E-commerce manager til NANNA XL

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Kan du løfte vores omsætning med 50 %? Har du et digitalt mindset, så du kan se ind bag systemerne og i samarbejde med ledelsen drive beslutningsprocessen i forhold til at vælge ny platform til vores nye webshop?

Hos NANNA XL har vi ambitioner om at løfte vores webshop til næste niveau og søger derfor en E-commerce manager til at komme i mål med udviklingen af den.

Om os

NANNA XL er en velkonsolideret PLUSSIZE kæde, som har rundet de 25 år inden for PLUSSIZE mode og firmaet er grundlagt i 1967. Vi har 11 fysiske butikker samt en online forretning under navnet NANNA XL. Vores hovedkontor, hvor du vil få din arbejdsplads, er beliggende i hjertet af Odense tæt på havnen.

I de 6 år webshoppen har eksisteret, er omsætningen steget markant, og vi skal nu have den løftet til næste niveau.

Arbejdsopgaver

Som E-commerce manager vil din vigtigste opgave være at udvikle webshoppens omsætning, herunder at få implementeret en ny webshop samt bistå til at lave en kravsspecifikation og udvælgelse af platform. Dit daglige arbejde vil bestå i at drifte og udvikle webshoppen i en retning som sikrer en stigning i omsætning, konverteringsparate, besøgstal samt naturligvis indtjening. Dette gøres i tæt samarbejde med vores bureau i Aarhus samt vores 2 medarbejdere i webshoppen, SoMe medarbejder, grafiker og indkøbsafdeling.

Du er

Du sidder sikkert på et af de større web-bureauer og hjælper andre med at optimere deres webshops eller er i en lignende E-commerce funktion, og ønsker et sceneskift. Det er vigtigt for os, at du har 3 - 4 års erfaring med webshopdrift, enten ved rådgivning til andre eller direkte drift. Vi har ambitioner om at få udviklet en webshop, der markerer sig på det danske marked mere end den allerede gør nu, men også se på mulighederne for at komme ud over landets grænser.

Du kommer med erfaring og en stærk faglighed inden for E-commerce. Du har en god fornemmelse for kreativt købmandskab og har indsigt i trends og i hvad der rører sig i E-commerce verdenen. Du har allerede været med til at udvikle salget fra en dansk webshop til andre nordiske markeder og digitale markedspladser. Du ved, hvad der skal til for at trække kunder til platformen og omsætte interessen til køb, ligesom du ved, hvordan man fastholder kundens loyalitet og pirrer interessen for mere. Du har stærke analytiske evner og er erfaren med at indsamle og arbejde med data.

Du har kendskab til diverse add-ons og hjælpeprogrammer, som findes på markedet og kan vurdere, hvilke der giver værdi til netop en webshop som NANNA XL.

Udover dette er du naturligvis rutineret bruger af Office 365, specielt Excel.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en ejer-ledet virksomhed med en flad organisation, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på dine opgaver.

Løn der matcher dine kvalifikationer, pension samt sundhedsforsikring.

Interesseret

Skulle ovenstående have din interesse, bedes du sende din ansøgning og andre relevante bilag senest den 20. marts 2023 til [email protected].

Evt. spørgsmål til stillingen kan stilles til CEO Carsten Toft på [email protected] eller T. 2032 2092.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense C
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Odense

    This is a great opportunity for an outstanding Marketing Copywriter (EN) to join Colourbox and be a driving force in connecting people and images around the world. Apply now to join us in shapi..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    Do you want to create engaging content and strong picture and video material?
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (freelance) i Odense

    Social Media – Internship SPLISH Odense Internship Salary Unpaid About SPLISH:SPLISH (splish.dk) stands as a pioneering online marketplace, curating an e..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    ApplyDo you want to be a part of an energetic, diverse, and international team that drives change? And would you like to have an impact on product development and launches? Then you should join..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 3
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4