Vikarstilling: Ungetilsynsførende til Unge[xxxxx] i Aalborg (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Aalborg

Har du interesse inden for området med udsatte børn og unge, og vil du være en del af en enhed i kriminalforsorgen, som fører tilsyn med, at børn og unge følger den afgørelse, som Ungdomskriminalitetsnævnet har truffet? Så har du chancen her.

I 2019 trådte loven om bekæmpelse af ungdomskriminalitet i kraft. Loven indebærer blandt andet oprettelsen af et Ungdomskriminalitetsnævn, der skal træffe afgørelser om forbedringsforløb og straksreaktioner for børn og unge mellem 10-17 år, som har begået personfarlig kriminalitet eller andre alvorlige kriminelle handlinger.

Aktiviteter i forbedringsforløbet eller straksreaktionen, som nævnet har truffet afgørelse om, skal i praksis tilvejebringes og understøttes af barnets/den unges kommune, men for at sikre, at nævnets afgørelse bliver efterkommet af alle parter, er der oprettet en særlig enhed i kriminalforsorgen, nemlig Ungekriminalforsorgen.

I praksis betyder det, at når Ungdomskriminalitetsnævnet træffer afgørelse, udpeges der en ungetilsynsførende fra Ungekriminalforsorgen, som fører tilsyn med efterlevelsen af afgørelsen i to spor:

Et personfokuseret tilsyn, hvor der føres tilsyn med, at barnet/den unge følger og gennemfører sit forbedringsforløb og en eventuel straksreaktion

Et organisatorisk tilsyn, hvor der føres tilsyn med, at kommunen iværksætter de foranstaltninger, der er truffet afgørelse om skal være indeholdt i forbedringsforløbet

Du vil blive en del af ungekriminalforsorgens enhed i Aalborg, hvor der er 4 ungetilsynsførende. Enheden i Aalborg dækker geografisk politikredsen i Nordjylland.

Dine opgaver

Du vil som ungetilsynsførende skulle:

  • Føre kontrol med, at barnet/den unge overholder straksreaktionen og forbedringsforløbet, og at kommunen iværksætter de besluttede foranstaltninger
  • Have løbende kontakt med barnet/den unge og forældremyndighedsindehaverne, herunder gennemføre et tilsynssamtaleforløb, hvori det bl.a. vurderes, om forbedringsforløbet virker efter hensigten
  • Have et tæt myndighedssamarbejde med nævn, kommune, politi samt med frivillige aktører
  • Bidrage til, at Ungekriminalforsorgen har en effektiv og ensartet opfølgning på Ungdomskriminalitetsnævnets afgørelser, herunder foretage indskærpelser og indberetninger af barnet/den unge, hvis afgørelsen ikke bliver efterlevet
  • Samarbejde omkring sagerne med de andre ungetilsynsførende i enheden
  • Leve op til de fælles krav for vejledning, opfølgning og dokumentation, som gælder på området

Om dig

Du har en interesse inden for området, og du har mod på og lyst til at være en del af en forholdsvis ny enhed. Du har desuden en faglig baggrund som socialrådgiver eller lignende, som gør, at du hurtigt kan sætte dig ind i reglerne på området, så du kan sørge for, at Ungekriminalforsorgen navigerer rettidigt og sikkert i dem. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med udsatte børn og unge, kan lide administrative opgaver i form af skriftlighed og telefonisk kontrol og har erfaring med at samarbejde på tværs af myndighedsområder.

Vi forventer, at du:

  • Er robust og struktureret og er klar på at samarbejde med samt rammesætte din opgave over for barnet/den unge, forældremyndighedsindehaverne og kommunerne
  • Har gode skriftlige kompetencer og trives med en høj grad af dokumentation med fokus på overholdelse af tidsfrister og måltal
  • Har blik for at samarbejde med de andre ungetilsynsførende, de fire andre lokale enheder, den centrale enhed i direktoratet og de relevante myndigheder uden for kriminalforsorgen

Det er nødvendigt, at du har kørekort, da du må forvente en del transport i forbindelse med dine opgaver. kriminalforsorgen har et antal fælles tjenestebiler, der kan bruges til formålet.

Du kan læse mere om reformen af indsatsen mod ungdomskriminalitet på www.jm.dk.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdspladsen er beliggende på Vestre Havnepromenade 7, st., 9000 Aalborg.

Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. juni 2023 og er et barselsvikariat i 9 måneder evt. med mulighed for forlængelse.

Arbejdstiden vil foregå i dagtimerne, men det må forventes, at der kan forekomme aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Din ansøgning med CV samt eksamenspapirer skal være modtaget senest 11. april 2023, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler snarest derefter.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister, herunder også indhente børneattest. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe originalt eksamensbevis for den ansættelsesgivende uddannelse samt identifikation f.eks. i form af pas eller kørekort.

kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere spørgsmål:
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte enhedschef Winnie Callisen på tlf. 7255 5308 eller ungetilsynsførende Annuette Eriksen tlf. 7255 5348.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg
  • Tirsdag den 11. april 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Aalborg

    Synes du data og kommunernes social- og sundhedsområde er en spændende cocktail? Og kan du formidle data på en spændende måde der sikrer fokus på det, der er vigtigt? Så har vi stillingen til dig s..
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Konsulent (vikar) i Aalborg

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Aalborg SV

    Har du lyst til at prøve kræfter med en stilling som faglig konsulent i en fagpolitisk organisation, hvor medlemmerne altid er i centrum? Og trives du med medlemsrådgivning, sagsbehandling af kompl..
    • Konsulent
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Konsulent i Aalborg

    Engagerede og dygtige kolleger venter på dig i et fælles fagligt og spændende samarbejde på fødevareområdet. Vi mangler akademikere med naturfa..
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som konsulent i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!