Projektleder logistik, Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Til nyoprettet stilling i Drift og Vedligehold søger Evida en projektleder til udrulning af logistik- og vareflow projekter.

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hvis du ligesom os er drevet af at løse komplicerede udfordringer, kan du blive en del af holdet. Som projektleder hos Evida får du en betydningsfuld rolle i vores Drift og Vedligehold.

Du bliver en del af et team bestående af 14 medarbejdere, som alle er en del af afdelingen; Disponering og Lager. Din faste kontoradresse er på hovedkontoret i Viborg, men du skal være indstillet på at besøge vores andre lagre i Danmark. Afdelingen har ansvaret for at sikre, at de rette varer er på lager, og at der kan leveres til driften og vores projekter.

En bred vifte af arbejdsopgaver

Vi søger en projektleder til arbejdet med systematisering og effektivisering af lagerstyringen på vores fire lagre. Samtidig skal du være med til at styre og drive afdelingens mange udviklingsprojekter, der skal realisere visionen om et effektivt og digitalt styret materiale-flow.

Du skal være med til at sikre data kvalitet og styrke anvendelsen af de hjælpesystemer styringen er bygget op omkring, så vi kan agere proaktivt og levere de rette materialer til tiden.

Blandt dine arbejdsopgaver:

· Drive og styre effektiviserings- og udviklingsprojekter for afdelingen.

· Indgå i supply chain arbejdet i forhold til at optimere lagerbeholdninger på de fire lagre.

· Sikre at Evidas sikkerhedslagre altid er dimensioneret rigtigt.

· Udnytte dine analytiske evner til at udarbejde analyser og opdateringer baseret på data.

· Bidrage til at sikre et optimalt vareflow og et effektivt udekørende vedligehold samt understøtte en løbende udvikling af den samlede værdikæde

Du får en central placering i afdelingen Disponering og Lager i Drift og Vedligeholdsområdet og kommer til at indgå i et bredt samarbejde med hele den store tekniske organisation.

Det er en fordel, hvis du har viden og erfaring omkring indkøb og disponering og er habil til Excel. Erfaring med og kendskab til supply chain og de digitale værktøjer, der anvendes på området, er nødvendigt, men du vil få den nødvendige oplæring i de løsninger Evida anvender.

Hvem er du?

Du har en uddannelse som produktionsingeniør eller anden højere relevant uddannelse og projektledererfaring. Det er en fordel hvis du også har erfaring med logistik fra en produktions- eller distributionsvirksomhed.

Vi søger dig, som er nysgerrig på at lære og har lyst til udvikling. Du har et højt gå-på-mod, tager gerne ansvar og har lysten til at udfordre og nytænke vores dagligdag. Du er vant til at arbejde selvstændigt, struktureret og have flere bolde i luften. Da du får en stor berøringsflade, er det vigtigt, at du kan kommunikere med mange forskellige mennesker på skrift og tale.

Hos Evida står vi sammen og tror på, at vi gennem et godt samarbejde kan gøre Danmark grønnere. Du vil blive en central medarbejder i vores drift, og sammen med dine kollegaer skaber I et professionelt og sikkert lager i topklasse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Viborg
  • Onsdag den 29. marts 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Vi leder efter dig, der kan og vil lidt mere, end alle ”de andre.” For at forsætte vores vækstrejse, har vi brug for dig, der med din energi og erfaring kan styre vores energiprojekter sikkert i må..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Silkeborg

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - med s..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4
25. marts 2024 5
24. marts 2024 5
23. marts 2024 5
22. marts 2024 5
21. marts 2024 4
20. marts 2024 3
19. marts 2024 2