To sygeplejersker søges til Københavns Fængsler i [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation, der varetager en samfundsmæssig vigtig opgave? Så har du her muligheden for at sætte dit præg på den sundhedsfaglige betjening af indsatte i Hovedstadens fængsler og arresthuse.

Sundhedsenheden i kriminalforsorgen Hovedstaden søger to sygeplejersker med engagement for samfundets udsatte, en stærk faglig profil og lyst til en dynamisk hverdag med plads til faglighed og fordybelse

Stillingerne er til fastansættelse på 37 timer ugentligt, og er til besættelse pr. 1. maj 2023 eller hurtigst muligt.

Om jobbet
Du blive en del af Sundhedsenheden i Område Hovedstaden, som betjener Københavns Fængsler, Horserød Fængsel, Helsingør, Frederikssund, Hillerød, Færøerne og Bornholm Arrester og Udlændingecenter Ellebæk. Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel.

Du vil primært have tjenestested på Københavns Fængsler, der består af Vestre Fængsel, Blegdammens Arrest og Polititorvets Arrest. Du skal forvente, at du i et mindre omfang skal løse sygeplejefaglige opgaver på øvrige matrikler.

Stillingen er på 37 timer om ugen i blandede vagter – vagt ca. hver 3. weekend og 2-4 aften/nattevagter om måneden.

Vi kan tilbyde et spændende arbejde i nogle anderledes rammer, hvor du forventes at kunne samarbejde i et tværfagligt miljø med bl.a. fængselsbetjente, socialrådgivere og eksterne samarbejdspartnere såsom misbrugscentre og hospitaler.

Om dig
Vores nye kollega skal kunne trives i et levende og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende kriterier:

  • Du har været uddannet sygeplejerske i nogle år.
  • Du må gerne have erfaring med/interesse for misbrug og psykiatri.
  • Vi ser gerne at du har somatisk erfaring evt. fra primær pleje eller medicinsk speciale.
  • Du skal have lyst til at arbejde med en patientgruppe, der lever i et fængselsmiljø og har multifacetterede sundhedsmæssige og sociale problemstillinger.

Din nye arbejdsplads
Ansættelsesstedet er kriminalforsorgen, område Hovedstaden. Dit primære arbejdssted er i Sundhedsenheden på Københavns Fængsler

Københavns Fængsler er Danmarks største fængsel, og har pt. plads til 650 indsatte.

Sundhedsenhedens personalegruppe består af i alt 25 sygeplejersker samt en lægegruppe på fem afdelingslæger. Arbejdsopgaverne er alsidige, og der er rig mulighed for at præge sin egen arbejdsdag.

Fængslet har i alt ca. 550 medarbejdere ansat, hvoraf de fleste er fængselsbetjente. Derudover består medarbejderstaben af værkmestre, skolelærere, socialrådgivere, misbrugsbehandlere, sekretærer, sygeplejersker mv.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10, samt gældende organisationsaftale for Sygeplejersker i staten. Aflønning sker efter principperne om Ny Løn.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten kan der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Dit ansættelsesområdet bliver kriminalforsorgen.

Dit primære arbejdssted er Københavns Fængsler. Du vil i et mindre omfang skulle løse opgaver på flere forskellige matrikler.

Stillingerne er til fastansættelse på 37 timer ugentligt og er til besættelse pr. 1. maj 2023 eller hurtigst muligt i blandede vagter – vagt ca. hver 3. weekend og to til fire aften-/nattevagter om måneden.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag d. 22. marts 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 29. marts 2023.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte enhedsleder/oversygeplejerske Helle Sylvest Broberg på 72555335.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Ungekriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København SV
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du s..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du s..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Sundhedsfaglig talent med iværksætter drive til hurtigt voksende HealthTech startup Mutedo Copenhagen InternshipStudent Salary Competitive Bliv en del af..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København S

    Går du med tanken om at snuse til det akutte speciale i trygge omgivelser, så har du nu mulighed for at prøve det af hos os. Vi er et landsbyhospital i storbyen, og vi ligger på øen med størst..
    • Sygeplejerske
    • København S
    Få mere info