Mekanisk Supervisor til spændende vedligeholdelsesopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader, en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og rette personlighed til at fejlsøge og optimere kvaliteten i vores vedligeholdelsesorganisation, så er du måske vores nye Supervisor.

Om jobbet

Vores vedligeholdelsesafdeling består af 90 dedikerede medarbejdere, som tilsammen dækker et meget bredt fagligt område. Vi vedligeholder anlæg med forskellig teknisk kompleksitet og alder og opnår gode resultater med tæt samarbejde på tværs af faggrænser. Vores anlæg er under konstant fornyelse, så der er mange spændende udfordringer og udviklingsmuligheder.

Dine væsentlige arbejdsopgaver:

  • Daglig ledelse af eget team med faglærte medarbejdere.
  • Planlægning af både det daglige og det løbende vedligeholdelsesarbejde.
  • Fejlsøgning og fejlretning ved nedbrud.
  • Arbejdsopgaverne er primært på mekaniske og hydrauliske anlæg.

Du bliver en del af et team, der har ansvar for vedligeholdelse af vores sakslinje, normaliseringsovn, koldretter, ultralydsanlæg samt anlæg for slyngrensning og priming.

Dit stærke fundament består af din tekniske forståelse samt dine lederevner

Du er uddannet maskinmester, maskiningeniør eller har en anden relevant teknisk baggrund, gerne erfaring med arbejdsledelse og vedligeholdelse i industrien.

Koncernsproget er engelsk. Så ud over dansk er det vigtigt, at du behersker engelsk i både skrift og tale. Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med SAP PM.

Vi lægger vægt på, at du arbejder selvstændigt og tager ansvar for igangsatte aktiviteter. Du har en struktureret arbejdsform, der sikrer overblik og kvalitet i en travl og spændende hverdag. Da du i jobbet vil få en stor kontaktflade, er det vigtigt, at du er udadvendt, serviceminded og god til at samarbejde.

Du indgår i et fleksibelt og fagligt kompetent team

Du vil indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere i en resultatorienteret virksomhed, hvor nøgleordene er kvalitet og effektivitet. Vi kan tilbyde et spændende og fagligt udfordrende job på en international virksomhed, et af Europas mest moderne pladevalseværker.

Vi sætter pris på en uformel omgangstone og et godt sammenhold på en arbejdsplads, hvor alle byder ind og tager en ekstra tørn, når det er nødvendigt.

Til gengæld nyder vi godt af gode løn- og ansættelsesforhold, ligesom en grundig introduktion, oplæring i jobbet samt efteruddannelse selvfølgelig er en del af pakken, som også indeholder andre attraktive personalegoder.

Sådan ansøger du

Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via "Send ansøgning" inden søndag den 26. marts 2023.

Ansøgninger modtages kun gennem vores rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Maintenance Manager Birger Oehlenschläger på mobil 2425 1166 eller Maintenance Manager Frederik B. Thye på mobil 3094 3406.

Om NLMK DanSteel A/S

NLMK DanSteel A/S beskæftiger over 480 medarbejdere i Frederiksværk og er en del af NLMK Europe.

NLMK DanSteel A/S har en årlig produktionskapacitet på mere end 500.000 tons stålplader, som primært anvendes til skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og vindmølleindustrien (on-/offshore). Størstedelen af produktionen eksporteres.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2ee90fd3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Frederiksværk
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent i Kongens Lyngby

    Are you someone who thrives on solving complex tasks, and interacting with a wide variety of generalists, specialists, experts, and senior m..
    • Konsulent
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Konsulent i Frederikssund

    The role As an IT business consultant, you will leverage your knowledge and experience of business processes and the Microsoft Power Apps and Power Automate to design and deliver solutions that..
    • Konsulent
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Konsulent i Nordsjælland

    The life sciences industry plays a significant role in advancing healthcare and improving the quality of life – in many cases, saving millions of lives globally. At [xxxxx], this is the..
    • Konsulent
    • Nordsjælland
    Få mere info