Sygeplejerske til Akutklinikken Gentofte – fuld tid, del tid – eller hvordan du har tid.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Det er ikke så afgørende for os, om du er en erfaren koordinator, IMA-sygeplejerske eller helt frisk fra studiet. Det er heller ikke så afgørende, hvor mange timer om ugen du vil arbejde, eller hvornår det passer dig bedst. Det er meget vigtigere for os, at du er dedikeret, fagligt velfunderet og interesseret i den akutte patient. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Vi skal opnormere, og søger derfor nye dygtige kollegaer. Du får din daglige gang på første sal i Akutklinikken på Gentofte Hospital, hvor vores nuværende 26 medarbejdere udgør et velfungerende og sammenspillet team.

Her går vi op i at vedligeholde et godt arbejdsmiljø med høj faglighed. Medarbejdergruppen består både af nye og erfarne sygeplejersker, og vi er kendetegnet ved, at vi holder sammen og hjælper hinanden.

Som sygeplejerske hos os skal du bidrage til, at akutte og kritisk syge patienter, indenfor det medicinske speciale, modtager sygepleje af højeste faglige kvalitet i vores Akutklinik, og dette gør sig gældende både i modtagelsen, udredningen og behandlingen.

Dine muligheder som sygeplejerske i Akutklinikken Vi har mange muligheder i Akutklinikken, og her kan du læse om nogle af de funktioner, du kan komme til at dække hos os.

Basissygepleje: Vurdering og triagering er et vigtigt arbejdsredskab for alle sygeplejersker i Akutklinikken. Vores patienter bringes ind via 1813 og 112, og vi er derfor de første, som patienten møder i sit forløb. Det bliver en af dine primære opgaver at vurdere hvor akut og kritisk patientens tilstand er og derved stå for den indledende vurdering og triagering, prøvetagning og nogle tilfælde opstart af initialbehandling efter vores delegerede ordinationsret.

Koordinator: Funktionen som koordinerende sygeplejerske dækker over flere forskellige arbejdsopgaver, som alle fordrer, at du er fagligt velfunderet, rolig og kan bevare overblikket, også når det spidser til. Som koordinerende sygeplejerske, skal du:

  • Fordele teamets ressourcer og kompetencer, alt efter patienternes tyngde og kompleksitet.
  • Være den første til at lave en klinisk vurdering og modtage en overlevering fra præhospitalet.
  • Opretholde et fagligt niveau og sikre det gode patientforløb
    • Det er en prioriteret opgave for de koordinerende sygeplejersker at kunne spare og/eller supervisere ved diverse procedurer eller andre tvivlsspørgsmål.

  • Samarbejde med flowmaster (medicinsk bagvagt) om at flowet i akutafsnittet kører bedst muligt.
    • Dette betyder, at det er væsentligt med en kontinuerlig, tæt og konstruktiv dialog omkring afdelingens kapacitet og ressourcer. Derfor er det nødvendigt, at den koordinerende evner og værdsætter det gode samarbejde, samtidig med at hun/han er omstillingsparat i de spidsbelastninger, hvor det kræves.


Intermediære patienter: Afsnittet har to medicinske intermediære pladser, som er beregnet til særligt observationskrævende patienter – det kunne fx være patienter med sepsis, diabetisk ketoacidose, forgiftninger eller den respiratoriske patient, med behov for high flow eller CPAP-behandling.
For at kunne varetage funktionen som IMA-sygeplejerske fortrækker vi, at du gennemgår vores lokale introduktionsprogram samt deltager på en udviklingsdag på hospitalets intensiv afdeling. Hovedelementerne i de intermediære patientforløb er at kunne yde sygepleje til den komplekse og/eller kritiske patient med respekt for den enkelte patient og dennes ønsker. Det er essentielt, at du kan navigere i flere problemstillinger hos den enkelte patient og samtidig formidle dette til patienten og pårørende.

Hvorfor skal du vælge os? Oplæring og udvikling af den enkelte Vi sørger for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med bl.a. formaliseret introduktions- og oplæringsforløb, der strækker sig over 1 år, tjenestetidsplanlagt undervisning samt mulighed for uddannelse.

Hvis du ønsker det, har vi karrieremuligheder i afdelingen og i samarbejde med den enkelte medarbejder, tilrettelægger vi en individuel karrierevej ud fra interesseområder og ønsker, så du altid er i udvikling.

Fleksibel vagtplan Uanset om du foretrækker faste vagter et par gange om måneden, eller om dit arbejds- og privatliv hænger bedst sammen med medindflydelse på den løbende vagtplan, så er vi overbeviste om, at vi kan møde dine behov. Vi er ved at implementere en mere fleksibel vagtplanlægning, således at du, som medarbejder, har mest mulig indflydelse på, hvordan du arbejder. Derfor er det også muligt at være ansat i Akutklinikken, selvom du har særlige ønsker i forhold til vagter, antal timer og dage du kan arbejde.

Dygtige til det tværfaglige samarbejde Afsnittet har døgnet rundt et tæt tværfagligt samarbejde med læger, farmakonomer, portører, radiografer og mange andre aktørerne på hospitalet. Vi værdsætter et godt tværfagligt samarbejde og i den forbindelse også en tæt tværfaglig sparring.

Ansættelsesvilkår Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling i alt fra 8-32 timer pr. uge – lad os høre, hvad der passer for dig.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send os din ansøgning senest onsdag den 26/3 kl. 12:00 via linket. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Du er altid velkommen på besøg hos os Så har du lyst til at høre mere eller besøge os, så ring eller skriv til oversygeplejerske Anitha Uldall mobil: 23114735 [email protected]

Vores patienter kommer via egen læge, 1813 eller fra andre specialer, og du kommer til at beskæftige dig med triagering, blodprøvetagning, anlæggelse af IV-adgange og opstart af behandling ud fra den delegering, vi som sygeplejersker har.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juni 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske (freelance) i København

    Brænder du for at arbejde med sundhedsfaglighed og frivillige? Har du erfaring med det præhospitale beredskab? Og har du lyst til at gøre det i regi af Danmarks største frivillige samariterorganisa..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info