholde sig og mødes i, i fremtiden.Endelig vil vi også i løbet af efteråret starte på udviklingen af et nyt naturskønt boligområde ned til Ringsted Å, som skal kobles til en naturpark, der ligeledes er under etablering. Her skal der udarbejdes en helhedsplan med afsæt i landskabets elementer. Du vil ligeledes få mulighed for at deltage i dette arbejde.For os er samarbejdet med studerende vigtigt, fordi vi tror på at det kan være til fælles gavn. Du kommer med den nyeste viden fra universitet og vi kan tilbyde, at du kommer til at være sammen med erfarne kollegaer, der vil videregive de erfaringer der er knyttet til arbejdet i en kommune tæt på borgerne.Om dig
Vi søger en kollega som studerer Landskabsarkitektur, Landskabsdesign, Urbant Design eller lignende, og som er nysgerrig, produktiv, engagerende, har gåpåmod, initiativrig, ansvarlig, motiveret, kan arbejde selvstændigt og i teams, og som har lyst til at arbejde i en kommune hvor der er fart på. Du skal kunne strukturere en proces, som gør det muligt for dig, at komme i mål med dit arbejde, og bringe din viden og erfaring inden for dit felt i spil i hele teamet.Om os
Du vil blive en del af afdelingen Plan og Byg, hvor planlæggere, landzonemedarbejdere, administrativt personale og byggesagsbehandlere er samlet. Vi har et tæt samarbejde som gør, at vi samlet set følger udviklingen fra strategisk planlægning, lokalplanlægning, over tilladelser, til ibrugtagning, hvilket giver os en unik mulighed for hele tiden at udvikle og forbedre lokalplanværktøjet.
Dine kommende kollegaer i Team Plan udgør et fagligt blandet hold, hvilket vi oplever som en stor styrke. Vi har det til fælles, at vi har en stor lyst til at udvikle planområdet, med fokus på hele tiden at blive bedre. Nogle er nye i planlægningen, mens andre har mange års erfaring, og vi er bredt repræsenteret på alder og køn. Vi har en uformel tone, og bruger meget hinanden i den daglige sparring og løsning af opgaverne.
Fokus i teamet er på at udarbejde lokalplaner, helhedsplaner, udviklingsprojekter, planstrategi og kommuneplanen. Vi er fagligt ambitiøse og prioriterer tid til at deltage i netværksmøder, kurser, konferencer mm., som er relevante for de opgaver, vi aktuelt sidder med, og det erfaringsniveau vi hver især kommer med.

Vores afdeling Plan og Byg hører under Teknik- og Miljøcenteret. Kendetegnende for centeret er, at ledelsen (afdelingsledere – centerchef – kommunaldirektør) er tæt på sagerne og medarbejderne, hvilket giver en direkte og smidig sagsbehandling, med god føling til det politiske niveau. Arbejdspladsen er placeret fysisk på Rønnedevej 9 i Ringsted. Det er i gåafstand fra Ringsted Station, og det er således også hurtigt og nemt at komme hertil med offentlig transport. 33 minutter fra Københavns Hovedbanegård, 15 minutter fra Slagelse st. og Roskilde st. samt kun 12 minutter fra både Næstved st. og Køge nord st.Om det vi tilbyderRingsted Kommune søger en praktikant for tredje- og fjerde kvartal i 2023. Ringsted Kommune vil yde en erkendtlighed i forbindelse med praktikperioden.
Der afholdes løbende samtaler i ansøgningsperioden.

Hvis du kunne være interesseret i en praktik hos os så kontakt teamkoordinator Kristian Funk Lønborg på tlf. 20 31 01 41.Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Ringsted
  • Fredag den 02. juni 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Slagelse

    Vi søger på SL15 En engageret og kompetent vagtplanlægger. Som vagtplanlægger vil du være ansvarlig for at koordinere og udarbejde vagtplanen i overensstemmelse med gældende regler og retningsl..
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Dianalund

    Vil du holde tre ugers sammenhængende sommerferie i ugerne 29, 30 og 31, lang juleferie og påskeferie, så er du måske vores kommende kollega? Har du lyst til at arbejde på specialistniveau på D..
    • SOSU-assistent
    • Dianalund
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Har du erfaring med arbejde med børn og unge med funktionsnedsættelser? Kan du bidrage med en anerkendende og sundhedsfaglig tilgang til elevernes udvikling, trivsel og læring? Har du mod på at..
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Brænder du for at gøre en forskel? Nyvangsparken i Kalundborg søger sundhedspersonale eller pædagogisk personale til dagvagt. Stillingen er som udgangspunkt 30-32 timer om ugen .
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 11
15. april 2024 11
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 11
11. april 2024 11
10. april 2024 11
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 15
6. april 2024 15
5. april 2024 15
4. april 2024 16
3. april 2024 16
2. april 2024 16
1. april 2024 15
31. marts 2024 15
30. marts 2024 15
29. marts 2024 15
28. marts 2024 15
27. marts 2024 15
26. marts 2024 15
25. marts 2024 17
24. marts 2024 17
23. marts 2024 17