Klinisk sygeplejespecialist til Gynækologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

På Gynækologisk Afdeling har vi store ambitioner. Vi vil være blandt de bedste, vi vil nytænke og sikre høj faglighed og kvalitet i sygeplejen til vores ambulante og indlagte patienter. Som led i det søger vi en klinisk sygeplejespecialist.

Målsætningen er en klinik præget af høj faglighed, patienttilfredshed og kvalitet i de gynækologiske patientforløb, hvor store som små projekter bliver en del af hverdagen til fordel for vores patienter.

Som klinisk sygeplejespecialist vil du i tæt samarbejde med ledelse og kollegaer tilrettelægge, igangsætte og gennemføre sygeplejefaglige initiativer og projekter. Sætte mål og sikre en strategisk udvikling af det sygeplejefaglige grundlag indenfor fagudvikling, kvalitet og patientsikkerhed i vores gynækologiske speciale.

Motiveres du af faglig og personlig udvikling?

Du vil blive del af et velfungerende team af læger og sygeplejersker, hvor samarbejde, faglighed og fokus på det gode forløb vægtes på tværs af vores sengeafsnit og ambulatorium. Gynækologien er subspecialiseret i teams og sygeplejerskerne varetager både ambulante og indlagte patienter samt assisterer til og selv udfører ambulante indgreb og konsultationer.

Som klinisk sygeplejespecialist vil du være en vigtig medspiller i at synliggøre sygeplejen og indfri ambitionerne. Du skal have lyst til at arbejde med udvikling af den daglige klinik, kompetenceudvikling af afsnittets sygeplejersker samt bidrage til opbygning og udvikling af vores universitetsafdeling. Dit daglige arbejde vil bl.a bestå af direkte patientkontakt, kliniknær udvikling og koordinering af kvalitets- og udviklingsprojekter, skills- og simulationstræning samt undervisning.

Vi kan tilbyde dig:

  • En stilling du selv kan være med til at forme
  • Fokus på kompetenceudvikling af personalet og optimering af patientforløbene
  • En individuel og fyldestgørende introduktion til afdelingen
  • Et stort fagligt engagement, et godt kollegaskab og samarbejde med fokus på det gode arbejdsmiljø og personaletrivsel

Regionens største og mest specialiserede afdeling indenfor Gynækologi og Obstetrik med bl.a regionsfunktioner indenfor onkogynækologi og urogynækologi. Der er flere spændende opgaver at tage fat på og du vil have stor mulighed for at være med til at gøre en forskel for både patienter og kollegaer.

Vi kan lide når vi lykkes og aktuelt arbejder vi med:

  • Fokus på det palliative tilbud til patienterne i tråd med hospitalets udmeldte indsatsområde
  • Flere gode tiltag omkring patientinddragelse, fælles beslutningstagen og patientfeedback.
  • Flytning af endnu flere indgreb fra dagkirurgisk afsnit til vores ambulatorium
  • Udvikling af kompetenceprogram for gynækologiske sygeplejersker.

Vores ambition for fremtiden er at løfte sygeplejen også forskningsmæssigt, udvikling af strategi for sygeplejen, arbejde med vælg klogt anbefalinger, så vores ressourcer bruges til bedst mulig gavn for vores patienter. Styrkelse af vores sygeplejefaglige fora med bl.a Journal Club.

Hvem er du?

  • Sygeplejerske med gode kommunikative, relationelle og pædagogiske egenskaber
  • Brænder for sygepleje, forandrings- og udviklingsopgaver som kommer patienterne til gode i den kliniske praksis

  • Har erhvervet dig en master i klinisk sygepleje, cand. Cur eller cand. Scient san.
  • Har erfaring med kvalitetsudvikling af patientforløb og kompetenceudviklingen
  • Er motiverende, inddragende og kan bidrage til et lærende og udviklende miljø
  • Kan arbejde systematisk på baggrund af data, er analyserende og er en god formidler
  • Kan lide at holde dig fagligt opdateret med ny viden og forskning indenfor dit felt

Om dit kommende arbejdssted:

Gynækologisk afdeling består af et gynækologisk sengeafsnit og ambulatorium, som varetager diagnostik, behandling og pleje af kvinder i alle aldre med sygdomme i underlivet. Kvinderne henvises ofte til specialiseret behandling for bl.a. blødningsforstyrrelser, underlivssmerter, nedsynkning, inkontinens, cancerudredning, infektioner, uønsket graviditet samt graviditetskomplikationer op til uge 16.

Det er samme ledelse og personale i sengeafsnit og ambulatorium, hvilket giver et godt indblik i hele patientforløbet og en unik mulighed for initiativer og indsatser på tværs.

Sengeafsnittet deler beliggenhed med Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling. Afdelingen kan tilsammen rumme 16 senge, hvoraf de 6 er gynækologiske. Tilsammen er der et kollegialt fællesskab og samarbejde mellem de 2 afdelinger.

Den gynækologiske sygepleje indebærer et stort element af præ og postoperativ sygepleje, samt grundig information til patient og pårørende. Der er et stort patientflow, hvor størstedelen går hjem indenfor 24 timer og de akutte modtages direkte i afdelingen.

Hvis du vil vide mere eller har du lyst til en kop kaffe?

Kontakt Chefsygeplejerske Marianne Schmidt Zachariassen Tlf. 47 32 40 11. Du er også hjertelig velkommen til kigge ind på et uforpligtigende besøg, så du kan få et indtryk af afdelingen.

Stillingen er på 37 timer med start 01.05.2023. Ansøgningsfrist d. 19.03.2023. Vi planlægger ansættelsessamtaler til d. 23.03.2023 .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Læge i Holbæk

    Afdelingslæge søges til Børne- og Ungeafdeling Børne- og Ungeafdelingen, Holbæk Sygehus, søger dedikeret børnelæge med start 1. juni 2024. Afdelingen Holbæk Børne- og Ungeafdeling varet..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge til Afsnit for Brystundersøgelser, Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde. En stilling som afdelingslæge ved Afsnit for Brystundersøgelser er ledig p..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til Afsnit for Brystundersøgelser, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger en ledende overlæge til vores mammaradiologiske afsnit med ansættelsesstart 1.september 202..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 8
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9
27. marts 2024 9
26. marts 2024 9
25. marts 2024 10
24. marts 2024 10
23. marts 2024 11
22. marts 2024 14
21. marts 2024 13
20. marts 2024 14