Rekrutteringsfirma

Konstruktør til SG Produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense N

Idérig Konstruktør til en af Nordens største belysningsvirksomheder


Er du kendt for at udvikle de konstruktioner, der får kunderne til at se lyset? Er det kombinationen af din kreativitet og realitetssans som gør, at produktionen sætter strøm til dine lysende idéer? Og ved du mere end de fleste, når det kommer til at sætte spotlys på kvaliteten af dit arbejde? Hvis du er klar på at give den én på lampen sammen med os, så er du måske vores nye kollega.


Hos SG Produktion søger vi lige nu dig, der har lyst til at blive en del af et team, hvor vi producerer belysningsmuligheder af høj kvalitet. Vi er en del af SG Armaturen, så du kan godt begynde at glæde dig til en hverdag i en international koncern med en betydelig position i Europa. Så ser du dig selv i en virksomhed med udviklingsmuligheder og hvor der ikke er langt fra idé til handling? Læs endelig videre.


Du er et fagligt fyrtårn og dine konstruktioner lyser vejen op for både kunder og kolleger
I rollen som konstruktør bliver du en del af vores afdeling for Custom Design. Du træder ind i et team bestående af 2 projektledere og 4 konstruktører. Sammen med teamet, bliver du ansvarlig for at udarbejde dokumentation og produktionsgrundlag på de forespørgsler, der kommer vedr. specialprodukter.

Som virksomhed er vi vækstet en del de sidste år og det har vi tænkt os at fortsætte med - selvfølgelig samtidig med at vi holder vores høje standard i både ideudvikling og i produktion. Nu har vi oprettet en helt ny stilling til dig, der med din baggrund som konstruktør kommer til at være ansvarlig for konstruktionen af vores specialiserede produkter, samtidigt med at du sikrer, at de kan produceres på vores produktionsudstyr.

Mere konkret kan du se frem til en hverdag med opgaver, hvor du:

  • Udvikler idéer og konstruktioner af belysningsmuligheder (med fokus på lønsomme løsninger for både vores kunder og for SG).
  • Udarbejder produktionsgrundlag i form af tegninger, styklister og operationer.
  • Sørger for, at tegninger godkendes af kunder.
  • Kvalitetssikrer løsninger inden levering.
  • Samarbejder med projektledere, indkøb, produktionen, test laboratoriet og lager.


Er det din baggrund, der får os til at se fremad?
Din uddannelsesbaggrund kan se ud på mange forskellige måder - og det er egentlig ikke dét, der er det afgørende for os. Vi giver gerne et par eksempler, men overrask os endelig. Eksempelvis kan du være maskintekniker, teknisk assistent, ingeniør eller konstruktør.

For at tænde gnisten hos os skal du meget gerne have erfaring med tyndpladebearbejdning og gerne min. 3 års erfaring som konstruktør. Måske har du endda en håndværksmæssig baggrund som klejnsmed. Ved du desuden en ting eller to om at arbejde med Inventor 3D, Office pakken og ERP-systemer, så er det en fordel. Og så drømmer vi om at høre fra dig, der behersker engelsk i både skrift og tale.

Du får pladsen med det gode lysindfald
Vi har reserveret en stol til dig, der har en engageret tilgang til opgaver, og som har deadlines for øje. Vi vægter vores gode kvalitet højt og derfor vil vi glæde os til at høre fra dig, der har kvalitetssikring lige så højt på agendaen, som vi har. Med et miks af din selvstændige tilgang til opgaver og din evne til at indgå i et team, vil du desuden passe godt ind hos os.

Vi er fortsat i udvikling og det betyder, at du får lov at være med, når vi oplyser nye veje. Dine gode idéer får altså en central plads hos os, og i din rolle som konstruktør er du med til at skabe belysningsmuligheder til både private hjem og til det professionelle marked. Du kan med andre ord godt se frem til at have været med, når eftertiden går aftenture i skæret af vores belysningsmuligheder.

Er du et lysende eksempel på vores nye konstruktør?
Så send os endelig dit motiverede CV. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager. Hvis du har spørgsmål til stillingen, der ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Hans Erik Elley på telefon: 3063 8503 eller på mail: [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Odense N

Lignende jobs

  • Konstruktør (praktik) i Odense

    JobbetBygningskonstruktørpraktikken vil blive afviklet fordelt i vores tilbuds-, projekt- og udførende afdeling, hvor de primære opgaver er udbudsgranskning, kalkulationer, projektledelse, tils..
    • Konstruktør
    • Odense
    Få mere info
  • Konstruktør (praktik) i Odense

    Hos Vognsen & Co A/S søger vi engageret bygningskonstruktør praktikant, som i tæt samarbejde med vores byggeledelse skal være med på en stor tømrerentreprise.Kort om dine opgaverVi søg..
    • Konstruktør
    • Odense
    Få mere info
  • Konstruktør i Hele Danmark

    Konstruktør søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Konstruktør
    • Hele Danmark
    Få mere info