Industrielektriker på skift til vedligehold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og rette personlighed til at fejlsøge og løse opgaver på vores produktionsanlæg, så er du måske vores nye elektriker.

Om jobbet

Vi vedligeholder anlæg med forskellig teknisk kompleksitet og alder. Vores anlæg er under konstant fornyelse, så der er mange spændende udfordringer og udviklingsmuligheder både for vores afdeling og for medarbejderne i afdelingen. Vi er delt op i teams, som hver især er tilknyttet de forskellige produktionsprocesser og supportfunktioner.

Den ledige stilling er i vores vagtteam. Vagtteamets primære arbejdsopgave er driftsovervågning, fejlfinding og fejlafhjælpning i produktions- og hjælpeanlæg, forebyggende vedligehold samt sikring af anlæg ved reparationsarbejde.

Om dig

Du er uddannet inden for el-branchen som f.eks. industrielektriker, elektriker, automatikteknikker, automationsteknolog, elektromekaniker eller lignende.

For at få succes i jobbet kræver det, at du har gå på mod og er faglig nysgerrig. Vi sørger for, at du får den nødvendige oplæring.

Vi lægger vægt på, at du selvstændigt skal kunne prioritere dine opgaver i en travl og spændende hverdag, og derudover er du ansvarsbevidst og god til at samarbejde. Vi arbejder efter princippet "Safety First", og det er vigtigt, at du er med til at skabe et sikkert arbejdsmiljø. Desuden skal du kunne begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale samt beherske IT på et rimelig niveau.

Du indgår i fagligt kompetente teams

Vagtteamet består af fem skiftehold med én elektriker og én reparatør på hver hold samt et fast daghold. Du vil referere til Maintenance Supervisor for Shift Team.

Vi sætter pris på en uformel omgangstone og et godt sammenhold på en arbejdsplads, hvor alle byder ind og tager en ekstra tørn, når det er nødvendigt.

Til gengæld nyder vi godt af gode løn- og ansættelsesvilkår, ligesom en grundig introduktion, oplæring i jobbet, ansættelse på funktionærvilkår efter 9 måneders ansættelse samt efteruddannelse selvfølgelig er en del af pakken, ligesom der også indgår andre attraktive personalegoder.

Sådan ansøger du

Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via knappen "Send ansøgning" inden søndag den 19. marts 2023. Ansøgninger modtages kun gennem vores rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Shift Supervisor Rune Ziegler på mobil 2844 4954 eller Head of Maintenance Manager Christian Michaelsen på mobil 2323 5985.

Om NLMK DanSteel A/S

NLMK DanSteel A/S beskæftiger over 480 medarbejdere i Frederiksværk og er en del af NLMK Europe.

NLMK DanSteel A/S har en årlig produktionskapacitet på mere end 500.000 tons stålplader, som primært anvendes til skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og vindmølleindustrien (on-/offshore). Størstedelen af produktionen eksporteres.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d3b071be)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Frederiksværk
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Farum

    Daghold med flekstid Er du en dygtig elektriker og har du erfaring med montage og anlægsopbygning? Har du interesse i at arbejde med kvalitetssikring via test, indkøring og fejlfinding? Så er d..
    • Elektriker
    • Farum
    Få mere info
  • Elektriker i Farum

    Vi søger en kvalitetsbevidst og omhyggelig tekniker til vores kvalitetsafdeling, som skal være med til at sikre kvaliteten af indgående varer, herunder delkomponenter, maskindele og mindre dele .
    • Elektriker
    • Farum
    Få mere info
  • Elektriker i Holte

    Spændende international ingeniørvirksomhed søger industrielektriker Hos Efsen har vi travlt og vokser, og derfor søger vi en kollega med solid elektrisk og mekanisk viden og erfaring. .
    • Elektriker
    • Holte
    Få mere info
  • Elektriker i Virum

    Vil du arbejde med arbejdsledelse, tekniske løsninger og tilsyn? Og vil du være med til at sætte retningen for arbejdet med 30- og 50 kV-hovedstationsanlæg? Så har vi jobbet til dig."Du kør..
    • Elektriker
    • Virum
    Få mere info