Uddannelseschef Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Uddannelseschef til de merkantile uddannelser i Herning

Er du på højde med de nyeste tendenser indenfor det merkantile område - og er du en dygtig og inspirerende leder? Så er du måske vores nye uddannelseschef på uddannelsesområdet indenfor de merkantile uddannelser på Erhvervsakademi MidtVest i Herning.

Har du en god portion ledelseserfaring samt viden og interesse for de videregående uddannelser samt erfaring indenfor det merkantile område? Vil du være med til at sikre vigtige bidrag til området samt at pædagogikken og didaktikken afspejler et tæt samarbejde med erhvervslivet – samt at uddannelserne integrerer viden fra relevante videnmiljøer, således at EAMV’s fortsat matcher det erhvervslivet efterspørger ? Så er du måske vores nye uddannelseschef og kollega – og kan være med til at sætte retning for EAMV samt indenfor det merkantile område.

Ledelsesansvar og arbejdsopgaver :

  • Planlægge, drifte og kvalitetssikre EAMV’s merkantile uddannelser i Herning.
  • Ansvar for at uddannelsernes indhold løbende afspejler og matcher de kompetencebehov EAMV skal uddanne til
  • Personaleledelse af ca. 15 adjunkter og lektorer
  • Indgå i ledelsesteamet – 4 uddannelseschefer samt øvrige 6 områdechefer
  • Planlægning og styring af budget og økonomi inden for eget område under hensyntagen til EAMVs samlede budget
  • Ansvarlig for kvalitetskoncepterne og for kvalitetssikringen af indholdet i uddannelsernes videngrundlag
  • Ansvar for 4 fuldtidsuddannelser, hvoraf 2 på akademiniveau og 2 på bachelorniveau – du kan læse mere om uddannelserne her www.eamv.dk


EAMV har også på området stor aktivitet på både deltidsuddannelser samt indtægtsdækket virksomhed, som planlægges i tæt samarbejde med uddannelseschefen for efter- og videreuddannelse, samt den øvrige chefgruppe. Ledelsesopgaven består i fortsat at øge uddannelsesporteføljen på deltidsområdet, samt i et tæt samarbejde med brancherne at identificere uddannelsesbehov og format for uddannelserne.

Som uddannelseschef får du det ledelsesmæssige ansvar for ca. 15 adjunkter og lektorer med blik på både den samlede og den enkeltes opgaveportefølje. I samarbejde med hele chefgruppen skal du være med til at udvikle didaktikken samt sikre en høj faglig kvalitet på de merkantile uddannelser – både på fuldtids- og deltidsområdet. Du skal skabe rammer, der sikrer, at adjunkterne får mulighed for at overgå til lektorvilkår og du skal understøtte, at der sker en løbende kompetenceudvikling af både adjunkter og lektorer.

I tæt samarbejde med den øvrige chefgruppe vil du lede arbejdet med den løbende opdatering af videngrundlaget for uddannelserne. Du skal blandt andet prioritere de forsknings- og innovationsprojekter samt nyskabende samarbejder med erhvervslivet, der skal gennemføres og omsættes til ny viden i uddannelserne.

Vi søger en stærk profil med følgende kompetencer:
Der skal være sammenhæng mellem uddannelseschefens faglige kvalifikation og kompetencer, der er nødvendige for at varetage stillingen som uddannelseschef. Endvidere skal uddannelseschefen også have den faglige indsigt i uddannelserne – samt et netværk indenfor området/branchen, som er nødvendig for at kunne identificere udviklingstendenser inden for det faglige område.

Derudover er det vigtigt at du

  • Har erhvervserfaring og indsigt i det merkantile område
  • Kan tænke strategisk og kan styre processer, så du kommer i mål og bruger ressourcer på den mest formålstjenstlige måde
  • Kan prioritere og facilitere i tæt dialog med medarbejdere og studerende, så de møder en nærværende og inddragende uddannelseschef i deres hverdag
  • Er en stærk kommunikator, der kan sætte retning og skabe mening i en til tider kompleks hverdag
  • Synes det er vigtigt at være positiv og skabe glæde og smil på din arbejdsplads


Du vil få fysisk arbejdsplads i Herning, men må forvente at skulle arbejde i Holstebro 4-6 dage om måneden. Du vil som uddannelseschef referere til rektor Henriette Slebsager, og vil i det daglige indgå i tæt samarbejde med de øvrige 3 uddannelseschefer.

Hvem er vi?
Erhvervsakademi MidtVest udbyder videregående erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt efteruddannelse og kurser inden for en bred palette af uddannelsesretninger. Vi er et erhvervsakademi, der er stærke lokalt og ønsker at være lokalforankrede. Vi fokuserer i høj grad på at tilbyde erhvervsrettede uddannelser til de unge mennesker, der gerne vil blive boende i området samt understøtte det lokale erhvervsliv med at få kvalificeret arbejdskraft. Vores undervisning har fokus på en ligelig balance mellem teori og praksis, så de studerende er klædt på til at gå direkte ud i det lokale erhvervsliv. Du kan også finde mere omkring EAMV på https://www.eamv.dk/

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat senest den 1. maj 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår vil ske iht. aftalen om Ansættelse af chefer ved institutioner indenfor undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Ansøgningsfrist
Ansøgning, vedhæftet CV samt dokumentation skal sendes via rekrutteringsplatform - senest den 20. marts 2023

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 12 og uge 13. I forbindelse med evt. 2. samtale skal du være indstillet på at gennemføre en personprofil samt udarbejde en case-opgave.

Alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, der har de fornødne kvalifikationer, opfordres til at søge. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Rektor Henriette Slebsager på mobil 29693700 / mail: [email protected] eller HR chef Lisa Brink Jensen på mobil 29693701/mail: [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Herning
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Midtjylland

    Om os:Vi er en anerkendt højskole, dedikeret til at fremme kreativitet, faglighed og personlig udvikling blandt vores studerende. Beliggende i smuk natur mellem Krabbesholm Skov og Limfjorden er .
    • Skoleleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Herning

    Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. august 2024 eller snarest derefter. Vi søger en skoleleder, der:Er dygtig til at kommunikere klart og effektivt på alle niveauer og vægter dialog og info..
    • Skoleleder
    • Herning
    Få mere info
  • Skoleleder i Skive

    Skoleleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Skoleleder
    • Skive
    Få mere info
  • Skoleleder i Midtjylland

    Skoleleder søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Skoleleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2