[xxxxx] søger formidlere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Aldrig har affald, genbrug, klima og grøn omstilling fyldt så meget på dagsordenen, som det gør i dag. Brænder du for miljø og klima? Er du vild med formidling? Kan du lide at arbejde med børn og unge? – Så har vi jobbet til dig!

Jobbet

Din opgave bliver at stå for besøg, hvor du holder oplæg for gæster og viser dem rundt på verdens mest moderne affaldsenergianlæg Amager Bakke, sorteringsanlægget eller en af vores genbrugspladser. ARC får besøg af alt fra skoleklasser, seniorer, internationale delegationer, studerende og interesseorganisationer - du får lov at møde dem alle. Besøg på ARC er inddelt i temaer tilpasset målgruppen og varer 3-5 timer.

Du bliver tilknyttet ARCs kommunikationsafdeling som timelønnet medarbejder. Det er primært et studiejob, men har du en fleksibel hverdag, er du også velkommen til at søge. Du er selv med til at fastsætte din arbejdstid, men vi forventer, at du kan stå til rådighed 7-15 timer om ugen i gennemsnit i dagstid. Du bliver en del af et team af dygtige og engagerede formidlere med støtte fra erfarne lærerkræfter i kommunikationsafdelingen. Før du modtager gæster, vil du blive lært op, så du er tryg ved at repræsentere ARC.

Om dig

Du brænder for at formidle og kan vække begejstring for det, du taler om. Du kan se dig selv i rollen som repræsentant for ARC og kan tage styringen i en formidlingssituation. Du kan lide at være sammen både med børn og unge og voksne, også når holdstørrelsen er 28 glade elever i indskolingen eller 50 rejsetrætte gæster fra den anden side af jordkloden.

Du har mulighed for at dække vagter, som fordeler sig i tidsrummet mellem 08.30 og 18.30 på hverdage. Der kan desuden forekomme arbejde i begrænset omfang i weekenden. Den ugentlige arbejdstid er svingende.

Du skal løbende følge med i, hvad der sker hos ARC, samfundsmæssigt og politisk, når det kommer til affald og bæredygtighed. Vi hjælper dig på vej ved bl.a. vores månedlige teammøder, men det er vigtigt, at du også selv er aktivt opsøgende og interesseret i miljø- og klimaproblematikker.

Det falder dig naturligt at være

  • Selvstændig – du tager initiativ, er proaktiv og kan lede grupper
  • Ansvarsbevidst – du møder til tiden, holder aftaler og er en holdspiller
  • Opmærksom – du har overblik, og kan motivere børn og unge i gang med gruppearbejde, og kan tage styringen af både børn og unge samt voksne
  • Videbegærlig – du er nysgerrig og god til at lære nyt
  • Veltalende – du kan begå dig godt på mundtligt engelsk, og du taler og skriver dansk.

Er det noget for dig?

Send os en kort motiveret ansøgning sammen med dit CV senest den 1. april. Vi læser ansøgninger løbende og forventer at afholde samtaler i uge 15 og 16. Ansættelse med start 1. maj.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • København S
  • Søndag den 02. april 2023

Lignende jobs