Socialrådgiver/socialformidler til Voksenhandicap og psykiatri i Furesø Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vil du gøre en forskel for vores voksne borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse? Så kom til Furesø! Vi opnormerer og søger derfor en ny kollega til det specialiserede voksenområde.

Om jobbet

Afdelingens målgruppe er voksne borgere, der har fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser samt socialt udsatte borgere. Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 17 sagsbehandlere. Afdelingen består også af 6 administrative medarbejdere, der varetager opgaver inden for økonomi og boliganvisning. Stillingen er placeret i afdelingens handicap-team.

Hos os får du en arbejdsdag som er varieret og alsidig. Vi sagsbehandler indenfor et bredt udsnit af servicelovens bestemmelser på voksenområdet, hvilket i høj grad bidrager til alsidige arbejdsopgaver, med helhedsorienteret sagsbehandling til gavn for borgeren. Du får din egen sagsstamme, med arbejdsopgaver der primært består af behandling af ansøgninger og opfølgninger på sager om bo- og dagtilbud, socialpædagogisk støtte og ledsagelse. Derudover vil du have et tæt samarbejde med vores udføreafdelinger og de øvrige myndighedsafdelinger i kommunen.

Om dig

Du er socialrådgiver eller socialformidler, gerne med kendskab til serviceloven, det specialiserede voksenområde og myndighedssagsbehandling.

Du skal være glad for og god til at samarbejde - både med borgerne, dine kollegaer samt øvrige samarbejdspartnere. Du er struktureret, systematisk og resultatorienteret, samt evner at holde overblik og prioritere i dine opgaver. Du vægter det kollegiale sammenhold højt og bidrager til vores gode arbejdsmiljø. Du byder ind på den fælles opgaveløsning og deltager aktivt i de faglige drøftelser, ligesom du vil arbejde med at udmønte kommunens værdigrundlag, som indebærer respekt og inddragelse af borgeren.

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med fagligt dygtige kollegaer, samt mulighed for sparring med kollegaer, faglig koordinator og afdelingsleder
  • Et spændende, meningsfuldt og alsidigt job, med mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Fleksibel arbejdstid og stor indflydelse på din egen arbejdsdag
  • En uhøjtidelig omgangstone og masser af humor
  • Oplæring tilpasset dit behov, herunder introprogram og mentorordning

Vi sidder i et storrumskontor, hvor stemningen til daglig er præget af dialog og sparring hen over skærmene. Du bliver hurtigt en del af det sociale liv, som er med til at give os et stærkt fagligt fællesskab. Har du brug for ro og fordybelse, har vi både stillerum og mulighed for at arbejde hjemmefra. Du bliver en del af en afdeling, der er optaget af faglig udvikling og borgernær sagsbehandling. Vi opnormer, fordi vi ønsker at gå ned i sagsantal, med henblik på mere tid til opfølgninger og god sagsbehandling. Vi står også overfor at implementere VUM 2.0., hvilket indebærer fælles faglig udvikling i afdelingen.

Hvem er vi?

I Center for Børn og Voksne er vi ca. 325 medarbejdere fordelt på flere matrikler i både Farum og Værløse. Vi varetager myndighedsopgaver, forebyggende og specialiserede indsatser for børn og voksne. Du vil have base på Rådhuset i Værløse sammen med dine kollegaer. Er det noget for dig? Hvis du er nysgerrig på jobbet, vores organisation og vores ambitioner, er du meget velkommen til at sende en ansøgning eller kontakte afdelingsleder for Borgere med nedsat funktionsevne Nanna Søderberg Nielsen på telefon 72 16 43 69.

Ansøgningsfrist er torsdag d. 23/3.

Ansættelsessamtale er mandag d. 27/3.

Stillingen forventes besat d. 1/5 2023.

Der er tale om en fast stilling på 32-37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn. Vi beder om at må indhente reference, som vil indgå i den samlede vurdering af, om du kan tilbydes stillingen. Ansættelsen er betinget af, at der foreligger en straffeattest. Job i Furesø? Kom og vær med!

I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere - ja med alle, vi er kommune for.

Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a4a075b8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Værløse
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Nordsjælland

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Socialrådgiver
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Frederikssund

    Visitator søges til fast stilling – er det dig?Kom og bliv en del af en visitation, hvor brugerinddragelse, høj faglighed, fleksibilitet og nytænkning er i fokus.Kom og bliv en del af en visitation..
    • Socialrådgiver
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kongens Lyngby

    Engelsborg har en stilling som døgnmedarbejder på 37 timer ledig snarest muligt. Om [xxxxx] Engelsborg er et udslusningsfængsel under Kriminalforsorgen, hvor der er pl..
    • Socialrådgiver
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordsjælland

    På Trollesbro søger vi en støttekontaktperson(SKP) til vores team Tjekpunkt. Hvis du foretrækker en arbejdsdag med masser af borgerkontakt og frihed til selv at tilrettelægge dine opgaver, har vi e..
    • Socialrådgiver
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0