Indkøbselev til Rapportering og indkøbssupport i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Fredericia

Drømmer du om at uddanne dig inden for indkøb? Så bliv elev hos os, hvor du indgår på lige fod med dine kollegaer og løbende får større udfordringer og egne ansvarsområder. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.Indsigt i en bred palet af indkøbsopgaverDu bliver en del af afdelingen Rapportering og Indkøbssupport under Energinets Shared Service Center. Procure to Pay (P2P) gruppen består af 13 medarbejdere som arbejder med masterdata i forhold til kontrakter, service og materialer, administrativ håndtering af eksterne konsulenter samt hele P2P processen.Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:
  • Disponere/oprette indkøbsordrer og behandle fakturaer i vores ERP-system SAP
  • Supportere huset i forbindelse med konsulentprocessen
  • Oprettelse af masterdata i Energinets kontraktdatabase og SAP
  • Besvare henvendelser til Indkøb
  • Herudover vil du få mulighed for at deltage i strategiske og tværfaglige anskaffelsesprocesser, i Energinets Indkøbsområde. Herunder mulighed for følgende opgaver:
  • Indgå i kategoriteam, hvor du understøtter en hensigtsmæssig P2P proces for de kategorispecifikke anskaffelser
  • På sigt selvstændig håndterer mindre tilbudsindhentelser og forhandlinger m.m.
  • Supporterer Indkøbsområdets Analytikergruppe med forskellige data og analyser
  • Supporterer Indkøbsområdets Koordinatorteam med koordinering af større tilbud og udbud
  • Opnår indsigt i den lovgivning og intern governance som Energinet er underlagt ved indkøb
  • Du kan se frem til en god og praktisk uddannelse, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med den læring, du får på skolen – ligesom du i tæt dialog med din uddannelsesansvarlige får rige muligheder for faglig og personlig udvikling.Du starter i dit nye job mandag den 1. september 2023, og den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Flair for IT og interesse for indkøbVi forventer, at du har bestået – eller inden længe – består din EUX-eksamen.Det er vigtigt, at du har flair og interesse for IT, da du kommer til at arbejde meget med Office-pakken samt SAP.Du får en bred kontakt til både kollegaer i hele huset og til leverandører, så det er vigtigt, at du er imødekommende og serviceminded. Som person er du desuden ansvarsbevidst, fleksibel og proaktiv - og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du har masser af gå-på-mod og er villig til at gøre en indsats for at afslutte dine opgaver til tiden og med et godt resultat. Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv, eksamensbevis/karakterblad og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 24. marts 2023. Vi forventer at holde samtaler den 11. og 14. april 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Sofie Skovgaard Lund på 30 67 47 45. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Indkøber
    • Fredericia
    • Fredag den 24. marts 2023

    Lignende jobs

    • Indkøber i Kolding

      Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
      • Indkøber
      • Kolding
      Få mere info
    • Indkøber i Kolding

      Indkøber søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
      • Indkøber
      • Kolding
      Få mere info
    • Indkøber i Sydjylland

      Vores kunde er en elektronikvirksomhedi Sønderjylland, som er økonomisk stærk og inde i en meget positiv udvikling påbåde salgs- og indtjeningssiden. Virksomheden har stærkt fokus på innovation..
      • Indkøber
      • Sydjylland
      Få mere info
    • Indkøber i Fredericia

      Vil du være en del af holdet på det nye lager hos MAERSK i Taulov? VI SØGER LIGE NU ET STØRRE ANTAL LAGERMEDARBEJDERE FOR MAERSK I TAULOV TIL DERES HELT NYE LAGERDu bliver en del af en helt..
      • Indkøber
      • Fredericia
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte indkøbere over tid

    Dato Alle jobs som indkøbere
    23. april 2024 6
    22. april 2024 5
    21. april 2024 5
    20. april 2024 5
    19. april 2024 5
    18. april 2024 5
    17. april 2024 5
    16. april 2024 5
    15. april 2024 4
    14. april 2024 4
    13. april 2024 4
    12. april 2024 4
    11. april 2024 4
    10. april 2024 4
    9. april 2024 3
    8. april 2024 4
    7. april 2024 4
    6. april 2024 4
    5. april 2024 4
    4. april 2024 4
    3. april 2024 3
    2. april 2024 2
    1. april 2024 3
    31. marts 2024 3
    30. marts 2024 3
    29. marts 2024 3
    28. marts 2024 3
    27. marts 2024 3
    26. marts 2024 2
    25. marts 2024 2
    24. marts 2024 2