[xxxxx] Food Co-worker, full time and part time, Copenhagen - New city store opening summer 2023!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Derfor er vi helt vilde med dig

Vil du være med til at skabe et helt nyt IKEA? IKEA København bliver IKEA Danmarks første city varehus og et af tre fysiske varehuse i hovedstadsområdet, hvor vi vil bringe IKEA tættere på de mange mennesker. Med det nye IKEA København city varehus er vores mål at skabe en bekvem omnichannel kundeoplevelse. Vi vil årligt byde 3 millioner besøgende velkommen til vores butik, der er fyldt med inspiration, høj vitalitet og mange aktiviteter og hvor vi interagerer med vores kunder på alle tider af dagen, aftener og weekender. Vi vil tilbyde et udvalgt sortiment af boligindretningstilbehør og små møbler til omgående at tage med hjem og gennem stærk inspiration, vil vi vise vores boligindretningstilbud, som vores kunder kan bestille til levering.

IKEA København vil ikke kun være stedet man bliver inspireret til boligindretning, men det vil også være en maddestination for de mange københavnere. Vi leder efter dig, der har lyst til at være med til at skabe hurtig, nem og bekvem adgang til mad i centrum af København og tilbyde en pause fra vores kunders shoppingoplevelse i restauranten, en "on-the-go" kaffe på vej til arbejde eller en svensk FIKA i caféen.

Din baggrund kan være en af mange – vigtigst af alt er, at du er serviceminded, har masser af energi og nyder at arbejde sammen i et tempofyldt miljø.

For at få succes i dette job skal du:

• Gerne have erfaring fra restaurant-, fastfood- og/eller detailbranchen
• Kunne møde kunderne med en positiv indstilling i en travl hverdag med højt tempo
• Være vant til at arbejde selvstændigt såvel som i et team
• Sætte en ære i at prioritere opgaver for at udnytte tiden bedst muligt
• Være fortrolig med at kommunikere på engelsk

En dag I dit liv hos os

Som IKEA Food medarbejder vil du opleve et varierende arbejdsmiljø i vores restaurantområder, opdelt i køkken, opvask og kasselinje, fordelt på 3 niveauer. Vi vil også have en IKEA Bistro, et Swedish Food Market og en fantastisk café. På alle områderne arbejder vi som et team for at give en god oplevelse til vores kunder. Hver dag tilbereder og serverer vi et stort udvalg af mad og drikke til vores mange kunder – dette er for at forbedre deres IKEA shoppingoplevelse, uden at nogen går sulten hjem.

Du vil blandt andet:

• Betjene kunder i både kasseområdet og restauranten
• Betjene kunder i vores Bistro, Swedish Food Market og Café
• Løbende klargøre og tilberede kolde og varme retter
• Maskinopvaske service fra alle spiseområderne
• Sikre en høj hygiejnestandard, indenfor de gældende regler og retningslinjer
• Sørge for at køkken- og restaurantområdet altid er pænt, rent og indbydende

Questions and support? Let's connect!

Du er velkommen til at kontakte Food Manager Daniel Lindblom på [email protected] hvis du har spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger via email, men udelukkende via vores rekrutteringssystem.

Øvrige informationer

• Din arbejdstid er placeret mellem 07.00-22.00, med vagter både morgen eller aften. Du skal også forvente at arbejde hver anden weekend, både lørdag og søndag. Det er muligt at give dit input til arbejdsplanen.
• Løn- og ansættelsesvilkår følger HK's overenskomst og omfatter pensions- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg.
• Vi har diverse personalegoder, herunder; pensionsordning, helbredssikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Vi søger både deltids- og fuldtidsansatte
• Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke opslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater
• Estimeret startdato er 1. juni 2023
• Søg jobbet nemt ved at besvare vores spørgsmål i ansøgningsprocessen samt uploade dit CV.

Ligesom vores hjem er vores talenter også mangfoldige, og i IKEA har vi en passion for rigtige mennesker. Ved jobsøgning er der nogle der kan miste modet, hvis de ikke opfylder alle kompetencer, men du er meget velkommen til stadig at ansøge. Vi vil gerne lære dig at kende og mulighederne er mange i IKEA, baseret på interesse, evner og erfaring. Vi håber du være med på rejsen i det nye IKEA København!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fritids medarbejder", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fritids medarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Fritids medarbejder i København V

    Hun læser til pædagog, 2. semester på Københavns Professionshøjskole. Hun har brug for:Støtte til at få skabt struktur omkring hverdagen på studietVejledning - fx i forhold til opgaveskrivning og s..
    • Fritids medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Fritids medarbejder i Frederiksberg

    Hun læser til socialrådgiver, 7. semester på Københavns Professionshøjskole. Hun har brug for:Støtte til at få skabt struktur omkring hverdagen på studietVejledning - fx i forhold til opgaveskrivni..
    • Fritids medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Fritids medarbejder i København V

    Hun læser til pædagog, 2. semester på Københavns Professionshøjskole. Hun har brug for:Støtte til at få skabt struktur omkring hverdagen på studietVejledning - fx i forhold til opgaveskrivning og s..
    • Fritids medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Fritids medarbejder i København

    Hvad går jobbet ud på? Hvad går jobbet ud på?Sommeren er lige om hjørnet, og snart skal alle landets studerende op til deres afsluttende eksaminer.Det er gode nyheder for dig, da der er mulighed fo..
    • Fritids medarbejder
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som fritids medarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer