Verdens bedste kollegaer og opgaver med ansvar og mening – bliv kontorelev i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Aalborg Øst

Som kontorelev i Region Nordjylland med speciale i Offentlig Administration bliver du en del af et stærkt kollegialt fællesskab, både i de forskellige afdelinger, hvor du skal arbejde, men også i forhold til dine andre elevkollegaer.

Du kommer til at møde mange forskellige ansatte med hver deres faglige baggrund. Vi har alle det til fælles, at vi bidrager til et godt arbejdsmiljø og mødes om den samme opgave; at vi hver dag gør en forskel og på hver vores måde hjælper til, at alle borgere er i gode hænder hos Region Nordjylland.

Vi kan tilbyde dig en hverdag, hvor du hurtigt får selvstændigt ansvar for dine opgaver, selvfølgelig med masser af oplæring og vejledning med på vejen. Vi sikrer at du igennem uddannelsen opnår brede kompetencer indenfor faget igennem en turnusordning, hvor du kommer til at arbejde i flere forskellige afdelinger. Herigennem får du en bred viden om de opgaver, Region Nordjylland løser og du får brede kompetencer indenfor både økonomi, HR og personale, kommunikation, digitalisering og meget andet.

Når du starter hos os, har vi en plan klar til dig, som sikrer at du får et afvekslende og lærerigt uddannelsesforløb, der gør dig i stand til at analysere og løse problemer, anvende digitale værktøjer og samarbejde på tværs af en stor organisation. At være kontorelev i Region Nordjylland bliver både en faglig og personlig rejse, hvor vi kan garantere, at du kommer til at udvikle dig og får masser af viden og konkrete redskaber, der giver dig gode fremtidsmuligheder.

Din elevtid varer som udgangspunkt 2 år, og veksler mellem praktik og skoleophold ved Aalborg Handelsskole. Du afslutter uddannelsen med en skriftlig fagprøve. Du får desuden mulighed for at deltage i studietur til Bruxelles.

Noget af det, vi kan tilbyde dig er:
  • En spændende og alsidig uddannelse, hvor du er med til at skabe din egen fremtid
  • Udfordringer og ansvar for egne opgaver
  • Støtte og hjælp fra faste oplæringsansvarlige
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Et stærkt elevfællesskab, som arrangerer udflugter, temadage og støtter og sparrer med hinanden
  • Løn under uddannelse og mulighed for en fleksibel arbejdsuge


Hvem er du
Har du fået lyst til at søge en elevplads hos os, så har vi brug for, at du kan krydse nogle af de nedenstående kompetencer og uddannelsesmæssige kvalifikationer af:
  • Du skal have lyst til at tage ansvar for din egen læring og være opsøgende på både viden og feedback i din hverdag
  • Du er god til at sætte ord sammen, både på skrift og i tale
  • Du har styr på tal
  • Du har styr på IT og interesser dig for digitale løsninger
  • Du er til teams, samarbejde og er en god kollega


For at komme til samtale, skal du have bestået, eller forvente at bestå, én af følgende uddannelser inden jobstart:
  • EUX (det studiekompetencegivende forløb)
  • HHX
  • HTX, STX eller HF, suppleret med et 5 ugers EUS-forløb på handelsskolen, med min. 02 i karaktergennemsnit i fagene Virksomhedsøkonomi C og IT C.
  • HG2- som giver adgang til kontoruddannelse med speciale i offentlig administration

Ansøgere på 25 år eller derover skal medsende en uddannelsesplan, som kan rekvireres via henvendelse til din lokale handelsskole.

Husk at vedlægge dokumentation for din uddannelse, og vedlæg gerne karakterblade, udtalelser mv.

Et par praktiske detaljer
Vælger vi dig, skal du starte hos os den 1. september 2023.

Vi afholder samtaler den 30. marts 2023. Til samtalen vil vi gerne høre lidt om dig og hvad du brænder for at arbejde med. Du kommer til at møde nuværende elever, vores uddannelses- og oplæringsansvarlige samt en leder.

Du arbejder 37 timer ugentligt og aflønnes i henhold til HKs overenskomst for området. Din mødetid vil som udgangspunkt være mellem 8.00-15.30 mandag til torsdag og 8.00-15.00 fredag, med mulighed for flextid.

Din løn følger den gældende overenskomst med HK. Elever under 25 år aflønnes med ca. 14.700 første år og ca.15.500 andet år. Elever over 25 år aflønnes med ca. 22.000 + 12,7 % pension begge år.

Nysgerrig på mere?
Vil du vide mere om uddannelsens opbygning, hvilke afdelinger du bliver en del af mv., så tjek ind på .

På kan du møde andre nuværende elever i Region Nordjylland, og læse hvad de synes om uddannelsen.

Tjek også Region Nordjyllands Instagram - her kan du i højdepunktet "Kontorelev" se mere om dagligdagen som elev hos os.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesansvarlig Michelle Skaanning e-mail: [email protected] eller tlf.: 21 66 52 28.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1