Laborant til daghold i metalafdelingen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

I Eurofinsselskaberne i Danmark har vi én metalafdeling, hvor alle metalanalyser for Miljø, Materialer, Foder & Fødevarer er samlet. Afdelingen besidder derfor højt kompetenceniveau, og fungerer som nationalt kompetencecenter for metalanalyser.

I metalafdelingen undersøger vi metaller/mineraler/grundstoffer i blandt andet jord, bygningsaffald, slam, fødevarer, foder, kosttilskud, gylle, luftfiltre (emission og indeklima), spildevand og materialeprøver. Afdelingen analyserer ca. 400.000 prøver om året.

Jobbeskrivelse

I metalafdelingen har vi travlt og søger en laborant til dagholdet, som har lyst til at blive en del af vores stærke team bestående af 22 passionerede og motiverede medarbejdere. Vores daghold består af 6 laboranter og 2 ufaglærte som dækker tidsrummet fra kl. 06 til 16, 5 dage om ugen.

Som laborant i metalafdelingen kommer du til at arbejde i processen fra prøvemodtagelse til det færdige analyseresultat. Du vil derfor indgå i et tæt samarbejde med både laboratorieassistenter, laboranter og kemikere. Dine primære opgaver vil være håndtering af prøver på ICP-OES, CV-AAS og ICP-MS apparater, som du modtager fra prøveforberedelsen. Sammen er vi i teamet ansvarlige for, at de bestilte analyser udføres til tiden og i henhold til vores kvalitetskrav. Der sættes derfor stor pris på samarbejde og evnen til prioritering af opgaver, så vi i fællesskab når dette mål.

I metalafdelingen i Vejen, vil du opleve en spændende hverdag med forskellige og utrolig vigtige opgaver – alt sammen i et miljø, hvor det sociale aspekt vægtes højt. I afdelingen værdsætter vi en fri omgangstone, hvor der skal være plads til at have det sjovt, samtidig med at vi har fokus på opgaven. Det er derfor også vigtigt, at du har teamspirit, godt humør og er i stand til at give samt modtage feedback fra din leder og dine kollegaer.

Der er inden for afdelingen, og i Eurofins generelt, gode muligheder for at udvikle dig fagligt og for at udvide dit ansvarsområde, efterhånden som du tilegner dig de rette kvalifikationer.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet laborant eller har en tilsvarende uddannelse
  • Du har lyst til at løfte i flok og har en god samarbejdsevne og et positivt mindset
  • Du er fleksibel i din indstilling og kan håndtere uforudsigelighed
  • Du arbejder systematisk, struktureret og effektivt, og kan arbejde i pressede situationer

Der vil være en grundig oplæring i opgaverne, så det er ikke et krav at du har erfaring fra et laboratorium, men vi ser gerne at du har en grundlæggende interesse for faget. Opgaverne kræver både stående og gående arbejde, derfor er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Arbejdstid
Daghold: 37 timer og ugen fordelt på 5 arbejdsdage, mandag - fredag. Du vil desuden indgå i vores lørdags-turnus, hvor man arbejder lørdag ca. hver 6. uge, og holder tilsvarende fri i ugen før eller efter.

Tiltrædelse
Snarest muligt.

Yderligere information
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte sektionsleder Anders Svaneborg på [email protected], eller teamleder Annette Jensen på [email protected]

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Søg jobbet" og efterfølgende klikke på "Jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. Du skal søge online, det er eneste mulighed. Ansøgninger på mail tages ikke i betragtning.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

I forbindelse med rekrutteringen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 940 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Vejen
  • Søndag den 26. marts 2023

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter over tid

Dato Alle jobs som laboranter
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0