Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 17.03.2023
 • Pædagog
 • Storkøbenhavn
 • Søndag den 19. marts 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Støttepædagoger søges til Børne- og Ungdomsforvaltningen, Område Amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vil du være med til at udvikle den pædagogiske praksis, og har du lyst til at arbejde med vejledning, sparring og guidning af de professionelle omkring børnene? Så er det dig, vi leder efter!

Vi...

Lignende jobs

 • Strandskolens SFO søger en dygtig pædagog

  Fri kontakt
  Strandskolen søger en skolepædagog på 34 timer i en fast stilling med start 1. maj 2023. Ansættelsen vil være forankret i skolens SFO og arbejdsopgaverne ligger både i sfo og skole. Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 600 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn.
 • Er du Brogårdens nye hulebygger, båltænder, dyrefinder og skovpædagog?

  Fri kontakt
  Jeg hedder Benjamin, og jeg kommer rigtig meget på Brogården sammen med mine venner – og ca. 260 andre børn og unge i alderen 10-18 år. Brogården er en gammel bondegård, hvor vi både har dyr, vi kan lege med, og en skov, vi kan lege i. Derfor er vi også rigtig meget udenfor hele året.
 • Klubmedarbejder til Brogården: Vil du arbejde med børn og dyr?

  Fri kontakt
  Jeg hedder Janita og er 12 år gammel. Efter skole kommer jeg meget i klubben på Brogården sammen med mine venner og veninder. Brogården er en gammel bondegård med en stald fyldt med dyr – 2 grise, 4 heste, 10 geder, 2 katte, 50 kaniner og nogle fugle. De voksne på Brogården kalder stalden for et pædagogisk værksted.
 • Specialpædagog og lærer til Tune skoles specialafsnit

  Fri kontakt
  Tunegrupperne er et specialtilbud i Greve Kommune for børn med ADHD-diagnoser eller tilsvarende vanskeligheder. Elevgruppen er meget divergent, men fælles for alle eleverne er, at de har brug for en fast, tydelig og genkendelig struktur i en mindre enhed med få elever og tydelige og anerkendende voksne.

Lignende søgeresultater