Social- og sundhedsassistent søges - primært som nattevagt, men med mulighed for andre vagter og indflydelse på egen ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Beboerne på De særlige pladser søger en social- og sundhedsassistent, der gerne vil holde sig vågen og være der for dem om natten, når de har svært ved at finde ro og sove. Arbejdet om natten består derfor i at skabe et roligt miljø og finde ud af, hvad den enkelte beboer har behov for. Vi arbejder tværfagligt og du vil om natten oftest være medicinansvarlig. Du skal derfor kunne foretage faglige skøn for hvornår, i samråd med beboeren, den enkelte har brug for medicin, hvis beroligende metoder ikke er tilstrækkeligt.

Afsnit S4, De særlige pladser er et behandlingstilbud, hvor det bedste fra behandlingspsykiatrien, misbrugsområdet og socialpsykiatrien forenes. Målgruppen er svært psykisk syge borgere, ofte med et kaotisk misbrug, svære sociale problemer, udadreagerende adfærd og udfordringer i forhold til de ordinære tilbud inden for behandlings- og socialpsykiatrien.

Vi arbejder ud fra en mentaliserings- og recoveryorienteret forståelse og har implementeret de 10 Safewardsinterventioner, som sammen med en udpræget relations- og deeskalerende tilgang, reducerer anvendelse af tvang og arbejdsskader ganske betydeligt og skaber et trygt og sikkert miljø.

En vigtig del af arbejdet i S4 indebærer at arbejde forebyggende og reagere tidligt på eventuelle tegn på forværring hos beboerne for at undgå eskalerede situationer. I Psykiatrien Syd samarbejder vi med de øvrige afsnit, og kan altid kontakte Interventionsteamet, hvis man har brug for faglig sparring, kontekstskifte eller støtte for at kunne forblive tryg i evt. eskalerede situationer.

S4 er kendt for en åben, uformel og omstillingsparat kultur med stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglig kvalificeret opgaveløsning, som gør udvikling muligt. Det er et dynamisk miljø med dygtige, skæve, stolte og unikke kolleger, hvor beboerne er i fokus og ikke to dage er ens.

Hvis du tænker, at du mangler psykiatrisk erfaring, skal du ikke holde dig tilbage – du vil gennemgå et detaljeret introduktionsprogram – Onboarding – og tilknyttes en mentor, der tager ansvar for din læring og trivsel i afsnittet.

Vi søger en social- og sundhedsassistent med lyst og interesse i at arbejde med sårbare mennesker, som er fagligt engageret og har lyst til at arbejde om natten. Der er mulighed for at få blandende vagter, såfremt du ønsker det og du vil få indflydelse på egen vagtplan.

Du vil blive kontaktet og indkaldt til samtale umiddelbart efter, at vi har modtaget din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 24. marts 2023, men du kommer til samtale så snart du har søgt

Ansættelse: Hurtigst muligt eller efter aftale

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagramprofil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Vordingborg
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (vikar) i Næstved

    Bliv en del af [xxxxx]s eget vikarkorps! Som kollega i vores vikarkorps bliver du en del af et stærkt fællesskab. Sammen med dine fastansatte kolleger gør du en væsentlig forskel for .
    • SOSU-assistent
    • Næstved
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vordingborg

    Sjældent udbudt og attraktiv dagvagtsstilling til udekørende gruppe. Social- og sundhedsassistent eller Social og sundhedshjælper søges til fast udekørende dagvagt til Distrikt Solvang.Opga..
    • SOSU-assistent
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vordingborg

    Vores patienter søger en social- og sundhedsassistent, der har lyst til at være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Afsnittet er et sengeafsnit med 22 senge, forde..
    • SOSU-assistent
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vordingborg

    Brænder du for natarbejde og ønsker at være en del af et godt arbejdsteam, så er det dig vi søger. Er du social og sundhedsassistent, er du nyuddannet eller erfaren, med mod på spændende udford..
    • SOSU-assistent
    • Vordingborg
    Få mere info