Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 02.03.2023
 • Afdelingsleder
 • Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Leder hvis drivkraft er et højt medarbejderengagement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg

Lignende jobs

 • Souschef – Q8 Servicestation Kalbygård Nord, Låsby

  Fri kontakt
  Retail Knowledge rekrutterer for Q8: Souschef – Q8 Kalbygård Nord, Låsby. Der er rigtigt travlt i Q8, og vi søger derfor en dygtig Souschef til Q8 stationen - Silkeborg motorvejen ved Låsby. Anlægget åbnede i 2019, med et nyt og banebrydende design og service koncept.
 • SOUSCHEF TIL KØKKEN I MCH, MESSECENTER HERNING

  Fri kontakt
  Der er kun et Messecenter Herning – og vi mangler én souschef i vores køkken. MCH tilbyder nu en sjældent udbudt og meget eftertragtet stilling som souschef i køkkenet med fokus på gedigent håndværk og lyst til ledelse og udvikling af såvel det traditionelt kolde køkken og et godt team.
 • Head of Google Ads

  Når man vil have den bedste performance på sine kampagner på Google, kontakter man WeMarket. Her finder man de bedste specialister, og med de rette kvalifikationer, kan du blive ansvarlig for teame..
 • SOUSCHEF SØGES TIL TRAKTØRSTEDET LUDVIGSLYST VED SILKEBORG

  Fri kontakt
  Her på stedet lægges der stor vægt: Den kreative del og på at der arbejdes med de emner der interesserer os pt. Det grønne, økologiske/biodynamiske og bæredygtige tilsnit. Udviklingen af dygtige og selvstændige elever. At dine initiativer vil være en vigtig del af vores fortsatte positive udvikling og vækst.

Lignende søgeresultater