Klinisk psykolog til Psykiatrisk Ambulatorium i Helsingør (F-ACT)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Er du klinisk psykolog, og har du særlig interesse for kognitiv adfærdsterapi? Så har vi stillingen til dig.

Vi tilbyder et tværfagligt behandlingstilbud med udgangspunkt i F-ACT-modellen (Flexible Assertive Community Treatment) til patienter med lavt funktionsniveau. Det drejer sig hovedsageligt om psykosetilstande, affektive lidelser, PTSD samt personlighedsforstyrrelser.

Vi er opdelt i fire teams, hvoraf det ene er et botilbudsteam, og de øvrige teams dækker hvert sit geografiske område.

Vores tilgang bygger på recovery, brugerinddragelse, rehabilitering og tilstræber inklusion i lokalsamfundet. Behandlingen ydes både i nærmiljøet, i den ambulante enhed og i tæt samarbejde med døgnafsnit. Ambulatoriets åbningstider er i dagstid mandag til fredag.

Dine arbejdsopgaver
Du varetager psykoterapeutisk behandling og psykoedukation, både individuelt og i gruppe, samt indgår i pårørendesamarbejdet.

Du vil bidrage til diagnostisk afklaring gennem interviews og/eller psykologiske test samt varetage visiterende samtaler.

Derudover kan der være undervisnings-, udviklings- og supervisionsarbejde i varierende omfang på tværs af centret afhængig af dine kompetencer.

Du vil være fagligt tilknyttet en psykologgruppe på 40 psykologer, specialpsykologer, specialpsykologer under uddannelse samt chefpsykolog. Vi er et center, der er kendetegnet ved vedvarende faglig udvikling, og du sikres deltagelse i relevante supervisions- og undervisningstilbud.

Vores forventninger til dig

For at lykkes i stillingen er det en forudsætning, at du er engageret og bidrager til behandling på et fagligt højt niveau. Det er vigtigt, at du evner at formidle psykologfaglige holdninger i en tværfaglig sammenhæng. Du har gode samarbejdsevner og overblik til at sikre kontinuitet i behandlingen.

Du er klinisk psykolog med særlig interesse indenfor kognitiv adfærdsterapi. Der ønskes klinisk erfaring, herunder særligt psykiatrisk ellers socialpsykiatrisk erfaring.

Vi tilbyder

I ambulatoriet vil du indgå i et tværfagligt team med speciallæger, uddannelseslæger, psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter, socialrådgivere, recovery-mentorer og sekretærer.

Vi har et godt tværfagligt og psykologfagligt arbejdsmiljø med fast supervision og gode muligheder for kollegial sparring. Vi tilbyder et individuelt veltilrettelagt oplærings- og introduktionsprogram, der sikrer, at du bliver klædt godt på til opgaven. Der er rig mulighed for at sætte dit præg på ambulatoriets arbejdsgange og udvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer og med tiltrædelse pr. 1. maj 2023.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Janny Sørensen, telefon 38 64 34 88, mail: [email protected] eller chefpsykolog Lene Seeberg Nielsen, telefon 38 64 30 62, mail: [email protected]

Søg via linket på siden senest den 22. marts 2023

Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 28. marts 2023 om formiddagen.

Om centret
Psykiatrisk Center Nordsjælland er beliggende på 3 adresser i henholdsvis Hillerød, Frederikssund og Helsingør med snart 20 afsnit og specialiserede ambulante enheder.

Psykiatrisk ambulatorium i Helsingør er beliggende i et naturskønt område, i et lyst og moderne byggeri sammen med tre åbne afsnit. Det er muligt at cykle fra Helsingør station på ca. 10 minutter.

Yderligere oplysninger om Psykiatrisk Center Nordsjælland findes på www.psykiatri-regionh.dk

Læs og hør mere Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Helsingør
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Kvistgård

    Har du lyst og mod på at udvikle dig i en spænende virksomhed og organisation, eller er du bare er overbevist om, at din karriere i medicinalindustrien skal have en ekstra dimension? Kan du lide at..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Kongens Lyngby

    I forbindelse med regeringens 10-årsplan for psykiatrien og mental sundhed, herunder etableringen af et lettilgængeligt tilbud, søger vi en psykolog. Det er måske dig?Indhold i stillingen:Opg..
    • Psykolog
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Psykolog (vikar) i Frederikssund

    Ønsker du at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, som hele tiden stræber efter at udvikle sig fagligt og er optaget af at finde løsninger på tværs? Vil du være med til at gøre en forskel fo..
    • Psykolog
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Psykolog i Allerød

    Tværfagligt Kompetencecenter i [xxxxx], Skole og Dagtilbud søger psykolog til et barselsvikariat. Stillingen er på 30-37 timer pr uge. fra 1. juni 2024.Er du ved at færdiggøre dit special..
    • Psykolog
    • Allerød
    Få mere info