Genbrugsværter til nærgenbrugsstationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Elsker du at arbejde med genbrug og mennesker? Er du god til at arbejde selvstændigt og tage ansvar og samle alle tråde og engagere en bred vifte af forskellige lokale beboere i alle aldre - og har du samtidig masser af gode ideer til aktiviteter, som rimer på genbrug og genbrugsglæde, så er jobbet som genbrugsvært på vores nærgenbrugsstationer måske noget for dig?

Nærgenbrugsstationerne er en del af Genbrugsservice i ARC. Her vil du i samarbejde med dine øvrige genbrugsvejlederkolleger og driftsleder, være med til at drifte og udvikle nærgenbrugsstationerne i København. Vi består af et stærkt fagligt team med mange forskellige fagligheder og erfaringer indenfor genbrug. Vi hjælper hinanden og arbejder stærkt med at sikre og virkeliggøre genbrugsaktiviteter ude på nærgenbrugsstationerne.

Om jobbet

Du vil i det daglige blive omdrejningspunktet på nærgenbrugsstationerne, hvor din opgave er at få nærgenbrugsstationerne til at fungere godt i forhold til lokalt genbrug og genanvendelse. Du vil få en vigtig rolle i forhold til information, samt involvering i arbejdet med at gøre København cirkulær. På nærgenbrugsstationerne er du med til at hjælpe brugerne med korrekt sortering og vejlede om genbrug, samt hjælpe med at holde bytterummet pænt og indbydende.

Du skal pleje nærgenbrugsstationen, så den er et rart sted at besøge og kunne informere om, de muligheder man som bruger har på nærgenbrugsstationerne. Det vil sige, at du skal kunne lide at arbejde udendørs og ikke være bleg for at svinge en kost og sætte materialer i systemer. Du skal bidrage til lokale events som eksempelvis at have fokus på reparation og upcycling af tøj, møbler eller noget helt tredje, som fx ved at indsamle effekter, som kan få en ekstra chance til at blive genbrugt og på den måde skabe mere cirkularitet.

Om dig

Du har et hjerte, der banker for bæredygtighed. Du skal kunne lide at hjælpe mennesker og være god til at inddrage og ikke mindst at skabe et godt samarbejde med mange forskellige typer af mennesker. Det betyder, at du skal kunne lide at være social, samt være imødekommende og opsøgende i forhold til mennesker, iværksættere, lommepengejobbere og lignende, der er en del af dagligdagen på nærgenbrugsstationerne.

Du skal informere om vigtigheden i genbrug og altid være imødekommende overfor vores brugere af nærgenbrugsstationerne. Du skal også være en stabil og robust person, som skal kunne arbejde alene og sætte grænser. Du skal kunne lide at tage medansvar for frivillige, der kommer på nærgenbrugsstationerne og som hjælper med at give ting og tøj nyt liv fra bytterum samt medvirke til at gøre bytterummene og nærgenbrugsstationerne til en attraktiv del af det lokale byrum.

Vi forventer, at du

  • har stor interesse for genbrug og bæredygtighed i byen og lyst til at arbejde med lokalt genbrug
  • er åben og udadvendt og er god til at samarbejde og omgås mange forskellige mennesker, samtidig med at du har godt humør
  • er serviceminded og kan skabe rammer for en god dialog med borgere som besøger nærgenbrugsstationen
  • kan involvere frivillige, unge og udsatte borgere i aktiviteter med at arbejde på nærgenbrugsstationerne, såsom lommepengejobbere, flexjobbere og andre typer af social beskæftigelse
  • god til at stå alene i udfordrende situationer, hvor du selv skal tage action og sætte grænser
  • at du kan tale og skrive dansk, bruge pc og kan du begå dig på sociale medier, er dette et plus men ikke et krav

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder stillinger med weekendarbejde, hvor du arbejder fast hver anden lørdag og søndag (gennemsnitlig 8 timer pr. uge). Har du interesse i at arbejde, hver weekend har du også denne mulighed. Du har også mulighed for at tage ekstra vagter på hverdage.

Du får en spændende stilling med stor selvstændighed og ansvar, hvor du i det daglige er omdrejningspunktet for at nærgenbrugsstationen er et rart sted at komme.

Du bliver oplært, så du er godt klædt på til at varetage rollen som genbrugsvært på de lokale nærgenbrugsstationer i København.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende aftaler i ARC. Ansættelse snarest eller pr. 1. juni 2023.

Har vi fanget din interesse?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte driftsleder René Marx på telefon 3268 9331.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • København S
  • Søndag den 02. april 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København S

    Fri kontakt
    Du indgår i et team på 4 personer, der vedligeholder firmaets bygninger i København. Opgaverne omfatter maling, tømrer og generel vedligehold.
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Fri kontakt
    Du indgår i et team på 4, der vedligeholder firmaets ejendomme i København. Det hele foregår stille og roligt under ordnede forhold. Deltids er også muligt.
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte danske produktionsvirksomheder på dagsordenen via spændende artikler og indslag på de sociale medier, og har du en skarp pen og interesse for dansk erhvervsliv? Så er stillingen som kommunikations-student i DI Produktion lige noget for dig! Hvem er vi?
    • Bygningsarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    JobbetTil Lakrids by Bülow søger vi en produktionsmedarbejder til natholdet, der skal være med til at producere Lakrids by Bülows produkter, og sikre den helt rette kvalitet af lakrids og dragé. Du..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info