Fik du ikke sendt din ansøgning sidste gang, har du chancen nu. Patienthotellet søger sygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vi søger en sygeplejerske til Patienthotellet, Aalborg Universitetshospital

Én af vores dygtige kollegaer har valgt at gå på pension, så har du mod på at arbejde med patienter fra mange forskellige specialer og udfordre dig selv og din viden, så læs videre. Vi søger en selvstændig sygeplejerske til patienthotellet, og vi tilbyder dig en hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du får stor mulighed for at sætte dit præg på både patientforløb og kontakten til de kliniske afdelinger. Du får en bred kontaktflade og kommer til at gøre en forskel for mange patienter og pårørende, som er meget tilfredse med at være på Patienthotellet.

At være sygeplejerske på et Patienthotel er noget helt specielt.
At arbejde som sygeplejerske hos os kræver en bred viden om mange specialer, da vi modtager patienter fra stort set alle specialer på Aalborg Universitetshospital. Det kræver selvstændighed og erfaring at være sygeplejerske på Patienthotellet. I nogle vagter er der kun én sygeplejerske.Der er ingen faste læger på Patienthotellet, men det er altid muligt at få kontakt enten med en sygeplejerske eller en læge på patientens stamafdeling. I akutte situationer kan vi kontakte anæstesibagvagten. Dine opgaver er brede og konkrete eksempler på sygeplejeopgaver kan fx være:
  • Pleje, observation og behandling af patienter i IV-behandling, (primært antibiotika).
  • Præ- og postoperativ sygepleje til patienter, der skal have anlagt smerte- eller sakralelektrode.
  • Postoperativ sygepleje til tonsillektomerede patienter.
  • Postoperativ sygepleje til patienter, der har fået foretaget en endoskopisk undersøgelse.
  • Postoperativ pleje og observation af patienter, der er brystopereret.
  • Modtage patienter og pårørende, administrere pårørendeværelser og modtage betaling for samme, modtage bookinger fra afdelingerne, fordele værelserne efter patienternes individuelle behov, udarbejde skriftligt materiale om nye patientgrupper i samarbejde med Hotelchefen og de kliniske specialer.


Du varetager patientforløb af høj faglig standard med fokus på kvalitet og service, og du bliver faglig nøgle- og kontaktperson til de kliniske afdelinger. Du skal løbende sikre, at ny viden implementeres i samarbejde med Hotelchefen, så vi sikrer den medicinske sikkerhed. Du koordinerer patientforløb og deltager i undervisningen af studerende og kollegaer. Alt i alt en spændende, selvstændig og varieret hverdag.

Om dig
For at matche jobbet bedst muligt er det vigtigt, at du er ansvarsbevidst og tålmodig, og har lyst til at indgå i et positivt samarbejde med kollegaer og de kliniske specialer. Du er fagligt engageret og hjælpsom og arbejder selvstændigt. Du har en positiv og åben adfærd, og kan arbejde alene. Herudover:
  • brænder du for både korte og lange patientforløb.
  • har du bred klinisk erfaring og flere års erfaring som sygeplejerske.
  • kan du veksle mellem de forskellige specialer på kort tid.
  • er du serviceminded.


Vi tilbyder dig
Dygtige, erfarne og engagerede kollegaer, der hjælper og underviser hinanden, og vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle, og hvor vi alle gør en indsats. Vi prioriterer og værner om et åbent og inspirerende læringsmiljø, hvor vi altid kan spørge hinanden til råds om stort og småt, og vi prioriterer faglige diskussioner og refleksion. Vi har et godt og veletableret samarbejde med de kliniske specialer, som også gerne bidrager med viden og erfaring. Når du starter, får du en grundig oplæring, og vi har forløbsbeskrivelser og tjekskemaer på aftalte forløb. Vi glæder os til at tage godt imod og byde dig velkommen til vores arbejdsplads og mange fantastiske kolleger
Om Patienthotellet:
Patienthotellet er en velfungerende enhed, som har eksisteret siden 1. april 2007. Patienterne bor på eneværelser, hvilket giver mulighed for at skabe en tillidsfuld og tryg relation til patienten i rolige omgivelser. Patienten kan have en pårørende boende hos sig. Målgruppen er selvhjulpne patienter, som har behov for indlæggelse tæt på stamafdelingen /behandlingsafdelingen i forbindelse med udredning, undersøgelse eller behandling.
Patienterne er tilknyttet en stamafdeling, og det lægefaglige ansvar varetages af stamafdelingen. Sygeplejen og den medicinske sikkerhed varetages af Hotelsygeplejerskerne. Patienterne bor på Patienthotellet fra én nat og op til flere uger. Vi modtager patienter fra alle kliniske specialer på Aalborg Universitetshospital og ligeledes patienter fra Færøerne. Patienthotellet har 13 værelser, enkelt- og dobbeltværelser, på Hobrovej og 8 på Sdr. Skovvej 5.
Personalet består af 13 sygeplejersker, 1 Hotelchef, 1 hotelsekretær og 1 servicemedarbejder. Der er 3 sygeplejersker om dagen, hvoraf den ene varetager koordinerende opgaver, 2 om aftenen og 1 om natten. Den ene af sygeplejerskerne er klinisk vejleder.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte Hotelchef, Vibeke Engers, 9766-2003
Praktisk
Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Danske Regioner og DSR.
Vi holder samtaler den 04. april 2023. Stillingen er til besættelse fra den 01. juni 2023. Du får arbejdssted på Patienthotellet, Hobrovej. Stillingen er på fuld tid. Du får weekendvagt ca. hver 3-4 weekend, og ca. 8-10 vagter på 6 uger. Du får primært dag- og nattevagter, så du være klar til at tage nattevagter. Vi bruger Optima til at ønske vagter i.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Vi søger sygeplejersker til Intensiv Afsnit 103, Aalborg Universitetshospital - NordPå Intensiv 103 er der fokus på den enkelte patient, -du står aldrig alene, og -de faglige udfordringer løber..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Velkommen til en stor og kompleks afdeling, hvor patientforløb koordineres på tværs af afsnit og matrikler. Vi søger en ledende oversygeplejerske med ansvar for vores dagafsnit samt øvre sengeafsni..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Har du interesse for højt specialiseret kirurgisk sygepleje, prioriterer høj faglighed og har gode mono-og tværfaglige samarbejdsevner, så er denne stilling måske noget for dig.Karkirurgisk afd..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Er du til kompleks og akut sygepleje? Er du til det tætte og langvarige familiecentrerede samarbejde? Værdsætter du et godt samarbejdet med et engageret team af sygeplejersker og speciallæger og ku..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!