Rekrutteringsfirma

Økonomiansvarlig til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Har du lyst til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en flad organisation med et internationalt udsyn, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen og en række engagerede nordiske kollegaer? Så kig nærmere på stillingen som økonomiansvarlig hos AMADA Danmark med base i Horsens.

Lokal forankret virksomhed med internationalt fodfæste


AMADA er en verdensførende producent af pladebearbejdningsmaskiner og tæller ca. 8.000 medarbejdere på verdensplan. Virksomhedens styrke ligger blandt andet i evnen til at trække på ressourcer, ekspertise og færdigheder fra alle i koncernen for på den måde at kunne yde support på højeste niveau uanset, hvor der er behov for det.

AMADA Danmark er nu på udkig efter en kompetent økonomiansvarlig, som kommer til at stå i spidsen for den samlede økonomistyring inklusiv faglig ledelse af virksomhedens debitor- og kreditorbogholder. Mere specifikt kan du se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Udarbejde regnskaber og forestå controlling
  • Deltage aktivt i den daglige økonomi og administration inkl. løn til funktionærer og timelønnede
  • Udarbejde omkostningsbudgetter og stå for likviditetsstyring i tæt samarbejde med ledelsen
  • Udarbejde månedsrapporter til ledelsen og de japanske ejere
  • Udvikle og optimere økonomifunktionen
  • Kontakt til bank, revisor, SKAT samt pensions- og forsikringsselskaber
  • Tovholder på implementeringen af nye tiltag som app-løsning og digitalisering

Økonomiske kompetencer og analytisk overblik


Du kommer med en relevant økonomisk uddannelse og erhvervserfaring som regnskabs- eller økonomiansvarlig, som har givet dig en fuldt udstyret økonomisk værktøjskasse. Du går analytisk til opgaverne, og det falder dig naturligt at have overblik over økonomien. På den vis får du hurtigt etableret dig som en samarbejdspartner, man kan stole på, og som har styr på tingene.

Tidligere kolleger ville beskrive dig som en positiv og løsningorienteret person, som gerne går den ekstra mil for at yde den bedste service overfor kunder såvel som kolleger. Det gør du med detaljen for øje, for ligesom dine kommende kolleger hos AMADA, så er grundighed og rettidighed vigtige værdier for dig.

Det er vigtigt, at du er stærk i Excel og er en rutineret bruger af økonomistyringssystemer (AMADA bruger Visma). Det er desuden et plus, hvis du kan begå dig på engelsk og prioriterer at holde dig opdateret på gældende lovgivning. Har du ovenikøbet en interesse og kompetencer indenfor digitalisering, så er du rigtigt godt på vej til at blive den nye økonomiansvarlige.

En arbejdsplads med værdierne på plads


Du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, der tænker over sit aftryk. AMADA ønsker at levere miljøvenlige produkter og ydelser og arbejder derfor hver dag aktivt på at sikre, at virksomhedens aktiviteter belaster miljøet mindst muligt.

Som arbejdsplads kan AMADA karakteriseres som en flad organisation med en jordnær ledelsesstil. Tonen er fri og venskabelig, og fællesskab, samarbejde og sparring prioriteres højt. Hos AMADA ved man, at det er medarbejderne, der gør forskellen, og der er derfor rig mulighed for, at du kan udvikle dig professionelt og personligt. Det vil du hurtigt opdage, hvis du er den nye økonomiansvarlige. Vi ser frem til at høre fra dig!

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Horsens

Lignende jobs

  • Økonomichef i Gedved

    Økonomiansvarlig (30t/uge) hos Spørring A/S Spørring A/S er en anerkendt aktør inden for specialinventar, søger en dygtig og erfaren økonomiansvarlig. Virksomheden tilbyder en unik mulighed fo..
    • Økonomichef
    • Gedved
    Få mere info
  • Økonomichef i Randers NØ

    BN Skilte er på udkig efter en ambitiøs og analytisk stærk økonomichef til at drive virksomhedens økonomiafdeling. Er du klar til at tage ansvar for budgettering, resultatopgørelser og samtidig stå..
    • Økonomichef
    • Randers NØ
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    If you have an operational mindset, possess strong knowledge in accounting, controlling and IT, and are ready to take on responsibilities across multiple functions, this might be the position for y..
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Århus

    Finance DirectorInternational project company The role of the Finance Director will be to lead and develop the finance function with currently seven skilled employees, and your responsibilit..
    • Økonomichef
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2