Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 02.03.2023
 • Kvalitetskoordinator
 • Nykøbing Falster
 • Torsdag den 23. marts 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Kvalitetskonsulent i staben på Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Nykøbing F. Sygehus søger kollega til stilling som kvalitetskonsulent i sygehusledelsen stab, hvor du både har en fast opgaveportefølje og skal understøtte forskellige kvalitets- og forbedringsinitiativer.

Du bliver en del af stabens enhed for kvalitet, uddannelse og sundheds-it med 13 engagerede kollegaer, hvis primære opgave er at understøtte sygehusledelsen og de kliniske afdelinger i at skabe den bedste patientoplevelse og høj kvalitet i behandlingen.

Vi har en bred og spændende opgaveportefølje indenfor områderne kvalitet, patientsikkerhed, Sundhedsplatformen, frivillige samt præ- og postgraduat uddannelse. En fællesnævner for vores opgaver er høj involvering i den kliniske hverdag, og et tæt samarbejde med sygehusets medarbejdere på alle niveauer.

Vi prioriterer det gode samarbejde omkring den fælles kerneopgave, og lægger vægt på en god balance i arbejdstilrettelæggelsen, hvor du også har mulighed for hjemmearbejdsdage.

Har du lyst til at blive en del af vores team og motiveres du af at skabe det bedste for patienten – så tøv ikke med at sende os en ansøgning, så vi kan mødes og lære dig og dine kompetencer at kende.

Vi forestiller os, at du:

 • Har sundhedsfaglig eller anden relevant akademisk baggrund
 • Har bred erfaring med datadrevet forbedringsarbejde; Forbedringsagentuddannelsen eller lignende kompetencer vil være en fordel
 • Kan omsætte og koble nationale og regionale mål til den lokale sygehuskontekst og kan arbejde med identifikation, analyse og præsentation af data
 • Trives med struktur og ordentlighed og er åben for samarbejde med fagpersoner i klinikken på alle niveauer
 • Føler dig tilpas med at arbejde såvel selvstændigt som i et team, hvor du både bidrager proaktivt og sparrer med kolleger

Dine opgaver som kvalitetskonsulent:

 • Du bliver ansvarlig redaktør for løbende opdatering og implementering af retningslinjer på sygehusniveau gennem sygehusets dokumenthåndteringssystem D4
 • Rådgiver og understøtter ledelser samt kvalitetsnøglepersoner i kvalitets- og forbedringsarbejde
 • Du bliver tovholder på kliniske fokusområder som støtte til klinikken
 • Understøtte forberedelse og afvikling af tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus.

Du kan læse mere om os og vores strategi på Kom Syd På. Vi har mange initiativer, der gør sygehuset til en spændende arbejdsplads, og vi giver mulighed for relevant efter- og videreuddannelse.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. maj 2023, eller snarest muligt. Arbejdsstedet er Sygehusledelsens Stab, Afdelingen for Kvalitet, Uddannelse og Sundhedsteknologi, 37 t/uge. Du kan se ind i et langstrakt onboardingforløb, fordi vi gerne vil sikre at du får en god og meningsfuld start.

Samtaler finder sted den 28. marts 2023.

Kunne du tænke dig at vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte

Lignende søgeresultater