Sygeplejerske til S2 Psykiatrien Syd – er det noget for dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Er du uddannet sygeplejerske, enten nyuddannet eller erfaren, med mod på spændende udfordringer i et psykiatrisk speciale, så har vi en ledig stilling på S2-28 Psykiatrien Syd, Oringe, beliggende i Vordingborg.

S2 er et integreret afsnit, hvor vi skærmer efter patientens behov. Vi modtager og behandler patienter i alderen 18-75 år med fortrinsvis skizofrenidiagnoser og personlighedsforstyrrelser.

Du er en del af et godt fagligt og kollegialt arbejdsmiljø, hvor vi bestræber os på kvalitet i sygeplejens opgaveløsninger med blik for kontinuerlig læring og kompetenceudvikling til gavn for både indlagte og ansatte.

Du er i et fagligt kvalificeret afsnit med en tillidsfuld atmosfære præget af gensidig respekt og arbejdsglæde i plejen og behandlingen af patienterne og med fokus på vidensdeling og læring gennem refleksion i tæt samarbejde med psykiater, psykolog, læger, fysio- og ergoterapeuter, sekretær, m.fl.

Sammen med dine kollegaer er du med til at tilrettelægge en helheds- og recoveryorienteret tilgang, behandling og pleje, der inddrager patientens historie og oplevede problemer. Vi bruger hertil som miljøterapeutisk referenceramme kognitiv adfærdsterapi, samt implementering af Safewards til nedbringelse af tvang

Du samarbejder i et fast kontaktteam for tre patienter, hvor tilgængelighed og helhed i behandlingsforløbet, herunder inddragelse og kontakt til pårørende, distriktspsykiatrien samt sociale tilbud, er helt essentielt for det gode patientforløb.

Du er med til en dagligdag med et højt aktivitetsniveau, hvor overblik spiller en rolle og hvor du med empati og overskud også skal håndtere uforudsete situationer.

Hvad kan vi bibringe hinanden?

Du værner om og værdsætter vores gode arbejdsmiljø igennem sparring, og med din erfaringsbaggrund dele din viden med os i faglig refleksion og gensidig respekt. Du tror som os på, at denne tilgang skaber et godt udgangspunkt for den nødvendige tillid og tryghed i afdelingen, og du har medindflydelse og selvstændighed i dine opgaver.

Vi modtager dig i et introduktionsforløb med fast mentor og buddy i en periode efter onboardingkonceptet og med udgangspunkt i dine faglige og personlige kvalifikationer og kompetencer. Du bliver mødt af en ledelse, der prioriterer synlighed og nærvær højt, og arbejder for trivsel i medarbejdergruppen. En medarbejdergruppe af begge køn, yngre som ældre med forskellig baggrund og erfaring, med kollegialt sammenhold og lejlighedsvise sociale arrangementer.

Du møder sygeplejestuderende og SSA-elever i afdelingen og du vil med din indsats bidrage til at skabe og vedligeholde et sundt læringsmiljø for fremtidige potentielle kolleger og afdelingen som helhed.

I afdelingen arbejder vi kontinuerligt på at forbedre og forny arbejdsgange, og alt efter dine interesser og kompetencer vil du få mulighed for at deltage i dette arbejde ligesom du har mulighed for deltagelse i almindelig kursusvirksomhed og uddannelse når muligt.

Du har ikke nødvendigvis psykiatrisk erfaring, men har stor nysgerrighed og dybfølt interesse i at udforske området og gerne i et imødekommende og inspirerende miljø.

Arbejdstider

Der tilstræbes, at arbejdstider planlægges efter den enkeltes behov således, at der værnes om privatliv og arbejdsliv. Du ansættes i blandede vagter hvor der planlægges med hver anden weekend med 8 timers vagter eller hver tredje weekend med 12 timer.

Yderligere information

Du kan få yderligere information hos oversygeplejerske Pia Hartwich på mobil 20 68 94 59

Interesserede er velkomne til at besøge os.

Ansøgningsfrist: 20. marts 2023

Samtaler afholdes i uge 13

Ansættelse efter aftale

I forbindelse med regionens ansættelsespolitik skal der indhentes straffeattestoplysninger.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagramprofil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Vordingborg
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske (vikar) i Næstved

    Bliv en del af [xxxxx]s eget vikarkorps! Som kollega i vores vikarkorps bliver du en del af et stærkt fællesskab. Sammen med dine fastansatte kolleger gør du en væsentlig forskel for .
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Patienterne i afsnit S1 søger en sygeplejerske, der gerne vil være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Sygeplejersken er ambassadør for arbejdet med nedbringelse af vo..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Er du uddannet sygeplejerske enten nyuddannet eller erfaren med mod på spændende udfordringer i et psykiatrisk speciale, så har vi en ledig stilling på S228 Psykiatrien Syd Oringe beliggende i Vord..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Sygeplejerske til Psykiatrisk Akutmodtagelse, Psykiatrien Syd, Vordingborg. Er du interesseret i akut psykiatri enten som nyuddannet eller som erfaren, så vil vi gerne skæddersy et introduktion..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2