Fysioterapeuter til Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vi har vokseværk og søger derfor nye kolleger, der har lyst til at indgå i et dynamisk fællesskab med gode mono- og tværfaglige relationer.

Vi søger fysioterapeuter til i medicinsk/kirurgisk team, ortopædkirurgiske team og geriatrisk team pr. 01.05.2023 eller snarest muligt.

Lidt om os

Holbæk Sygehus er et akutsygehus med mange specialer. Sygehuset ligger tæt på offentlig transport med gode pendlermuligheder.

Fysio- og Ergoterapiafdelingen er en tværgående klinisk afdeling, der yder fysioterapi og ergoterapi til sygehusets sengeafsnit og ambulatorier. Vi lægger vægt på høj faglighed og har fokus på fleksible og effektive arbejdsgange.

Som ny medarbejder hos os tilbydes du blandt andet et introduktionsforløb med mentor. Vi byder dig velkommen til en udviklingsorienteret Fysio- og Ergoterapiafdeling med mulighed for medinddragelse, spændende opgaver og kompetenceudvikling. Vi tror på, at vi er sammen om at skabe et godt arbejdsmiljø og høj trivsel.

Opgaver i afdelingen

Vi varetager specialiseret hjerterehabilitering, forskningsprojekter og forbedrings- og udviklingsindsatser. Det sker blandt andet i tæt samarbejde med afdelingens udviklingsterapeut.

Vi foretager funktionsevnevurderinger, lungefysioterapi, understøtter udskrivelser, vurderer hjælpemiddelbehov og udarbejder genoptræningsplaner. Vi inddrager patientens ressourcer i tæt samarbejde med plejepersonalet, for at understøtte og facilitere til aktive indlæggelsesforløb.

Er det dig vi mangler i vores medicinsk/kirurgisk team, ortopædkirurgisk team eller geriatrisk team?

I medicinsk/kirurgisk team varetager vi opgaver på medicinske sengeafsnit, intensiv afsnittet, og Kirurgisk Afdeling. Ofte hjælper vi multisyge patienter og vi bidrager særligt til aktive indlæggelser i tæt samarbejde med afdelingerne. Vi varetager også ambulante opgaver med hjerterehabilitering. Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden i teamet og på tværs af afdelingerne.

I ortopædkirurgisk team ser vi patienter som enten er planlagt opererede, akut indlagte eller er ambulante. Vi løser også ad hoc opgaver i Ortopædkirurgisk ambulatorium. På ortopædkirurgisk sengeafsnit understøtter vi blandt andet patientforløb med amputationer, diverse knoglebrud, skulder- og hoftealloplastikker.Vi er gode til at give plads til læring og har et stærkt socialt sammenhold. .

I geriatrisk team har vi et tæt samarbejde med vores sengeafsnit for akut geriatri, hvor alle patienter tilses med henblik på vurdering af funktionsevne. Vi arbejder også tæt sammen med Geriatrisk ambulatorium vedrørende faldudredning, herunder test og behandling af ørestensproblematikker. Vi er gode til at grine sammen, opbygge gode relationer og bruge hinandens kompetencer til gavn for patienterne.

Dig som kollega

  • Vi forventer, at du er nysgerrig og aktivt vil bidrage med en rehabiliterende tilgang i vores organisation.
  • Som ansat på et akutsygehus kan du forvente en omskiftelig hverdag. Vi forventer derfor, at du tager medansvar for at prioritere i dagens opgaver.
  • Du skal kunne reflektere over egen praksis ud fra både et individuelt og et organisatorisk perspektiv.
  • Du har dansk autorisation som fysioterapeut.

Løn og ansættelsesvilkår

Vi arbejder alle årets dage i faste rul. Efter en introduktionsperiode indgår du i weekend- og helligdagsvagter.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 26.03.23 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler uge 13

Ønskes yderligere information kontaktes Overterapeut Anders Rutkjær Kristensen eller Overterapeut Helle Juhl Andersson

Telefon: 59 48 46 20


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Holbæk
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Køge

    Er du fysioterapeut med ønske om at være del af et tværfagligt team omkring behandling af mennesker med kroniske smerter? Vil du indgå i et tæt tværfagligt samarbejde omkring patientbehandling og s..
    • Fysioterapeut
    • Køge
    Få mere info
  • Fysioterapeut (elev) i Kalundborg

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Fysioterapeut
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Slagelse

    Hvis du gerne vil skærpe dine kompetencer i akutte og intensive patientforløb, samarbejde med et bredt tværfagligt team om de sværest syge patienter, blive udfordret på respirationsfysioterapien, m..
    • Fysioterapeut
    • Slagelse
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Fysioterapeut
    • Slagelse
    Få mere info