Rekrutteringsfirma

Technical Sales Support Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Det er en lun sensommer mandag og du er sammen med kollegerne i teamet af Technical Sales Support Engineers i gang med at gøre klar til at flytte over i de nybyggede lokaler, hvor der er god plads, masser af lys og energivenlige løsninger integreret i hele huset.


Lokalerne understøtter jeres fælles målsætning om vækst inden for bæredygtige leverancer og den bæredygtige ideologi som du personligt selv besidder i næsten lige så høj grad som din forkærlighed for teknik.

Med i flyttekassen til de nye lokaler tager du og teamet jeres fællesskab, faglige stolthed og initiativrigdom, der fortsat vil sikre dig en spændende og alsidig hverdag med international kontakt til kunder og samarbejdspartnere. Det ene øjeblik sidder du og beregner et tilbud til en kunde i Singapore, det næste nu besvarer du en mail fra en kunde i USA, som du sparrer med en kollega om, for at sikre bedst mulig rådgivning.

Du er vild med det tætte samspil om tekniske og bæredygtige løsninger, både med kunder og kolleger. Og den daglige sparring du har med kollegerne gør, at I hver dag spiller hinanden bedre. Derfor glæder du dig også til en hyggelig stund på bowlingbanen på torsdag.

Lyder det som en ideel hverdag for dig?


Så vil du stortrives som Technical Sales Support Engineer hos NOVENCO Building & Industry hvor du vil få en selvstændig hverdag med tæt kollegial sparring og rig mulighed for at udvikle din tekniske viden. NOVENCO Building & Industry oplever en stadig stigende efterspørgsel efter deres produkter og løsninger, derfor søges endnu en Technical Sales Support Engineer.

Dine primære opgaver vil bestå af:


  • Teknisk support til vores globale salgskontorer og til ordre- og projekt afviklingsteams
  • Daglig kontakt og koordinering med danske kunder i forhold til teknisk salg og reservedelssalg
  • Tilbudsgivning og tekniske beregninger i hhv. CRM-system og beregningssoftware
  • Input og idéer til løbende forbedringer og udvikling af vores processer og værktøjer
  • Kundekontakt primært via mails, men også telefon
  • Lejlighedsvis deltagelse i kundemøder

Du bliver en del af afdelingen for Teknisk Salgs Support, der har fingeren på pulsen i hele NOVENCO Building & Industry. Sammen med dine 10 andre kolleger og din leder, Birthe, har du en sjov og uformel hverdag, med mange bolde i luften og stor teknisk variation i arbejdsopgaverne. Der bliver sørget for grundig oplæring og videndeling. Når hvor din tekniske viden og erfaring kommer til kort, vil der altid være en kollega der står på spring for at hjælpe dig. Lige som dine kolleger vil bruge dig som sparringspartner, der hvor du er stærk.

Du og NOVENCO oplever gode synergier når du er i flow


Og du oplever som menneske at være i flow når du fagligt såvel som personligt samler alle trådene og får lov at bruge, samt styrke din tekniske viden. Det falder dig naturligt at være i kontakt med kunderne og vores salgskontorer rundtom i verden. Du er engageret og initiativrig, samt vedholdende i dit arbejde. Som person er du selvstændig, samtidig med at du er team orienteret og trives med at være en del at et hold der lykkes i fællesskab. Ligeledes er du initiativrig og forandringsparat når hverdagen kalder på en ny måde at komme i mål på.

NOVENCO er båret på værdier, som du kan identificere dig med gennem dit MOD til at udfordre nuværende og potentielle kunder med gode løsninger og til at stille spørgsmålstegn ved nuværende interne processer. Og med din INDSIGT, og nysgerrighed for at lære nyt er du en kompetent teknisk sparringspartner. Sidst men ikke mindst er du DEDIKERET og ikke slipper bolden af syne før den er i mål.

Du vil hurtig få succes i jobbet, hvis du:


  • Har teknisk snilde og god til matematiske beregninger
    • Måske har du endda erfaring med teknisk salg og tilbudsgivning, teknisk kundesupport og support til projekter.
    • Måske har du en teknisk baggrund og uddannelse, eksempelvis Maskinmester, Ventilationstekniker, Teknikker, Teknolog, Elektriker eller lignende, men det er ikke et must. Dit tekniske engagement og snilde er vigtigst.

  • Kendskab til CRM, Office pakken og systemer
  • Gode kommunikationsevner mundtligt såvel som skriftligt
  • Flydende dansk og engelsk, i såvel skrift som tale, gerne også tysk
  • Er struktureret og kan selvstændigt planlægge din dag

NOVENCO Building & Industry A/S er en del af en stor dynamisk international virksomhed og tilbyder energivenlige løsninger til ventilation og køling indenfor områder såsom industri og landbrug, klimacentraler, parkeringsanlæg, datacentre, vindmøller, tunneller, brand- og sikkerhedssystemer m.m. Miljøet og anvendelsen af højteknologiske fremstillingsmetoder er nøglefaktorer for den ISO certificeret virksomhed og tænkes naturligt ind i design, udvikling og produktion og har understreget virksomhedens førende position på verdensplan. Hovedkvarteret er beliggende i Danmark med datterselskab i Holland, kontorer i Storbritannien, Tyskland og Singapore samt et netværk af forhandlere over det meste af verdenen. NOVENCO er førende indenfor deres felt og arbejder professionelt hver eneste dag sammen med kolleger på verdensplan.

Lyder det spændende?


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Signe Orlandi Langgaard hos Actief Hartmanns, på mobil 4121 1485. Ansøg via knappen nedenfor. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Actief Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, og alle henvendelser skal rettes til Hartmanns A/S. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hele Sjælland
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger - Bolig / Interiør Concept Store, København. Leder du efter en udfordring, hvor du kan være med til at udvikle kundeoplevelsen for et førende luksus-brand indenfor design, søvn & sundhed? Så har vi jobbet til dig! Stillingen: Vi leder efter en dygtig sælger, der er interesseret i indretning og har sans for design.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Glostrup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Sælger
    • Glostrup
    Få mere info