Teamleder til opmålingsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Lemvig

Kystdirektoratet søger en ny teamleder til vores opmålingsteam. Teamet består lige nu af otte erfarne medarbejdere, der udfører opmålingsopgaver i de danske farvande og behandler de indsamlede data. Du behøver ikke hverken at være ekspert i sejlads, opmåling eller databehandling, for det klarer teamet selv. Du brænder for ledelse, og du har sikkert allerede erfaring og succes med at stå i spidsen for et stærkt fagligt team.

Kystdirektoratets myndighedsområde omfatter Danmarks 7.300 km kyst og 103.000 km² søterritorium. Vi varetager samfundsmæssigt vigtige opgaver på kystbeskyttelses- og infrastrukturområdet gennem forskning, projektering, opmåling, anlæg, drift og varsling.
Vores arbejde og udviklingsopgaver er i høj grad baseret på de data som vores opmålingsteam indsamler og behandler. Du får således mulighed for at stå i spidsen for et team, som er af afgørende betydning for vores opgaveløsning, og hvis leverancer af høj kvalitet er efterspurgte.

Om Team Opmåling
Team Opmåling består pt. af otte faglige specialister, der foretager opmålinger til søs og behandler data. Vi foretager løbende opmålinger, særligt på den jyske vestkyst, hvor vi følger kystens udvikling år for år. Det betyder, at vi har et solidt og pålideligt datagrundlag for at hindre kysttilbagerykning og opretholde sikkerhedsniveauet på kysten. Vores opmålingsdata går over 100 år tilbage.

For at have et godt grundlag for stormflodsberedskabet, måler vi desuden vandstande og vinddata en række steder i landet. Team Opmåling tilser Kystdirektoratets målestationer med faste tidsintervaller. Alle data lægges i Kystdirektoratets centrale database og der gennemgås løbende kvalitetscheck for at sikre, at data er korrekte.

Læs mere om opmåling i Kystdirektoratet her.

Dine kerneopgaver
Dine kerneopgaver bliver planlægning af teamets opgaver og personaleledelse. Som teamleder for Team Opmåling bliver det dig, der skal planlægge og fordele opgaverne i et smidigt samarbejde med teamet. Målet er at inddrage medarbejdernes viden og sammen med teamet sikre en praktisk og effektiv opgaveløsning.

Klar kommunikation fra dig som teamleder skal bidrage til, at teamet leverer resultater af den højeste standard og at teamets resultater aktivt synliggøres i organisationen. Samtidig er det også en vigtig opgave for dig at se den enkelte og udvikle medarbejderne og teamet med fokus på arbejdsglæde og trivsel.

Din profil
Du skal selvfølgelig være villig til at lære om det faglige på et grundlæggende niveau, men vi forventer ikke, at du bliver ekspert i behandling af data fra ekkolod lige med det første.Til gengæld forventer vi, at du har ledelseserfaring og at du brænder for at udvikle mennesker og skabe resultater i et team.

Vi ønsker os, at du som leder:

  • Går forrest – med fokus på gode resultater og respekt for medarbejdernes faglighed.
  • Kommunikerer klart og struktureret til både team og ledelse.
  • Opstiller klare mål og forventninger – sætter retning og har fokus på, at mål bliver opfyldt, men stoler på teamets faglighed, når den enkelte opgave skal udføres.
  • Er inkluderende og fleksibel – inddrager og har øje for den enkelte medarbejder.
  • Har en rummelig lederstil med respekt for forskelligheder, fagligt og menneskeligt.
  • Skaber fælles arbejdsglæde og trivsel. Afprøver gerne nye samarbejdsformer.

Som teamleder i Kystdirektoratet bliver du en del af den samlede ledelsesgruppe, der omfatter vicedirektøren, de tre områdechefer samt fire teamledere. Du er med til at sætte dit hold ved fremtidige ansættelser. Vi opfordrer dig til at læse meget mere om stillingen i job- og personprofilen.

Vi tilbyder
En grundig introduktion til Kystdirektoratet og Team Opmåling samt til Naturstyrelsen som helhed.

Vi lægger vægt på kompetenceudvikling, og der vil være mulighed for efteruddannelse, der understøtter din faglige og personlige udvikling. Vi lægger vægt på fleksible rammer, og at vi fællesskab får tingene til at gå op.

Vi har en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone, hvor der er plads til alle, og vi lægger vægt på trivsel og respekt for hinanden.

Løn- og ansættelsesvilkår
Såfremt du har en akademisk uddannelse er løn- og ansættelsesvilkår i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten). For andre uddannelser er løn- og ansættelsesforhold i henhold til den gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner, med arbejdssted i Kystdirektoratet i Lemvig.

Kørekort til personbil er en forudsætning for ansættelse.

Tiltrædelse er den 1. juni 2023.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos områdechef Niels Kristian Kvistgaard, på
tlf. 91 35 74 38.

Du kan læse mere om Kystdirektoratet på kyst.dk.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den
27. marts 2023.

Rekrutteringsforløb
Der gennemføres to samtalerunder. Første samtalerunde gennemføres torsdag den 13. april 2023. Anden samtalerunde gennemføres fredag den 21. april 2023.

Der indgår personprofiltest for kandidater, der går videre til anden samtale.

Samtaler gennemføres på Kystdirektoratets adresse, Højbovej 1, 7620 Lemvig.

Der indgår case-opgave i forbindelse med første samtale. Case-opgaven sendes til kandidaterne, som returnerer deres besvarelse inden samtalen. Case-opgaven drøftes ved samtalen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Lemvig
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    [xxxxx] er en international fremadstormende IT-virksomhed og en af verdens førende SAP-partnere. Vi beskæftiger os primært med rådgivning og implementering af SAP-systemer til..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Do you want to work abroad? Join our team of Danish Game Presenters and 1,000 colleagues from all over the world in Malta!As a Game Presenter, you host the game for Danish players from our high..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1