Vikarstilling: Store Manager (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Ringsted

Store Manager (barselsvikariat)

Er du salgsdrevet, resultatorienteret og serviceminded, og har du erfaring inden for retail? Drømmer du om at styre dit eget højtydende team og få ansvar for en af vores skønne butikker? Så kan det være, at denne mulighed er lige noget for dig!

Som Store Manager i Samsøe Samsøe får du ansvar for den daglige ledelse af butikken, herunder at lede, træne og rekruttere det bedst mulige salgsteam. Dit job vil være at maksimere butikkens salgsmål, levere et fremragende niveau af kundeservice og motivere dit team til at gøre det samme. Samtidig med dette er du ansvarlig for alle administrative aspekter af at drive en butik, herunder planlægning af vagtplan, budgetter, brug af Key Performance Indicators (KPI'er), generel rapportering, mv.

Stillingen er et barselsvikariat med opstart senest 01-07-2023.

ARBEJDSLIVET I SAMSØE SAMSØE

Vores værdier er en integreret del af Samsøe Samsøes DNA, som danner et fælles grundlag for vores hverdag i butikkerne og i resten af organisationen. I målet om at skabe en social ansvarlig organisation, forpligter vi os derfor på følgende virksomhedsværdier:

Som Store Manager vil du, i overensstemmelse med vores værdisæt, blive engageret i, og være med til at skabe en hverdag, hvor udvikling, ansvar, fællesskab og inklusion i høj grad præger arbejdslivet.

Udover at blive en del af et fedt team af modeelskere, tilbyder vi dig:

  • At få en vigtig rolle i udviklingen og sikringen af Samsøe Samsøes stærke position i Danmark, i samarbejde med vores retail team
  • At udvikle butikkens visuelle identitet og interiør
  • En stilling med et stort ansvarsområde og meget variation i arbejdsopgaverne
  • Atudvide dine forretningskompetencer og udvikle dig både fagligt og personligt
  • Mulighed for at præge din hverdag efter dine interesser
  • Gode muligheder for at opbygge en karriere inden for retail og mode
  • Attraktive rabatter på vores tøjmærker

Inspirerer jobbeskrivelsen dig? Og kan du se dig selv som en del af et inkluderende arbejdsmiljø med en stærk holdånd, muligheder for personlig- og faglig udvikling, hvor vi i fællesskab arbejder for at udbrede en skandinavisk og mere ansvarlig mode?

Vi er engagerede i at skabe et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle vores medarbejdere føler sig respekterede og velkomne uanset oprindelse, hudfarve, religion, køn, kønsidentitet eller udtryk, seksuel orientering, handicap eller alder. Alle, uanset baggrund, skal derfor være velkomne til at ansøge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

HVEM ER VI?

Vores historie, brand & vision

Samsøe Samsøe blev etableret tilbage til 1993, hvor brødrene Samsøe åbnede en lille navnebror butik i Københavns Latinerkvarter. I 2000 overtog Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen varemærket og forvandlede det til et internationalt modehus med fokus på moderne tøj, fodtøj og accessories til mænd og kvinder. I dag leverer vi ansvarlig mode defineret af en æstetik stil, der kombinerer den utilitaristiske energi i københavnsk streetstyle med en karakteristisk skandinavisk ånd.

Udover at være et modebrand forankret i den skandinaviske kulturarv, er vi et kreativt og mangfoldigt fællesskab af modeelskere, hvor der er gode muligheder for udvikling og ansvar. Vores medarbejderes engagement og passion gør det muligt at sigte efter vores vision om at styrke vores position som et internationalt førende og bæredygtigt modebrand. Samsøe Samsøe har hovedkontor på det hippe københavnske Nørrebro – en beliggenhed der understøtter brandets demokratiske tilgang – og sælges i øjeblikket i mere end 40 af vores egne butikker og i mere end 1.600 detailforretninger i 31 lande samt online.

Ringsted · Klosterparks Allé 1 · 4100 Ringsted · --


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Ringsted

Lignende jobs

  • Butikschef i Roskilde

    Er du en passioneret leder der er tydelig, forstår forandringsledelse og har du evnen til at brænde igennem med verdensklasse service, salg og mode og samtidig få dit team med dig?Så har du..
    • Butikschef
    • Roskilde
    Få mere info
  • Butikschef i Ringsted

    Er du dygtig til ledelse og medarbejderudvikling? Og sætter du en ære i at være den bedste? Så har vi jobbet til dig! DSB 7-Eleven butikkerne ligger i forbindelse med togstationer i hele lande..
    • Butikschef
    • Ringsted
    Få mere info
  • Butikschef (elev) i Ringsted

    Er du dygtig til ledelse og medarbejderudvikling? Og sætter du en ære i at være den bedste? Så har vi jobbet til dig! [xxxxx] 7-Eleven butikkerne ligger i forbindelse med togstationer i hele land..
    • Butikschef
    • Ringsted
    Få mere info
  • Butikschef i Snertinge

    Trives du i spændingsfeltet mellem salg, kundeservice og ledelse? Og vil du med på holdet, når vi sammen arbejder med store og små initiativer i vores bæredygtighedsstrategi mod en mere klimavenlig..
    • Butikschef
    • Snertinge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef over tid

Dato Alle jobs som butikschef
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2