Indsatskoordinator - helhedsorienterede løsninger for vores udsatte borgere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Ønsker du at bruge din faglighed til at arbejde relationelt med borgere for at hjælpe dem med deres udfordringer og bringe dem videre i livet frem mod uddannelse og job? Ønsker du et job, hvor du kommer til at bidrage til udviklingen af en fælles og tværfaglig arbejdsmetode med nye måder at organisere os på, der er funderet i den enkelte borgers livssituation? Trives du med at arbejde selvstændigt og befinder dig fint i uforudsigelige arbejdssituationer, hvor du skal træffe en beslutning, som ikke alle nødvendigvis er enige i? Så skal du læse videre.

Det er et utraditionelt job med helt særlige udviklingsmuligheder:Du vil befinde dig i feltet mellem det strategiske niveau og den konkrete opgaveløsning. Det er et job med opgaver af forskellig karakter, hvor fællesnævneren er et solidt kendskab til og erfaring med socialfagligt arbejde med borgere i udfordrende livssituationer og komplekse problemstillinger.

Det handler om at udvikle en ny vej med integreret fagligheder, hvor borgere og familier med komplekse og sammensatte problemer får en sammenhængende udredning, en koordineret indsats og én helhedsorienteret plan. Du vil få en central rolle i, at dette kommer til at ske i samarbejde med borgeren eller familien med udgangspunkt i deres samlede aktuelle livssituation, behov og ønsker. Vi starter op med et særligt fokus på unge op til 30 år og familier.

Guldborgsund Kommune har i partnerskab med Nykøbing F. Boligselskab og Landsbyggefonden igangsat den boligsociale helhedsplan ’Mit liv – mit sted – min fremtid’ i Lindholmområdet på Østerbro i Nykøbing F. Det afgørende kommunale bidrag er her aktiviteten ’En borger – en plan – et sted’, hvor vi skal udvikle en ny vej til myndighedsarbejdet, sammen med vores borgere, og på den måde hjælpe flere tættere på uddannelse og beskæftigelse. Dette udgør samtidig Guldborgsund Kommunes pilotprojekt til den nye lovgivning om helhedsorienteret indsats, der er på vej i 2023.

Organisatorisk bliver indsatskoordinatoren tilknyttet Unge & Uddannelse, under Center for Arbejdsmarked og du vil referere til gruppeleder i afdelingen.

Det fysiske arbejdssted vil primært være lokaliteter på Østerbro med en fast base i Lindholmområdet. Dine nærmeste kollegaer bliver medarbejdere fra social-, beskæftigelse- og sundhedsområdet, og lederne af de relevante enheder, som vil uddelegere beslutningskompetencen i de konkrete sager til den tværfaglige gruppe, der samles om borgerens plan. Det er opgaven der sætter holdet, så udførelsen af jobbet sker tværfagligt sammen med de forskellige relevante enheder.

De centrale opgaver i jobbet er:
  • Koordinering af udvikling, afprøvning og evaluering af fælles perspektiver, metoder og redskaber på tværs af fagligheder.
  • Facilitere møder og samtaler med borgerne og sagsbehandlerne inden for rammerne af de aftalte perspektiver og metoder, samt være tovholder på borgerens/familiens overordnede plan.
  • Indsamle og dokumentere feed-back fra borgere, sagsbehandlere og andre aktører samt indsamle data til brug for evaluering af ’En borger – en plan – et sted’.
  • Tovholder på at tilvejebringe et samlet overblik over mulige indsatser, der kan bringes i anvendelse for de prioriterede målgrupper.
  • Deltage i møder med samarbejdspartnere og ledelse med henblik på vidensdeling og kvalitetssikring.
  • Etablere netværk med både interne og eksterne aktører med henblik på udvikling af arbejdsgange, samarbejdsformer og fælles metoder, der understøtter en helhedsorienteret indsats for borgere med komplekse problemer.
    Levere data og viden til Strategi- og Udvikling.

Vi forventer at du:
  • Er uddannet socialrådgiver.
  • Har erfaring fra myndighedsarbejdet med mennesker i udfordrende livssituationer.
  • Er indstillet på at løsningerne skal findes sammen med borgerne.
  • Er nysgerrig på, hvad dine kollegaers forskellige fagligheder kan bidrage med.
  • Er indstillet på at opgaverne altid løses sammen med andre - interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Kan udvise initiativ og være insisterende.
  • Har en rummelig personlighed, er opsøgende og god til at lytte.
  • Kan holde overblik og holde fast når opgaver skifter og bliver svære.
  • Er habil i både de skriftlige opgaver og den mundtlige kommunikation.
  • Bliver motiveret af at gøre en mærkbar forskel for mennesker hver dag, du går på arbejde.
  • Kan trives med et udviklingsarbejde, der også indebærer, at beslutninger om retning og mål tilpasses, efterhånden som vi lærer mere og forstår bedre.
  • Har mod til at gå i dialog med de fagkulturelle forskelle på tværs af de kommunale områder og understøtte udviklingen af et fælles perspektiv på borgerne og fælles metoder og praksis, hvor vi ikke koordinere, men arbejder sammen – og sammen med borgerne – om udredning, mål, handleplan og indsatser.

Ansættelsesvilkår:Det er en fuldtidsstilling 37 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Det er en midlertidig stilling, der løber frem til 1. september 2026. Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte:
  • Chefkonsulent, Strategi & Udvikling, Susanne Schnohr på telefon 2518 0250 / e-mail: [email protected].
  • Leder, Børn & Familie, Brit Lydersen på telefon 2518 0330 / e-mail: [email protected].

Ansøgningsfrist:Mandag 27. marts 2023. Ansættelsesudvalget vender tilbage umiddelbart herefter. Der forventes at blive afholdt samtaler tirsdag 11. april 2023.

Ansøgningsprocedure:Ansøg ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Læse mere om Guldborgsund Kommune og den boligsociale helhedsplan her:
  • https://www.guldborgsund.dk/
  • https://www.guldborgsund.dk/politik/byraad-og-udvalg/byraadet-2022-25-strategisk-retning
  • https://www.guldborgsund.dk/borger/udvikling-i-kommunen/projekter/mit-liv-mit-sted-min-fremtid


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dabd8b87)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Nykøbing Falster

    Vi søger CELF søger lærepladskonsulent til vores dynamiske team i markedsafdelingen snarest muligt og senest pr. den 1. juni 2024. Om Jobbet Bliv en drivkraft i vores arbejde med at sik..
    • Socialrådgiver
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1