Social og sundhedshjælperelever med uddannelsesstart 31.7.23

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Albertslund


Kan du lide at gøre en forskel for andre og trives du blandt ældre mennesker? Så er social og sundhedshjælper uddannelsen noget for dig!

Som Social og sundhedshjælper kommer du til at løse borgernære opgaver indenfor professionel omsorg, pleje og praktisk hjælp i et rehabiliterende perspektiv. Det er vigtigt, at du har lyst til og evner for samarbejde, da borgere, pårørende og andre fagpersoner er vigtige personer i dit arbejde.

Du skal i praktik på et plejecenter og i hjemmeplejen. Når du er i praktik i hjemmeplejen så skal du cykle rundt til borgerne

Du får en god alsidig uddannelse, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling. Der er faste uddannelse praktikvejledere, der aftaler dit praktikforløb med dig, for at sikre den bedste læring for dig.

Vi søger elever, der har social forståelse, motivation og lyst, interesse og personligt overskud til omsorgsarbejde. Det er desuden vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er opsøgende, nysgerrig og reflekterende med gode kommunikative færdigheder.

Uddannelsen varer 1 år og 2 måneder og veksler mellem skole og praktik. Skoleforløbet foregår på en af SocuH´s skoleafdelinger.

Adgangskrav: Hoved forløb til social- og sundhedshjælper er for dig, der har bestået Grundforløb 2 rettet mod social- og sundhedshjælperuddannelsen, eller afslutter det sommer 23.

Løn og ansættelsesvilkår: I dine praktikforløb arbejder du 37 timer om ugen. Du skal påregne at deltage i både dag-aften og weekend arbejde, efter overenskomst.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Søger du voksenelevløn, skal relevant dokumentation medsendes.

Ansøgning og yderligere oplysninger: Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning og vil bede dig om at søge stillingen elektronisk. Du bedes medsende: Personlig uddannelsesplan, Grundforløbsbevis, og øvrige eksamensbeviser.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Uddannelseskonsulent Lisbet Nygaard på tlf.: 24940220

Ansøgningsfristen:10.4.23

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.

Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=acc7bc1e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Albertslund
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med mennesker? Har du lyst til at arbejde med ældre i hjemmeplejen og på vores plejecentre? Kunne du tænke dig at støtte og hjælpe ældre, i et aktivt og meningsfyldt liv? – så er du måske en af vores Social- og Sundhedshjælperelever!
    • SOSU-hjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Frederiksberg

    Social- og sundhedshjælper til fast dagvagt på plejehjem i GentofteKom med på holdet, og bliv en del af en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og skønne kolleger. Vi søger en ko..
    • SOSU-hjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (vikar) i Brøndby

    Endelig er der ledige stillinger i Brøndbys eftertragtede vikarkorpsDa vi optimerer i Brøndby Vikarkorps, er vi nu er ved at etablere et timelønnet rengøringsteam i vores vikarkorps. Vi mangler d..
    • SOSU-hjælper
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (elev) i Brøndby

    [xxxxx] søger social- og sundhedshjælperelever, der gerne vil arbejde med mennesker, som har behov for omsorg og hjælp på et højt fagligt niveau.Hvornår og hvordan søger du?Vi søger..
    • SOSU-hjælper
    • Brøndby
    Få mere info