IPSkonsulent med stærkt jobformidlerfokus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Om IPSCenter Danmark

Vi er en konsulentvirksomhed -og videnscenter, der hjælper de danske Jobcentre, Kommuner og Regioner med at skabe jobs eller uddannelse til mennesker med psykiatriske diagnoser eller som er psykiske sårbare. Vi er specialister i den evidensbaserede IPS-metode, Individual Placement and Support - på dansk Individuelt Planlagt job med Støtte og vores produktkatalog udspringer heraf. Vi er markedsleder inden for vores felt med en ambition om at udbrede IPS metoden i Danmark via kandidatforløb, uddannelsesprogrammer og fagligt samarbejde.

Den overordnede filosofi i IPS er, at mennesker med psykisk sårbarhed kan arbejde på det ordinære arbejdsmarked uden forudgående træning, hvis det rette job og de rette arbejdsomgivelser findes. Også selv om vedkommende er under behandling i det psykiatriske system.

Om jobbet

Som IPS-konsulent er dit primære fokus at skabe det rette jobmatch mellem kandidat og virksomhed. Du får dermed en tæt kontakt til både kandidaterne og de lokale virksomheder, og det er helt afgørende at du trives med personligt opsøgende kontakt til virksomheder. Du tager udgangspunkt i den enkelte kandidats kompetencer og jobønsker. Det er vigtigt, at du kan understøtte og fastholde kandidatens motivation - og omsætte, og realisere vedkommendes drømme om beskæftigelse eller uddannelse.

Du kommer også til at arbejde tæt sammen med jobcentermedarbejdere, kandidatens psykiatriske behandlere og/eller andre fagpersoner samt med vores to andre kollegaer, der også er tilknyttet indsatsen. Du vil få uddannelse fra vores IPS Academy og løbende supervision i IPS-metoden både individuelt og i teams.

Dine kompetencer er bl.a.

  • Du har god erfaring med jobskabelse/relationsdannelse til virksomheder
  • Empatisk og energisk
  • trives med at arbejde selvstændigt
  • Resultat- og handlingsorienteret - gerne en hunterprofil
  • Faglig og personlig robusthed i forhold til at indgå i det tværfaglige samarbejde
  • Vant til at afrapportere skriftligt
  • Vedholdende i opgaveløsningen

Din faglige baggrund skal være relevant for stillingen og erfaring fra samarbejde med erhvervslivet, jobcentersamarbejde/anden aktør eller psykiatrien er en fordel. Du kan også have opnået erhvervs -og livserfaring på anden vis, som er direkte omsættelig i forhold til stillingen. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i IPS-regi, kan skabe jobåbninger for kandidaten, er drevet af resultater og indfri drømme, og at ovenstående kompetencer er på plads.

Vi leder efter dig, som har et recoveryorienteret mindset, og som ved og tror på, at beskæftigelse er godt for mennesker med psykisk sårbarhed/diagnoser, når blot vi går vedkommendes vej. Kort sagt en ansøger med det rigtige DNA. I din ansøgning ønsker vi at du giver konkrete eksempler på hvordan du forestiller dig at lykkedes med kerneopgaven i jobbet, og hvordan du tidligere har opnået succes med målgruppen (18-65 år med problemer udover ledighed).

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 25-30 timer. Angiv gerne i ansøgningen hvor mange timer du ønsker.

Du arbejder med udgangspunkt fra egen bopæl og møder borgerne i deres nærområde i forbindelse med vores opgaver i Thisted kommune. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort, har rådighed over egen bil, har bopæl centralt i området samt en fleksibel indstilling til transport, da opgaverne ligger i hele kommunen.

Fast gage efter kvalifikationer samt kørselsordning efter gældende takster.

Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler afholdes løbende, indtil den rette medarbejder er fundet. Vi fjerner stillingsopslaget, når vi har fundet vores næste kollega, tøv derfor ikke med at sende en ansøgning med det samme.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger, som ikke er anført i ovenstående, kan fås ved henvendelse til driftsdirektør Marlene Mohn Ishøi på tlf. 51909603. Du kan også læse mere her: http://www.ipscenterdanmark.dk

Ansøgning

Send din ansøgning og CV snarest muligt til [email protected].

Bemærk: tiltrædelse snarest muligt, vi holder ansættelsessamtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Thisted
  • Onsdag den 19. april 2023

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Nordjylland

    Er du på udkig efter et spændende job som Virksomhedskonsulent? Er du en god kommunikator, som nemt skaber relationer og kan se muligheder i mennesker såvel som virksomheder, så er Business Hjørr..
    • Karriererådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Nordjylland

    Brænder du for at skabe resultater og den opsøgende virksomhedskontakt? Kender du værdien af god virksomhedsservice og et godt netværk? Har du blik for det rette jobmatch mellem borger og virksomhe..
    • Karriererådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Aalborg

    Karriererådgiver søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Karriererådgiver
    • Aalborg
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Nordjylland

    I Virksomhedsservice Mariagerfjord søger vi beskæftigelseskonsulent til fleksjobteamet.Vil du være med til at gøre en forskel for, at alle borgere på ledighedsydelse bliver en del af arbejdsmarkede..
    • Karriererådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info