Presse- og Kommunikationschef til Memox

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kunne du tænke dig at blive en central del af chefgruppen i en udviklingsorienteret organisation i vækst, der er sat i verden for at støtte udsatte familier, børn og unge til et bedre liv?

Vi søger en presse- og kommunikationschef, som kan sætte kursen og holde retningen for en strategisk indsats med at brande, positionere og markedsføre Memox og den forskel, som vores dygtige medarbejdere hver dag gør for udsatte børn, unge og familier i hele Danmark.

Hovedansvarsområder

  • Ansvarlig for eksekvering af og opfølgning på årshjul for Kommunikation
  • Bidrage til udvikling og implementering af en ny salgs- og marketingsstrategi
  • Pressearbejde, herunder håndtering af henvendelser fra medier.
  • Sparring med direktør og chef-/ledergruppe om kommunikation og PA
  • Den daglige ledelse af et team på to kommunikationskonsulenter
  • Deltagelse i Memox’ chefgruppe samt ledergruppe

Du er
en stærk kommunikatør og trives med at tage ansvar for hele virksomhedens kommunikations- og marketingsindsats i tæt samarbejde med dit team, den adm. direktør og vores salgsafdeling. Du forstår, hvad der skal til for at vi står stærkt i forhold til vores kunder og udmærker os i forhold til vores nærmeste konkurrenter.

Du byder ind med spidskompetencer inden for digital og analog marketing og kommunikation over en bred kam, samtidig med at du har erfaring med den daglige ledelse af et mindre team.

Du formår at have gang i mange projekter på samme tid. Du skal både have lyst til at arbejde på et strategisk niveau og til at have fingrene dybt begravet i den daglige drift. Du er derfor ikke bange for selv at gribe pennen, når der fx skal skrives debatindlæg og kronikker, udarbejdes indhold til ugens SoMe-opslag eller når hjemmesiden skal SEO-optimeres. Og det er dine kolleger i teamet heller ikke.

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant uddannelse inden for journalistisk, kommunikation og/eller marketing samt erfaring med ledelse og pressearbejde.
  • Har erfaring fra en tilsvarende stilling, fx fra en NGO eller det offentlige, hvor du har siddet som presse- og kommunikationschef eller lign.
  • Skriver korrekt, kreativt og levende med flair for også at vinkle stoffet journalistisk, når der er brug for det.
  • Har indgående kendskab til digital marketing og føler dig hjemme i disciplinerne inden for Google Ads, SEO, CMS-, e-mail marketing, Google Analytics mv.
  • Erfaring med at producere og afvikle kampagner på sociale medier, herunder har du styr på Meta Business Suite og annoncering på LinkedIn.

Du får
engagerede og dygtige kolleger med fælles ambition om at skabe positive forandringer for de børn, unge og familier, vi arbejder med. Du kan forvente ambitiøs faglighed, gode grin og en uhøjtidelig omgangstone, som er præget af ærlighed, tillid og plads til at være den, du er.

Du bliver en del af en spændende og travl arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi lægger vægt på et sundt og fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for planlagte hjemmearbejdsdage.

Vi har en frokostordning og en god pensionsordning med sundhedsforsikring og andre forsikringer til at passe på dig.

Om Memox
Memox er en privat virksomhed, som i samarbejde med kommuner landet over tilbyder familiebehandling og anden støtte til udsatte familier med både anden etnisk og etnisk dansk baggrund – og altid på det sprog, som familierne taler og forstår.

Vi er 90 fastansatte medarbejdere og omkring 200 familiekonsulenter, der arbejder ude i familierne, og som tilsammen taler omkring 80 sprog og dialekter, herunder selvfølgelig også dansk.

I Memox er der både højt til loftet og højt tempo – og vi gør vores bedste for at skabe et trygt og udviklende arbejdsmiljø – hver eneste dag

Memox har hovedkontor i København og lokale afdelinger i Århus, Aalborg, Odense og Kolding og Norge.

Arbejdstid: 37 timer ugentlig

Ansættelsessted: Memox, Eliasgade 10A, 2300 København S.

Ansøgning
Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, cv og dokumentation for relevant uddannelse via linket.

Ansøgningsfrist er d. 20.marts 2023. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2023.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-chef Eva Dahl, tlf.: 20722088.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København S
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs