Projektleder til Danmarks bedste internet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være med til at udrulle Danmarks bedste fibernet? Synes du, at fiberteknologien er spændende, og har du mod på at designe og projektere FTTH-projekter? Og er du praktiker med stor eksekveringskraft? Så er du måske vores nye projektleder.
Energi Fyn er Fyns største energiselskab, og vi er 100% ejet af fynboer. Det er både vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn, og en del af denne udvikling handler om at tilbyde fynboerne Danmarks bedste internet. Derfor søger vi en projektleder til vores bredbåndsafdeling, som skal være med til at sikre, at vi tilbyder fibernet til alle vores andelshavere, og giver større valgfrihed på vores fibernet.

Projekter med mange interessenter Som projektleder skal du bidrage til, at vi kan efterleve en vækstende efterspørgslen på fibernet fra Energi Fyn. Du får ansvaret for design og projektering af fibernet til FTTH-projekter, herunder planlægning og leverancestyring, udbud af entrepriseydelser, indkøb af rør, fiber, brønde, teknikhuse og øvrige komponenter m.v. samt tilsyn med projekter.

Med reference til Projektchefen får du selvstændigt ansvar for en portefølje af fiberprojekter og anlægsopgaver fra start til slut, hvor du leder projekter fra planlægning til idriftsættelse. Du får en bred kontaktflade med vores interne salgs- og driftsafdeling og eksternt med entreprenører, fibermontører, leverandører og kunder. I tæt dialog med projektets interessenter og dine samarbejdspartnere, sikrer du, at dine projekter bliver afviklet indenfor de økonomiske, tidsmæssige og kontraktmæssige rammer, herunder projekternes budget, fremdrift og succes.

Din succes bygger på, at du indenfor de første 6 måneder er fortrolig med designmanual og projektmodel for fiberprojekter, og at du har tilegnet dig kendskab til regnskabsprincipper indenfor fiberanlæg. Vi forventer, at du inden for samme periode selvstændigt kan gennemføre projekter.

Faglighed med fokus på dialog og kvalitet Måske har du arbejdet med fiberteknologien som tekniker, og er nu klar til nye udfordringer, hvor du får ansvaret for at designe og projektere FTTH-projekter - eller alternativ har stor interesse for fiberteknologien. Det er en klar fordel, hvis du har en projektlederuddannelse og erfaring hermed, men vigtigst er, at du har erfaring med hele eller delvise anlægsprojekter kombineret med indgående kendskab til fiberbranchen. Du er en kompetent bruger af IT, og du har erfaring med GIS-system.

Dit fokus er, at levere høj kvalitet inden for de rammer, der ligger til grund for projektet. Du får energi af at interagere med mange forskellige mennesker, hvor det er helt naturligt for dig at skabe retning, overblik og fremdrift igennem din strukturerede og ansvarsbevidste tilgang. Du er vedholdende, kommunikerer klart og tydeligt, og du er god til at skabe relationer. Med målet for øje går du forrest og får tingene til at ske. Du bidrager til teamet gennem sparring og løbende deltagelse i udvikling af afdelingens projektmodel og tilhørende systemer.

En ambitiøs energikoncern med kunden i fokus Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen, og bliver en del af et team på 13 kompetente kollegaer, der arbejder ud fra en kommerciel tilgang med kunden i fokus. Vi bærer i fællesskab ansvaret for, at kunden får en god oplevelse med vores produkter, og vores team er kendetegnet ved en uformel tone, hvor vi vægter, at der er plads til både faglig sparring og gode grin.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en projektleder, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Kan du se dig selv i ovenstående, hører vi rigtigt gerne fra dig hurtigst muligt - vi venter dog gerne på den rette kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SV
  • Onsdag den 03. maj 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense SØ

    Er du en erfaren projektleder eller senior projektleder med en ambition om at lede komplekse projekter inden for EV – elbilsegmentet – nærmere bestemt batteri- og håndteringssystemer? Så har du nu .
    • Projektleder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Har du en teknisk baggrund og erfaring med eltavler og automation? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder bl.a. inden for pharma ved at sikre en god og effektiv hverdag? Vil du være en..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Tænk nu, hvis du hver dag skulle have indflydelse på fremtidens IT- og logistiksystemer – i en kompleks organisation, hvor du i samarbejde med andre skal finde de bedst mulige løsninger? Og at dit .
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Are you an experienced Project Manager or Senior Project Manager with a passion for leading and managing complex projects in the field of electric vehicle (EV) battery systems and handling syst..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0