Rekrutteringsfirma

IT Netværksspecialist i Core Enterprise Network - Dagrofa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

IT Netværksspecialist i Core Enterprise Network til Dagrofa – Ringsted

Er du en erfaren IT-netværksspecialist inden for design og drift af Core Enterprise Network? Har du lyst til en selvstændig rolle med stor indflydelse, og hvor du kan realisere din ambition om at udvikle dig fra en driftsrolle til at arbejde mere med arkitektur? Vil du simplificere og transformere et af de større netværk i Danmark med +500 lokationer, som spænder fra den mindste købmand til store komplekse anlæg? Så læs endelig videre, da du kan være medvirkende til en teknologitransformation af de helt store.

Teknologi som fremtidens forretningsdriver

Dagrofa er midt i en teknologitransformation, hvor der er mulighed for at komme med på rejsen fra begyndelsen. Transformationen handler om modernisering, digitalisering og simplificering af et komplekst IT-landskab og med et stærkt fokus på at optimere kunderejsen og bringe kunderne tættere på gennem IT.

Transformationen får stor betydning for alle Dagrofas forretningsprocesser og -områder såsom butikkerne, logistikforretningen og foodservice. Fremtiden bygger på bl.a. Dynamics 365 platformen, Azure Integration Services, og forskellige state-of-the-art forretningskritiske applikationer til logistik/lager, salg, indkøb og andet. Det betyder en signifikant udvidelse af IT-organisationen med mange nye kompetente kollegaer på tværs af teknologier og applikationer.

Som IT-netværksspecialist rapporterer du til IT-driftschefen og bliver en del af et fire-mands netværksteam, hvor der er specialister inden for relaterede fagområder. En stor del af IT-organisationen arbejder i Ringsted, som også vil være dit udgangspunkt, og der vil selvfølgelig være fleksibilitet ved behov.

Jobbet

Som IT-netværksspecialist vil dine opgaver fokusere på at levere en sikker og stabil netværksdrift. Meget af din tid vil gå med det strategiske arbejde med design af fremadrettede løsninger samt udarbejdelse af planer og implementering af disse. Det langsigtede mål er at etablere et ‘Future Network’ og drive transitionen mellem eksisterende og fremtidige løsninger.

Der vil være en væsentlig grad af projektorienteret arbejde, hvor du netop kan arbejde med at skabe langsigtede holdbare løsninger frem for at skulle bruge for meget af din tid på kortsigtede driftsopgaver. Du vil arbejde tæt sammen med IT-sikkerhed, som stiller krav til den fremtidige infrastruktur og udarbejder løsninger, der understøtter forretningens modning – og det kan kun gøres med teknisk rådgivning og støtte af netværksafdelingen. Teknisk vil du arbejde med bl.a. Palo Alto / MPLS / SD-Wan samt deltage i trouble-shooting og problem management i forbindelse med major incidents.

Vigtige stikord i relation til opgaveløsningen vil være at bevare overblikket, sætte nogle arkitektoniske hjørnepæle samt at få struktureret og eksekveret på opgaver og projekter.

Profilen

Som person er du først og fremmest en engageret og hjælpsom kollega, som køber ind på at have nogle fælles mål og er bevidst om, at du som del af et specialiseret team skaber størst succes. Overfor dine kollegaer på tværs af IT-organisationen er du proaktiv, imødekommende, vedholdende og skal nok altid finde en løsning. Du har ambitioner om at udvikle dig fra drift til arkitektur – samtidig med, at du anerkender at ’basis’ skal være på plads. Når du løser opgaver, er du struktureret nok til at lægge en plan og få den afsluttet og med et godt øje for formålet.

Fagligt har du en bred indsigt i infrastruktur og har fundet en særlig interesse i netværksarkitektur, og hvor du har:

  • god erfaring med udvikling og implementering af netværksløsninger i en mellemstor eller stor virksomhed
  • kendskab til netværksarkitektur i spændingsfeltet mellem on-prem og Cloud
  • en vis indsigt i IT-sikkerhed relateret til netværksløsninger
  • gerne kendskab til 802.1X og konkret erfaring og viden om Azure med fokus på netværk i et hybridt miljø
  • erfaring med routing protokoller som BGP og OSPF samt MPLS

Afdelingen

Du bliver en del af en voksende IT-organisation med pt +90 medarbejdere, der arbejder med IT-support, IT-drift-, IT-udvikling og IT-sikkerhed. Netværk er en del af IT-drift, hvor der er 15 dygtige specialister indenfor hhv. Logistik/ERP/Platform, Servere samt Infrastruktur. Sammen arbejder de med at løse en række spændende projekter, udvikling og optimering af drift – både i relation til den daglige drift og teknologitransformationen.

Hvorfor du skal søge til Dagrofa

Egentlig kan det siges meget kort med nogle få spørgsmål. Vil du have indflydelse på fremtidige designs og teknologivalg? Vil du være en del af en stor IT-organisation, som vil være med til at revolutionere Dagrofa og sikre dem førersædet? Og vil du arbejde sammen med nogle fantastiske kollegaer med en masse erfaring, og hvor der er en tro på, at man kan have det sjovt samtidig med at være ambitiøs? Hvis du kan svare ja på dette, så ved du også hvorfor, at du skal lægge en billet ind på stillingen og/eller gøre dig bekendt med Dagrofa.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Netværksspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Netværksspecialist
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som netværksspecialister i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte netværksspecialist i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal netværksspecialister i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte netværksspecialister i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som netværksspecialister
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 9
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 10
8. april 2024 10
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 12
4. april 2024 12
3. april 2024 13
2. april 2024 15
1. april 2024 14
31. marts 2024 14
30. marts 2024 14
29. marts 2024 14
28. marts 2024 14
27. marts 2024 15
26. marts 2024 14