Rekrutteringsfirma

Operationssygeplejersker søges til sommer vikariater i Norge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Vi søger operationssygeplejersker der ønsker, at komme til Norge og arbejde til sommer.


Måske det kunne være noget for dig?

Hos Carelink Norden er vi specialiseret i rekruttering af specialsygeplejersker til vikariater i både Danmark, i Norge og på Grønland og Færøerne. Carelink Norden er det helt rigtige vikarbureau for dig, der ønsker frihed, fleksibilitet, attraktiv løn og pension – og masser af uforglemmelige oplevelser.

Tromsøs operations afdeling arbejder med følgende Nevrokiurgi: tumor, rygkirugi, implantat ØNH: tumor, ansigtsskader og implantatkirurgi. Ortopedi: protese, brud skader og håndkirurgi.

Det er ikke et krav, at man har erfaring både med nevro og ortopedi kirurgi.

Der er behov for hjælp på afdelingen over sommer uge 26-34.

Vi sørger som altid for fly og bolig til dig som vikar. Vi kan derudover tilbyde dig en attraktiv løn inklusiv indbetaling til pension.

Har dette vækket din interesse og ønsker du at høre mere om dette vikariat eller hvad vi ellers skulle have, så kontakt os meget gerne på følgende.

Tlf. 86 78 78 98

Du får masser af fordele som vikar hos Carelink Norden



Der er masser af fordele ved at være vikar. Du har masser af fleksibilitet i din ansættelse, og du har frihed til selv at bestemme, hvor, hvornår og hvor meget eller lidt du ønsker at arbejde.

Men hos Carelink Norden får du lidt ekstra. Hos Carelink Norden bliver du automatisk medlem af Visma Logbuy, som giver dig adgang til rabatter på alt fra oplevelser, hoteller, brændstof og på flere end 100 forskellige restauranter og en helt masse andet.

Vi sørger samtidig for at holde din faglighed opdateret med diverse kurser. Bl.a. gratis STAN- og AHLR-kurser med meget dygtige og kompetente undervisere.

Del denne stilling

Information om stillingen



w

Samtaler holdes løbende





Norge



Kontaktperson



Nanna Poulsen



Ansøg om at blive vikar


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Udlandet

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Udlandet

    Psykiatriskafdeling A1 på Dronning Ingrids Hospital søger en Psykiatriassistent, Sundhedsassistent , pædagog eller lignende uddannelse til fast stilling pr 1. juni 2024 eller efter aftale.Stillin..
    • SOSU-assistent
    • Udlandet
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Udlandet

    Ønsker du at prøve noget nyt og gerne vil arbejde 3-6 måneder eller en fast stilling, så har vi måske dit næste job her i Uummannaq.Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du vil varetage mange s..
    • SOSU-assistent
    • Udlandet
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Udlandet

    Vi søger en sundhedsassistent, der har mod på en længere ansættelse i [xxxxx]Vi foretrækker fastansættelser, men vi er også imødekomne for vikariater af seks måneders v..
    • SOSU-assistent
    • Udlandet
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Udlandet

    Vi kommer til at mangle en sundhedsassistent i en fast stilling eller i et, minimum 3 måneders, vikariat fra 15. april til 30. juli 2024 i Narsaq.Narsaq ligger i Sydgrønland med 3 tilhørende by..
    • SOSU-assistent
    • Udlandet
    Få mere info