Vil du være med til at udvikle Danmarks næste højdesystem?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du fagligt funderet indenfor geofysik eller geodæsi; er du interesseret i at få anvendt geodata inden for geodæsien for samfundet? Kontoret for Geografiske Referencer søger en AC-specialist

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte geodata og øvrige data effektivt og innovativt til gavn for samfundet og den grønne omstilling. Vi sikrer, at nogle af de mest anvendte og relevante offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs, så de understøtter digitaliseringen af samfundet. SDFI er Danmarks geodætiske myndighed som varetages af kontoret for Geografiske Referencer.

Om jobbet
Du indgår i kontoret for Geografiske Referencer (GRF) med 19 kolleger, der er specialister i forskellige discipliner af geodæsien, herunder landmåling, GNSS, referencenet og -systemer, geoidemodeller, geodynamik og InSAR. Et af kontorets store mål over de kommende år er at modernisere højdeinfrastrukturen i Danmark ved indførelsen af et GNSS-baseret højdenet. Vi går en spændende fremtid i møde, hvor klassiske geodætiske teknikker som nivellement og tyngdemåling fusioneres med satellitbaserede teknikker som GNSS og InSAR. Især integration af InSAR i den geodætiske infrastruktur forventes at spille en stor rolle i fremtiden.

Dine opgaver
Du bliver placeret i kontorets team for højdeinfrastruktur. Teamet arbejder med implementeringen af det kommende nye GNSS-baserede højdenet. De konkrete arbejdsopgaver afhænger af din faglige profil, men kan fx omfatte dataanalyse af højdeændringer målt med GNSS, nivellement og InSAR, mindre InSAR-beregninger til identifikation af lokale højdeændringer, nivellementsudjævning af større net eller udvikling og kvalitetskontrol af geoidemodeller.

Din profil
Vi søger en ny kollega, som har en relevant lang videregående uddannelse som f.eks. geofysiker, ingeniør eller lignende med speciale i geodæsi eller remote sensing. Vi forestiller os, at du har erfaring med remote sensing data og geodæsi, er interesseret i dataanalyse og formår at sammenstille forskellige datatyper, samt formår at kommunikere dine resultater mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk. Måske er du lige blevet færdiguddannet eller har været på arbejdsmarkedet i en kortere periode.

Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med geodætiske data, har erfaring med SAR- eller InSAR-data og kan programmere i Python. Vi forventer ikke, at du er ekspert i alle geodæsiens afkroge. Det vigtigste er at du er interesseret og nysgerrig på feltet – vi skal nok lære dig resten!

Vi tilbyder
Vores kontor er præget af teamånd, vidensdeling og samarbejde. Vi har en uformel omgangstone præget af humor og ”højt til loftet”. Ledelsesmæssigt lægger vi vægt på en åben dialog, fokus på ejerskab og engagement i forhold til opgaverne samt en god balance mellem arbejde og fritid. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du skal påregne international rejseaktivitet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som akademisk medarbejder med løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Ansættelsesdato 1. maj 2023 eller efter aftale.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte kontorchef Thorbjørn K. Nielsen på telefon 7254 5118 eller funktionsleder Kristian Evers på telefon 7254 5280


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Energieffektivisering er en af hjørnestenene i den grønne omstilling. Der er behov for et betydeligt fokus på energieffektivisering i alle sektorer – fra industrien til bygninger – hvis vi skal nå i mål med klimaambitionerne.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer